تهران - ایران اُنا: متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانیهایی که به عنوان طعم دهنده طبیعی به غذاها افزوده میشود، گفت: لیمو عمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 11221
ارسال شده در مورخه : جمعه، 10 دي ماه، 1395 -
03:30
حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند. وی افزود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد. این متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعمدهنده یادآور شد: توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : قیمت روز خودروهای پرفروش داخلی در بازار [ پنجشنبه، 25 خرداد ماه، 1396 ] 760 مشاهده
قیمت خودرو در هفته ای که گذشت [ جمعه، 28 تير ماه، 1392 ] 925 مشاهده
ایران خودرو خواستار آزادسازی قیمت خودرو [ چهارشنبه، 23 بهمن ماه، 1392 ] 1162 مشاهده
قیمت دلار به ۴۰۳۸ تومان رسید [ دوشنبه، 17 مهر ماه، 1396 ] 740 مشاهده
افتتاح 68 طرح تعاونی پرورش ماهی در خوزستان [ دوشنبه، 25 آبان ماه، 1394 ] 946 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|