امروز:  پنجشنبه، 12 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 1063      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 10 خرداد ماه، 1391 - 03:30   ._PRINT.  



در مراسم تودیع و معارفه چهار معاون رییس جمهوری؛

احمدی نژاد: ادامه خدمتگزاری دولت با شتاب اولیه

ایران آنلاین: رییس جمهوری با بیان اینكه تعالی و كمال در دل خدمت و كار پیوسته، عالمانه و منسجم نهفته است، گفت: من و سایر خادمان دولت تا آخرین لحظه حضور در مناصب خود با همان روحیه، انگیزه و شتاب آغاز كار، خدمتگزاری را ادامه خواهیم داد.



دكتر محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه چهار نفر از معاونان خود تاكید كرد:‌ انقلاب اسلامی پیروز شد تا انسان ها در عرصه های مختلف برآمده از آن تعالی یابند و به جایگاه حقیقی خود عروج كنند و جمهوری اسلامی برای خدمتگزاری تشكیل شده است و ارزش پست ها و عناوین به خدمت كردن است.

به گزارش ایران آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رییس جمهوری گفت: در دولت، محوریت و اصالت با خدمت و كار است و این دولت، خدمت را امری پیوسته می داند كه با جابجایی ها خدشه و توقفی در آن ایجاد نمی شود .

رییس‌جمهوری با بیان اینكه انتخاب مسوولان در جمهوری اسلامی از سوی مردم به منظور تنظیم امور ، ایجاد هماهنگی و افزایش سرعت حركت پیشرفت ملت است، افزود: اقتضائات اداره حكومت نباید مانع و عاملی بازدارنده در مسیر حركت ملت باشد.

وی تصریح كرد : این دولت، روز اول و آخرش یكی است و با محور قراردادن اصل خدمت، با همان نشاط و نیرویی كه سر كار آمد تا روز آخر به كار ادامه خواهد داد، چرا كه سستی و تعلل در عرصه خدمت رسانی را به هیچ بهانه ای نمی پذیرد و معتقد است این خصایص شایسته نیروهای متصل به انقلاب نیست.

احمدی نژاد ادامه داد : دولت به ویژه امسال كه دشمنان همه توان خود را برای القاء این دروغ كه فشارها و بداخلاقی های آنان جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار داده است، با توان مضاعف و تا آخرین ثانیه، وظیفه خدمتگزاری خود را به نحو احسن انجام خواهد داد و امانتی را كه ملت به او سپرده محكم و استوار صیانت خواهد كرد.

وی در ادامه با قدردانی از خدمات معاونان خود در مناصب قبلی گفت: برخی می گویند چرا دولت در سال آخر مسوولیتش به فكر ایجاد معاونت اجرای قانون اساسی افتاده است و بنده در پاسخ می گویم كه اتفاقاً این بهترین زمان برای چنین اقدامی بود چرا كه اگر در سال اول روی كار آمدن دولت این معاونت ایجاد می شد ، این شائبه پیش می آمد كه این اقدام برای منافع خود دولت انجام شده است در حالی كه امروز این شائبه وجود ندارد و برای همه آشكار است كه چنین اقدامی برای مصالح نظام و كشور انجام شده است .

احمدی‌نژاد اظهار داشت : معاون رییس جمهوری در اجرای قانون اساسی باید با همكاری هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی و با كمك گرفتن از حقوقدانان صاحبنظر ، اشكالات را اصلاح، قوانین و مقررات را روان و شفاف، عوامل ایجاد اصطكاك را رفع و مرزهای خلط شده وظایف و اختیارات را اصلاح كند.

رییس‌جمهوری در ادامه به مسوولیت های معاونان امور مجلس در ریاست جمهوری و وزارتخانه ها پرداخت و تصریح كرد: همه مسوولان در جمهوری اسلامی با یكدیگر برادرند و امور كشور بر اساس نظم و قانون مستقر و پایدار، پیشرفت می كند و اگر خلاف این باشد كشور خسارت می بیند.

احمدی‌نژاد اضافه كرد: مسوولیت معاونان پارلمانی كمك به نمایندگان برای تصمیم گیری های دقیق و كلان برای كل كشور است و باید به این نكته واقف باشند كه مصالح عالی كشور منوط به حركت روی مرز قانون است.

رییس‌جمهوری در تشریح وظایف معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی نیز گفت : امور اداری و استخدامی كل كشور زیر نظر این معاونت است و این تفسیر كه گفته شود این معاونت فقط رتق و فتق امور اداری و نیروی انسانی ریاست جمهوری را به عهده دارد، تفسیر صحیحی نیست .

احمدی‌نژاد خاطر نشان كرد : معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ، باید ابتدا روند ها را اصلاح كرده و سپس در همه بخش ها ، روال كار در بخش نیروی انسانی را كوتاه ، بهینه ، كم هزینه ، شفاف و روشن كند و قواعدی یكسان را درباره مدیریت منابع و نیروی انسانی در همه دستگاه ها و قوا اعمال كند .

رییس‌جمهوری در ادامه از معاون جدید برنامه ریزی و نظارت راهبردی خود خواست دقت در توزیع منابع و تخصیص های مالی را سر لوحه كار خود قرار دهد و شیب تخصیص ها در بودجه را به سوی پروژه های عمرانی و صرفه جویی در هزینه های جاری، ملاك عمل قرار دهند.

وی با دقیق توصیف كردن ابزارهای نظارتی در اختیار معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی تاكید كرد : باید در تخصیص ها از بودجه ، نهایت دقت و نظارت اعمال شود .

احمدی‌نژاد تصریح كرد : خوب است امروز به بهانه این مراسم یك بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی، تجدید عهد كنیم و در سالی كه دشمنان تمام توان خود را برای ضربه زدن به كشور بسیج كرده اند، آنان را مایوس و عهد كنیم تا با همان نشاط روز آغاز به كار تا لحظه آخر از امانت ملت صیانت كنیم .

رییس‌جمهوری خاطر نشان كرد : این راهی است كه امام راحل به روی ملت ایران گشود و این دولت چنانكه در خیلی از امور عادی خرق عادت كرد، ان شاءالله و به فضل خدا در این عادت ناپسند نیز كه كارها چندین ماه قبل و بعد از انتخابات معطل بماند، نیز خرق عادت خواهد كرد.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 پشت‌پرده اشک‌های نمایشی رئیس‌جمهور  [ دوشنبه، 21 اسفند ماه، 1391 ] 1812 مشاهده
 رابطه ی روند آموزش و صندوق مهر رضا  [ جمعه، 5 شهريور ماه، 1389 ] 6613 مشاهده
 تقوی: افزایش قیمت‌ها منطقی است  [ پنجشنبه، 10 اسفند ماه، 1391 ] 1558 مشاهده
 امام جمعه گناوه: شهدا بهترین الگو هستند  [ جمعه، 15 ارديبهشت ماه، 1391 ] 4210 مشاهده
 شفافیت قیمت ارز، ركن مهم سیاست های حمایتی  [ يكشنبه، 2 مهر ماه، 1391 ] 3112 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب