امروز:  شنبه، 30 فروردين ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 11140      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 17 آذر ماه، 1395 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: زن سارق: شب عروسی با شوهرم «شیشه» کشیدیم/ راننده پراید شیطان‌صفت بازداشت شد/ آزار و اذیت سه زن در پوشش مسافرکشی




زن سارق: شب عروسی با شوهرم «شیشه» کشیدیم

زمانی که ازدواج کردم فقط ۱۶ سال سن داشتم و همسرم در شب عروسی به من شیشه داد و با هم شیشه کشیدیم؛ از آن به بعد معتاد شیشه شدم و در نهایت سرقت کردم. 

زن جوانی که چند روز قبل به اتهام سرقت خودرو بازداشت شده بود، پیش از ظهر امروز به دادسرای ناحیه 34 تهران منتقل شد و در اظهاراتش جزئیات سرقت را به علی وسیله ایرد موسی؛ بازپرس شعبه پنجم این دادسرا شرح داد.

وی همراه با سه مرد جوان دیگر در جریان سرقتهای خودرو بازداشت شده است؛ پس از اتمام جلسه بازپرسی، این متهم پاسخگوی سؤالاتمان بود که در ادامه متن گفت‌وگو با این متهم را می‌خوانید.

ـ خودت را معرفی کن؟

ـ سارا هستم و 26 سال سن دارم؛ 10 سال قبل ازدواج کردم و یک پسر هشت ساله دارم.

ـ چطور به سرقت رو آوردی؟

ـ زمانی که ازدواج کردم فقط 16 سال سن داشتم و همسرم در شب عروسی به من شیشه داد و باهم شیشه کشیدیم؛ از آن به بعد معتاد شیشه شدم و در نهایت سرقت کردم، چند شب قبل نیز قصد داشتم شیشه بخرم که با دوستانم بازداشت شدم.

ـ با هسمرت چگونه آشنا شدی؟

ـ در خیابان با او آشنا شدم و مدتی با همسرم دوست بودم تا اینکه با اصرار از پدرم و مادر خواستم ازدواج کنم و در نهایت ازدواج کردیم.

ـ اکنون همسرت کجاست؟

ـ یک روز برای رفتن به منزل دوستم سوار بر یک موتور شدم و ترک موتور نشستم اما قبل از رسیدن به منزل دوستم تصادف کردیم و پاهایم شکست؛ اکنون در پاهایم پلاتین است، پس از تصادف، همسرم به صورت غیابی از من جدا شد و پسرم با مادرشوهرم زندگی می‌کند.

ـ خرج زندگی‌ات را چگونه تامین می‌کنی؟

ـ من طراح و نقاش هستم؛ سفارش می‌گیرم و نقاشیهایم را تا 70 هزار تومان به مشتری می‌فروشم اما بیشتر درآمدم، خرج خرید شیشه می‌شود، بعد از تصادف نیز دیه‌ام 96 میلیون تعیین شده است که به زودی دیه‌ام را می‌گیرم.

- 96 میلیون تومان را هم خرج خرید مواد خواهی کرد؟

- خیر؛ چون قرار شد که پول دیه‌ام در حساب دایی‌ام به صورت وکالتی ریخته شود.

ـ حرف آخر؟

ـ اکنون پشیمان هستم و می‌خواهم به زندگی برگردم.

متهم این پرونده برای ادامه تحقیقات در اختیار مأموران قرار گرفته است.

****

راننده پراید شیطان‌صفت بازداشت شد/ آزار و اذیت سه زن در پوشش مسافرکشی

سوار بر پراید شدم؛ در بین راه راننده به بهانه ترافیک مسیرش را عوض کرد و مرا به محلی خلوتی برد؛ در آنجا به وی اعتراض کردم که وی با تهدید چاقو مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و پس از سرقت پول و طلاهایم متواری شد.

10 روز پیش زن جوانی با مراجعه به اداره پلیس آگاهی اظهار داشت توسط راننده پرایدی مورد آزار و اذیت و سرقت قرار گرفته است، وی درباره جزئیات این پرونده به مأموران گفت: اوایل شامگاه گذشته (شب حادثه) در جنوب پایتخت برای رفتن به منزلمان منتظر تاکسی بودم که خودروی پرایدی مقابلم ایستاد؛ چون راننده آن چهره موجهی داشت و گمان کردم مسافرکش است سوار پراید شدم؛ در بین راه راننده به بهانه ترافیک مسیرش را عوض کرد و مرا به محلی خلوتی برد، در آنجا به وی اعتراض کردم که وی با تهدید چاقو مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و پس از سرقت پول و طلاهایم متواری شد.

پس از ثبت این شکایت تیمی از مأموران اداره آگاهی با دستور قاضی سهرابی؛ بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران برای بازداشت متهم این پرونده دست به کار شدند و در ابتدای تحقیقات تصویر متهم توسط شاکی پرونده چهره‌نگاری شد.

در ادامه بررسیها مشخص شد دو زن دیگر نیز به همین شیوه مورد سرقت و آزار و اذیت قرار گرفته‌اند و پرونده آنها نیز در دادگاه کیفری استان تهران و دادسرای ناحیه 34 تهران در دست بررسی است.

با به دست آمدن اطلاعات از دو پرونده دیگر، تصویر چهره‌نگاری شده از متهم فراری به رؤیت دو شاکی دیگر درآمد و آنها نیز متهم را شناسایی کردند.

با کشف این سرنخ، کارآگاهان در گام بعدی به سراغ تصاویر متهمان سابقه‌دار در اداره آگاهی رفتند و با تطبیق چهره سایر متهمان و تصویر چهره‌نگاری شده از متهم این سه پرونده، هویت متهم با نام شایان شناسایی شد.

سرانجام با شناسایی شایان، کارآگاهان سراغ محل زندگی وی رفتند و روز گذشته موفق به بازداشت شایان شدند.

پس از بازداشت شایان، وی با سه شاکی پرونده آزار و اذیت و سرقت، مواجه حضوری شد و شاکیان متهم را شناسایی و اعلام کردند که توسط شایان مورد آزار و اذیت و سرقت قرار گرفته‌اند، این در حالی است که شایان با انتقال به دادسرای امور جنایی تهران منکر سرقت و آزار و اذیت زنان جوان بود؛ سرانجام متهم پرونده با دستور بازپرس امور جنایی تهران در اختیار مأموران اداره آگاهی قرار گرفت و تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد.

 

 



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 آیت‌الله صدیقی: قدر ولی فقیه را بدانیم  [ شنبه، 14 شهريور ماه، 1394 ] 1275 مشاهده
 اعلام نتایج پژوهش درباره درصد بدحجاب‌ها  [ سه شنبه، 17 تير ماه، 1393 ] 1779 مشاهده
 نظریات تربیتی جعفر دیناروند/2 - موضوعات کلی  [ دوشنبه، 8 تير ماه، 1394 ] 1458 مشاهده
 مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی تأمین‌اجتماعی  [ شنبه، 18 مرداد ماه، 1393 ] 1884 مشاهده
 احمدی‌نژاد در دادگاه حاضر نشد  [ سه شنبه، 5 آذر ماه، 1392 ] 1545 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب