کد خبر:
11
ارسال شده در مورخه :
چهارشنبه، 27 مرداد ماه، 1389 -
03:30
شهردار شوش انقلاب خدمت رسانی اسلامی به مردم شوش را پایه گزاری کرد
مهندس علی قربانی ، پایتخت تمدن ایران را به جایگاه واقعی خود می رساند

برخی الفاظ و کلمات هستند که انسان با شنیدن آن ناخود آگاه ذهنش به سمت و سویی همسو با آن کلمات کشیده می شود و تا لحظاتی در آن حال و هوا می ماند . از جمله این کلمات می توان به واژه شهرداری اشاره کرد . کمتر کسی است که با شنیدن این نام ، جایگاه و وظیفه شهرداری ها را نداند و به طور اجمال یا به صورت اختصاصی به هر حال رسیدن واژه شهرداری به ذهن ، مطالبات افرادی را از این قشر به ذهن متبادر می کند. شهرداری ها با توجه به جایگاهی که قانون برای آنها معین نموده است بیشترین ارتباط را با جامعه دارند و هر گونه عملکرد و فعالیت مثبت یا منفی در حوزه خدمات شهری به صورت کامل برای مردم قابل درک می باشد.
|
در آبان ماه سال گذشته که احمد هادی نژاد همانند شهردار قبل از خود با کارنامه ای ضعیف و غیر قابل دفاع پس از چهار سال به واسطه استیضاح و برکناری اش توسط شورای اسلامی شهر ، مجبور به ترک ساختمان شهرداری شوش شد ، شاید هیچ کس فکرش را نمی کرد جانشین وی بتواند در مدت زمانی بسیار کوتاه شهرداری شوش را از آن وضعیت بحرانی نجات دهد . هر چند در آن زمان علیرضا رشنو ، رئیس وقت شورای اسلامی شهرشوش در گفتگوی اختصاصی با یکی از نشریات استانی ضمن اعلام جزئیات استیضاح و برکناری هادی نژاد خبر از انتخاب گزینه ای بومی برای شهرداری شوش داد . وی دلایل استیضاح و بر کناری شهردار سابق شوش را انجام ندادن مصوبات شورای شهر و گزینشی عمل کردن به مصوبات و هم چنین عدم توجه به تذکرات کتبی و شفاهی اعضای شورا دانسته بود رشنو با اعلام اینکه شورای اسلامی شهر شوش در انتخاب شهردار طبق قانون مستقل عمل خواهد کرد تصریح کرده بود : شورا با اجماع جمعی و استفاده از پیشنهادات و مشورت افراد صاحب نظر در شهرستان شوش قصد دارد به یک گزینه مناسب جهت پست شهردار برسد ، رئیس وقت شورای اسلامی شهر شوش معیار انتخاب شهردار را مدرک تحصیلی ، جوان گرایی ، سابقه اجرایی و مدیریتی وی عنوان کرده بود . رشنو در آن زمان بدون نام بردن از گزینه های احتمالی پست شهردار گفته بود : از مجموع 18 نفری که در مورد آنها بحث بود نهایتاً از پنج نفر برای ارائه برنامه هایشان دعوت به عمل آمد که یک نفر از آنها برنامه های خود را به شورا ارائه داده است و همه این پنج نفر نیز از نیروهای بومی شهرستان شوش هستند . وی در پایان اظهار امیدواری کرده بود که شورای شهر در آینده ای نزدیک با انتخاب شهرداری مقتدر شهرداری را از این وضعیت بحرانی نجات دهد . بدین ترتیب بعد از یک وقفه سه ماهه از برکناری هادی نژاد و بحث های فراوان و طرح شدن نام برخی افراد در خصوص شهردار جدید ، شورای اسلامی شهر شوش به وعده خود عمل نمود و مهندس علی قربانی را که به عنوان یک نیروی نخبه بومی به شمار می رفت و دارای سابقه مدیریتی و تخصص بیشتری نسبت به دیگر گزینه های احتمالی بود را با اکثریت آرا انتخاب نمود . مهندس علی قربانی در هفته پایانی سال 88 با تایید حکم وی از سوی وزیر کشور در مراسم معارفه ای که با حضور مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان در سالن اجتماعات فرمانداری شوش برگزار شد ، رسما به عنوان عالی ترین مقام شهرداری شوش معرفی شد . قربانی در حالی راهی آخرین طبقه ساختمان شهرداری شوش شد که حتی به اذعان خود اعضای شورا ، شهردای در یک وضعیت بحرانی قرار داشت و خیلی ها بر این باور بودند شهردار جدید به زمانی طولانی نیاز دارد تا خود را با پرسنل شهرداری شوش هماهنگ سازد ولی در عمل اینگونه نشد . مهندس علی قربانی بدون ورود به حاشیه و از دست دادن فرصت خدمت به مردم شوش فعالیت خود را آغاز نمود و در مدت زمانی بسیار کوتاه توانست ضمن نجات شهرداری از آن وضعیت تاسف بار انقلابی در حوزه خدمت رسانی اسلامی به مردم محروم شوش را پایه گزاری نماید. اکنون پس از گذشت پنج ماه از سکانداری شهرداری شوش توسط وی خدمات صورت گرفته در طول این مدت کوتاه کاملا برای شهروندان محسوس شده است که از جمله آنها می توان به : اجرای طرح کاهش ترافیک شهر، بهسازی معابر، ایجاد و بهسازی پارک های محله ای، احداث پارک های محله ای ورزشی، ساماندهی فضای سبز، ساماندهی میادین، ساماندهی معابر و ورودی های شهر اشاره کرد
شهردار شوش در مصاحبه با پایگاه خبری شوشان پروژه های خود را در 3 برنامه کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت تعریف کرده است که از برنامه های کوتاه مدت می توان به احداث پارک ها و میادین اشاره داشت ، برنامه های میان مدت به اعتبارات یک تا سه ساله ما مربوط می شود و برنامه های بلند مدت هم در حال مطالعه می باشند که با برنامه ریزی های مدوونی که صورت می گیرد آنها را به انجام خواهد رساند . مهندس قربانی با اشاره به پتانسیل های موجود در شهر شوش و نحوه استفاده از این پتانسیل ها در جهت رونق وتوسعه شهر اعلام نموده است : پتانسیل های موجود در شوش پتانسیل هایی شناخته شده و مطرح هستند که می توان به رودخانه شاوور ، حرم مطهر حضرت دانیال نبی ، وجود 400 هکتار انواع بناهای تاریخی و... اشاره داشت که امیدواریم بتوانیم با برنامه های بلند مدت رونق شهر با استفاده از این پتانسیل ها به ارمغان بیاوریم . . وی اضافه کرده است : از مدیران و مسئولان میراث فرهنگی و همچنین مسئولان استان تقاضا داریم با توجه به اینکه اعتبارات کافی در دست دارند همکاری لازم را با ما برای توسعه شهر داشته باشند ، زیرا شوش در جایگاهی که باید قرار داشته باشد قرار ندارد و بدون شک استفاده از این پتانسیل ها ی میراث فرهنگی در این شهر می تواند شوش را سرآمد تمامی شهر های خوزستان نماید . شهردار شوش در پایان مصاحبه خود با پایگاه خبری شوشان خواستار توجه و رسیدگی بیشتر میراث فرهنگی به شهر کهن و با ستانی شوش شده است . شبکه خبری شوش ضمن حمایت از مهندس علی قربانی به عنوان شهردار محبوب شوش همه مسئولان شهرستان را به الگو گیری از این نخبه پرتلاش دعوت می نماید و خواستار همکاری با ایشان در اجرای برنامه های شهرداری که خواسته بحق مردم شوش است می باشد .
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|