به گزارش ایران اُنا از شوش، در خبرها آمده بود که اخیرا دکتر سید راضی نوری نماینده مردم شهرستان شوش در مجلس در یک اقدام امیدوار کننده، سه نفر از اعضای فعال ستاد انتخاباتی خود را مأمور سازماندهی و ساماندهی نیروهای ستاد تبلیغاتی خویش نموده است بطوریکه حتی در جلسه شورای اداری شهرستان ، از زحمات آنان در این رابطه نیز قدردانی بعمل آورده است.
لذا به علت حساسیت و اهمیت موضوع ، و همچنین اطلاع از کم و کیف دقیق قضیه، خبرنگار ما بر آن شد که ازیکی از اعضای اصلی این مأموریت اطلاعات کاملتر و شفاف تری را برای علاقه مندان جویا شود.
با تاکید بر این نکته که مصاحبه شونده خواست به نامش اشاره ای نشود، مشروح این گفت و گو در ادامه از نظرتان می گذرد:
در ایام تبلیغات انتخاباتی اخیر، اینحانب که حتی در دوره گذشته علاقه مند بودم که بعد از پیروزی نماینده ی مورد حمایت خویش یعنی جناب دکتر سیدراضی نوری، نیروهای ستادی و حتی غیرستادی(( اما خدوم و علاقه مند به همکاری و همیاری)) را در قالب های چند نفره(( بسته به جمعیت تحت پوشش)) تحت عنوان یاوران و رابطان نماینده جهت ادامه کار و خدمتگذاری ، سازماندهی و متشکل نماییم، که متأسفانه بنا به دلایلی میسر نگردید وباعث هدررفت پتانسیل نیروها و موجب پراکندگی ، یأس و نارضایتی آنان گردید.
لذا با این تجربه گرانقیمت ، با دو نفر از دوستان همراه و همفکر ،این ایده را دوبار مطرح نمودیم که خوشبختانه مورد موافقت آنان نیز قرار گرفت و حتی بطور ضمنی با جناب دکتر نوری مطرح گردید وایشان نیز همان زمان ضمن موافقت ، قول مساعدت و پیگیری را نیز دادند. که اتفاقا در همان زمان نیز این ایده برای جذب نیرو بسیار کارگشا و مؤثر واقع گردید. و هرچند بلافاصله بعد از انتخابات این طرح و ایده باید اجرایی می گردید اما بنا به دلایلی ناخواسته فرصت مطرح کردن پیدا نکرد. تا اینکه اخیراً یکبار دیگر با جناب دکترسیدراضی نوری مطرح گردید و خوشبختانه همچنانکه از روحیه و مرام ایشان بر می آمد مورد استقبال و تأیید وافر ایشان قرار گرفت.
و اما دراینجا باید یادآور شوم که مبنا و اساس کار براین قرار گرفته است که برخلاف دوره قبل، تقریباً کلیه اقشار مردم منطقه ( در حدود ۲۰ قشر، مانند کشاورزان ،کارگران ،فرهنگیان، ورزشکاران روحانیون و...) باید به نوعی توسط این نیروهای سازماندهی شده به عنوان ٬٬ رابط٬، با نماینده خویش جهت بیان خواسته ها ،پیشنهادها ،انتقادها ، راهکارها و...در ارتباط مستقیم( رو در رو) و غیرمستقیم باشند. بطوریکه دیگر هیچ بهانه ای برای هیچکس و هیچ قشری برای عدم ارتباط بانماینده منتخب وجود نداشته باشد. در ضمن این ارتباط و هماهنگی با اعضای دفتر نیز میتواند برقرار باشد.
واما وی در مورد این سوال که فواید ومزایای این طرح چیست ، بصورت فهرست وار به موارد زیر اشاره نمود:
۱- استفاده بهینه از پتانسیل زیاد نیروهای ستاد و علاقه مند به همکاری
۲- تسریع در پیشبرد امور محوله در راستای وظایف نماینده منتخب
۳- اشراف کامل اطلاعاتی نماینده بر خواسته ها ومسائل ومشکلات حوزه ی انتخابیه
۴- افزایش توان وپتانسیل نماینده منتخب، جهت عملیاتی کردن وظایف نمایندگی وخواسته ها ومطالبات مردمی
۵- امیدواری وعلاقه مندی هواداران و مردم به نماینده خوبش جهت احترام به رأی ونظر آنان و برآورده شدن خواسته های معقولشان.
۶- سبکتر کردن کار طاقت فرسای نمایندگی و افزایش فراغت بال جهت اندیشیدن هرچه بیشتر نماینده برای تصویب قوانین مناسب.
وی در پایان اشاره نمود که به یاری خداوند این طرح در آینده ای نزدیک بعد از چکش کاری نهایی و با کسب اجازه از نماینده دلسوز و ولایتمدار مردمنجیب و صبور شهرستان شوش، صورت اجرایی به خود خواهد گرفت.