امروز:  سه شنبه، 10 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 10549      ارسال شده در مورخه : شنبه، 26 تير ماه، 1395 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: پنج پسر شرور که با فریب دختران در شبکه‌های اجتماعی، آنها را به خانه مجردی خود کشانده و از صحنه آزار و اذیت‌شان فیلم و عکس می‌گرفتند در عملیاتی ضربتی دستگیر شدند.




پنج پسر شرور که با فریب دختران در شبکه‌های اجتماعی، آنها را به خانه مجردی خود کشانده و از صحنه آزار و اذیت‌شان فیلم و عکس می‌گرفتند در عملیاتی ضربتی دستگیر شدند. در بررسی تلفن همراه متهمان صحنه آزار دختران کشف شد.

اسماعیل ترکانلو، دادستان عمومی و انقلاب شیروان در این‌باره گفت: چندی پیش دختری با حضور در پلیس آگاهی شکایت کرد که توسط اعضای باندی اغفال شده و مورد اذیت و آزار قرار گرفته است. همزمان با شکایت این دختر جوان و ادامه تحقیقات معلوم شد او در تلگرام با پسری آشنا شده و پس از دوستی اینترنتی، پسر جوان از او می‌خواهد در یکی از محله‌های شهر یکدیگر را ببینند.

وی افزود: در مرحله بعدی تحقیقات مشخص شد پسر جوان، او را فریب داده و پس از جلب اعتمادش، به خانه مجردی خود دعوت کرده وطبق برنامه‌ریزی با تعارف نوشیدنی مسموم، شاکی را بی‌هوش و در دام شیطانی خود گرفتار و از وی فیلم و عکس تهیه کرده است.

ترکانلو ادامه داد: بعد از این ماجرا، جوان شرور با تهدید به انتشار فیلم و عکس، شاکی را به ادامه ارتباط پنهانی‌شان مجبور و حتی وادار می‌کند تا با دوست او هم رابطه برقرار کند که آنها دوباره عکس و فیلم از شاکی تهیه می‌کنند.

زمانی که دختر جوان دیگر حاضر نمی‌شود به خواسته‌های آنها تن بدهد، پسر جوان شرط می‌گذارد که اگر دختر دیگری را به آنها معرفی و 700 هزار تومان پول به او پرداخت کند، دست از سر وی برمی‌دارد و حتی عکس و فیلم‌هایش را از بین می‌برد، به‌طوری که گوشی را به وی می‌دهد تا خودش این عکس و فیلم‌ها را حذف کند.

دادستان عمومی و انقلاب شیروان تصریح کرد: مرد آزارگر دروغ گفته و عکس و فیلم‌های تهیه شده از وی را در محل دیگری ذخیره کرده بود. ماموران با اطلاعات به‌دست آمده از شاکی جست‌وجو برای شناسایی و دستگیری مرد آزارگر و همدستانش را آغاز کردند.

در این مرحله مرد آزارگر در تماس دوباره با شاکی از او می‌خواهد تا پول درخواستی‌اش را تهیه کرده و در یکی از محله‌های شیروان به وی تحویل دهد. ماموران با اطلاع از این تماس ضمن آموزش به شاکی و پس از هماهنگی لازم قضایی، از او می‌خواهند که در محل قرار حاضر شود. همزمان با حضور شاکی در محل قرار، ماموران همراه گروهی از افراد بسیجی، محل را به‌طور نامحسوس زیر نظر گرفتند و با مشاهده مرد آزارگر و دوستانش در محل، هر پنج نفرشان را هنگام نزدیک شدن به شاکی، دستگیر کردند.

ترکانلو افزود: بعضی از این متهمان چون نوجوان هستند به کانون نوجوانان مرکز استان منتقل شده‌اند و بقیه نیز در زندان به سر می‌برند. در بررسی گوشی‌های متهمان، معلوم شد این دختر تنها قربانی این باند نبوده است. بررسی عکس و فیلم‌های گوشی متهمان نشان می‌دهد تعداد دیگری از دختران نیز در دام این باند گرفتار شده‌اند که تاکنون علاوه بر این دختر، فقط یکی دیگر از قربانیان برای شکایت از آنان اقدام کرده است. تحقیق از اعضای این باند برای مشخص شدن دیگر جرایمشان ادامه دارد.

وی به خانواده‌ها هشدار داد، در فضاهای مجازی از جوان‌ها بخصوص دخترانشان بیشتر مراقبت و آنها را کنترل کنند و از دختران جوان و نوجوان هم خواست در فضاهای مجازی به هیچ عنوان با افرادناشناس دوستی و رفاقت نکنند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 درد بی درمان - قسمت بیست و نهم - نا امیدی  [ شنبه، 30 دي ماه، 1396 ] 620 مشاهده
 نظریه پردازی - قسمت چهارم - تخصص  [ شنبه، 23 اسفند ماه، 1393 ] 2076 مشاهده
 مدیریت عرصه فرهنگ  [ چهارشنبه، 11 شهريور ماه، 1394 ] 1517 مشاهده
 6 میلیون بیکار چگونه امرار معاش می‌‌کنند؟  [ دوشنبه، 12 مهر ماه، 1395 ] 693 مشاهده
 دام شیطانی مامور قلابی برای دختر جوان  [ دوشنبه، 1 آذر ماه، 1395 ] 581 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب