ایران اُنا - سید جلال نژاد فاضل: در سالهای نه چندان دور و زمانیکه فوتبال ایران کاملا دو قطبی بود و مربی تیم ملی باید هواداران هر دو تیم را راضی نگه می داشت جوانی علیرغم تواناییها از تیم ملی خط خورد تا تساوی اعضای تیم ملی بین قرمز و آبی رعایت شود حقی پایمال شد تا نور چشمیها دلخور نشوند
جوانی ترکه ای از خوزستان مهد فوتبال ایران از روستایی نزدیک رامهرمز به نام عبدالله ویسی شاید تلخ ترین اتفاق فوتبالی عبدالله همان شب خط خوردنش از تیم ملی درست چند ساعت قبل از پرواز تیم ملی بود و شاید همان اتفاق فلسفه و جهت زندگی عبدالله را تغییر داد او همان زمان تصمیم گرفت هیچوقت حق را ناحق نکند.
عبدالله خط خورد تا قرمز و آبی ها راضی شوند او مظلوم واقع شد چون پشتوانه ای نداشت جز استعداد ناب و اهالی روستایی که خود را آماده جشن کرده بودن ولی خدای بزرگ جای حق نشسته و بعدها ثابت شد که زندگی فراز و نشیب دارد.
در علم روانشناسی مبحثی ست که میگوید وقتی انسانها دچار شکست میشوند یا ضعف جسمانی دارند سعی میکنند با تلاش بیشتر جبران آن کمبودها را بکنند تا جبران شکستهای خود را با تلاش بیشتر بکنند.
عبدالله جوان مستعدی که زخم خورده فوتبال دو قطبی بود به حقش نرسید و عضو تیم ملی نشد اما به جایی رسید که خیلیها آرزوی رسیدن به آن را دارند
او کاری کرد کارستان کاری کرد که با قاطعیت میتوان گفت نیاز به تحلیل خاصی دارد.
او کاری کرد که بزرگان فوتبال ما با صدها بازی ملی نمیتوانند انجام دهند.
قهرمانی در لیگ برتر کار بزرگی ست اما بزرگی کار او این نیست او تیمی را قهرمان کرد که با قاطعیت میتوان گفت هیچ مربی ایرانی نمیتوانست این کار بزرگ را انجام دهد.
عبدالله ویسی را باید کالبد شکافی کرد باید به عنوان الگوی جدید مربیگری معرفی کرد.
چه کسی میتواند تیمی را با قدمت پنج سال تاسیس با کمترین هزینه بدون زیر ساخت آنچنانی و بوسیله بازیکنانی کاملا ناشناخته و کم ادعا قهرمان کند
عبدالله زخم خورده فوتبال بود اما زخم نزد بلکه افرادی را به حقشان رساند که در خواب این ایام را نمی دیدند اکثر بازیکنان تیمش افرادی هستند که هیچ لابی نداشتند جز خدا و عبداالله وسیله ای بود برای بروز استعدادشان در فوتبال کثیف ما فوتبالی که بدون زد و بند تیم لیگ دو هم راهت نمی دهند بیت سعید و زهیوی و زبیدی از سوسنگرد به عرش می رسند بازیکنانی که مایوس شده بودند از رسیدن به حقشان ولی او اطمینان کرد میدان داد و نتیجه گرفت او به این جوانان میدان داد تا دیگران نیز امیدوار شوند که میتوان با استعداد صرف به حق فوتبالیشان برسند بازیکنانی را به فوتبال ما معرفی کرد که با قاطعیت میشود گفت اگر او نبود الان در حال کارگری بودند و در تیمهای محلات مشغول بازی بودند گواه کلامم طیبی کاپیتان تیم است که کارگر اشپرخانه بود.
عبداالله یک قهرمان واقعی ست
او در چند جبهه قهرمان شد
جبهه اخلاق
جبهه معرفت
جبهه استعدادیابی و در نهایت او کاری کرد که فقط ازدست خودش بر میاید
عبداالله معروف به گواردیولای وطنی ست ولی من میگویم عبدالله خودش برندی ست مخصوص و شعبه دیگری ندارد قهرمان کردن این تیم فقط کار عبدالله است.
الان وقت آن است تا فدراسیون حق عبداالله را بدهد و نتیجه بگیرد مربیگری تیم امید فقط برازنده اوست او متخصص کار با جوانان است او متخصص در کشف استعدادهای فوتبال است.
جناب آقای تاج تنها کسی که میتواند با جوانان معجزه کند کسی نیست جز عبداالله ویسی به جای هزینه های میلیاردی به او اطمینان کنید و به او میدان بدهید و لذت ببرید از تصمیمتان به او میدان بدهید تاآروزی چهل و چهار ساله حضور در المپیک بیشتر نشود الان وقت سپردن سکان هدایت تیم المپیک به عبدالله است.
امیدوارم مسئولین فدراسیون نه بخاطر عبدالله بلکه بخاطر فوتبال ملی به او اعتماد کنند.