کد خبر:
10144
ارسال شده در مورخه :
دوشنبه، 27 ارديبهشت ماه، 1395 -
03:30
شوش - ایران اُنا: مهندس رضا نجاتی فرماندار شهرستان شوش در پیامی ضمن تبریک 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی گفت: خدمات ارزشمند و کوشش خردمندانه دست اندرکاران حوزه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خطیر اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت رسانی به مردم گام بر میدارند قابل تقدیر است.
|

به گزارش ایران اُنا از روابط عمومی فرمانداری شوش "رضانجاتی" فرماندار این شهرستان در این پیام آورده است:27 اردیبهشت در حقیقت فرصت ارزشمندی برای تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای صادقانه سختکوشان عرصه ارتباطات و روابط عمومی است.
وی گفت: خدمات ارزشمند و کوشش خردمندانه دست اندرکاران حوزه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خطیر اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت رسانی به مردم گام بر میدارند قابل تقدیر است.
"نجاتی" گفت: فرآیند ارتباطات می تواند در بهره مندی و بهره وری افراد نقش اساسی داشته باشد و در این راستا روابط عمومی به مثابه تلاشی برای نفوذ بر افکار از طریق عملکردی مسوولانه و براساس روابط رضایت مندانه دوطرفه است.
فرماندار شهرستان شوش بیان کرد: شکی نیست مدیران و کارشناسان روابط عمومی با اطلاع رسانی و اطلاع یابی و انعکاس به موقع مسائل، مشکلات و نیازهای مخاطبین، مدیران را در فرآیند مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری می نمایند و ما نیز قدردان این تلاش حرفه ای و حساس روابط عمومی ها هستیم.
وی گفت: اینجانب به نوبه خود فرارسیدن 27 اردیبهشت ماه؛ روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالان عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی بویژه به جامعه خدوم و پرتلاش مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های دولتی، نهادهای عمومی و غیردولتی و اصحاب رسانه در شهرستان شوش تبریک عرض نموده ، توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه ایزد متعال مسئلت می نمایم.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|