کد خبر:
11737
ارسال شده در مورخه :
چهارشنبه، 6 ارديبهشت ماه، 1396 -
03:30
شوش - ایران اُنا: برخورداری شورا از یک مدیر جسور، ایده پرداز و ذهن خلاق، خوش فکر ، شجاع ، مردم دار ، متواضع و پیگیر که می کوشد ضمن تقویت روح همدلی میان اعضا شورا، با روحیه جهادی و پشتکار فراوان از حقوق شهروندان دفاع نموده و با صلابت و صراحت در جهت تحقق برنامه کاری شورا تلاش نماید .
|
چگونه شورای شهر موفق و منسجم و هماهنگ داشته باشیم
ایران اُنا - داریوش اهوازی: در یک نگاه کلی و اجمالی می توان گفت که وجود مؤلفه های زیر در مکانیسم فعالیت شورای شهر بیانگر موفقیت و هم آهنگی آن است.
1- داشتن برنامه کاری کوتاه مدت و بلند مدت و چشم انداز مشخص برای پیشرفت و آبادانی همه جانبه شهر
2- داشتن تعامل خوب و منطقی با مردم،نهادها و ادارات دولتی ، با نماینده محترم مجلس ، با نخبگان و افراد صاحب نفوذ شهر، با شهردار و مجموعه شهرداری و داشتن تعامل درون شورایی ( همدلی اعضا با هم ).
3- ارتباط اعضای شورا بخصوص رئیس شورا با شهرداران و اعضای شورای شهرهای دیگر و حتی کشورهای دیگر و الگو گیری از اقدامات موفق آنها.
4 - برخورداری شورا از یک مدیر جسور، ایده پرداز و ذهن خلاق، خوش فکر ، شجاع ، مردم دار ، متواضع و پیگیر که می کوشد ضمن تقویت روح همدلی میان اعضا شورا، با روحیه جهادی و پشتکار فراوان از حقوق شهروندان دفاع نموده و با صلابت و صراحت در جهت تحقق برنامه کاری شورا تلاش نماید .
5 - پیگیری مستمر مصوبات و برنامه ها توسط رئیس شورا.
6- انتخاب شورای شهر توسط مردم بصورت لیستی و یا تیمی.
(به اعتقاد بنده اگر شورا را بصورت تیمی که قبلا با تحقیق و کسب نظرات فرهیختگان و صاحب نظران و هماهنگی با خود اعضا که از نظر فکری و برنامه کاری بخصوص اتفاق نظر در انتخاب شهردار با هم هماهنک باشند.چرا که تجربه نشان داده است که انتخاب بصورت انفرادی ناموفق و بسیار پر اختلاف و ناهماهنگ بوده است
7-انتخاب شهردار موفق با رزومه درخشان و با سابقه شهردار بودن.
(به عقیده بنده شهردار را باید از شهرداران موفق شهرهای بزرگتر اتتخاب کنند و یا اگر اصرار بر گزینه بومی باشد مثل دکتر خنیفر باشد که برای چندین شهر برنامه و طرحهای موفق داده است)
8-ایجاد جلسات مستمر با دعوت و فراخوان زدن به فرهیختگان،دانشجویان،صاحب نظران،اساتید دانشگاه و نخبگان شهر و حتی شهرهای دیگر
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|