تهران - ایران اُنا: افرادی که دو بار در طول هفته سیب زمینی سرخ شده مصرف میکنند، دو برابر بیشتر از آنهایی که از مصرف این ماده غذایی اجتناب میکنند در معرض خطر مرگ هستند. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 11923
ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 25 خرداد ماه، 1396 -
03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، خوردن سیب زمینی سرخ شده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است. محققان در تازهترین مطالعات خود دریافتند، افرادی که دو بار در طول هفته سیب زمینی سرخ شده مصرف میکنند، دو برابر بیشتر از آنهایی که از مصرف این ماده غذایی اجتناب میکنند در معرض خطر مرگ هستند. پژوهشگران همچنین اظهار داشتند، آزمایشات نشان داده است سیبزمینی اگر در روغن سرخ نشود، خطر مرگ زودرس را تشدید نمیکند. دکتر نیکولا، نویسنده ارشد این مطالعه در آمریکا و یک دانشمند در شورای ملی تحقیقات در ایتالیا هشدار دادهاند که مصرف سیب زمینی سرخ کرده در همه کشورهای جهان رو به افزایش است، لذا باید مضرات سیب زمینی سرخ کرده بررسی شود و با جدیت بیشتر به مردم به خصوص کودکان و نوجوانان عدم مصرف چنین ماده غذایی را توصیه کرد. در یک مطالعه برای دریافتن قطعیت افزایش خطر مرگ با مصرف سیبزمینی سرخ کرده، 4440 نفر در سنین 45 تا 79 سال به مدت هشت سال مورد بررسی قرار گرفتند؛ از این افراد 236 نفر تا پایان مطالعه درگذشتند و بر اساس آن محققان اظهار داشتند: شرکتکنندگانی که دو بار در هفته سیبزمینی سرخشده مصرف میکنند، نسبت به افرادی که سیبزمینی سرخ شده مصرف نمیکنند، دو برابر بیشتر خطر ابتلا به مرگ زودرس را دارند. به گفته دکتر نیکولا، سرپرست این تیم تحقیق، روغن پخت و پز سرشار از چربی ترانس است و همین موضوع عامل مهمی در مرگ و میر افرادیست که سیبزمینی سرخ شده مصرف میکنند، از این رو کودکان و نوجوانان بیش از بزرگسالان در خطر هستند. نتایج این مطالعات به طور کامل در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : هشدار درباره قطعی آب شهرها در تابستان [ چهارشنبه، 23 ارديبهشت ماه، 1394 ] 1233 مشاهده
ممکن است آنفلوانزا در کشور فراگیر شود [ چهارشنبه، 18 آذر ماه، 1394 ] 1339 مشاهده
کارگران قادر به خرید مایحتاج ضروری نیستند [ يكشنبه، 31 تير ماه، 1397 ] 1083 مشاهده
استفاده از گوشی هوشمند برای مسئولان ممنوع! [ شنبه، 23 خرداد ماه، 1394 ] 1416 مشاهده
موسسات ثامنالحجج و ثامن مجوز ندارند [ دوشنبه، 11 آبان ماه، 1394 ] 1043 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|