امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 11998      ارسال شده در مورخه : جمعه، 23 تير ماه، 1396 - 03:30   ._PRINT.  



اهواز - ایران اُنا: خوزستانی‌ها معتقدند که آلودگی و بیکاری تنها سهم آنها از نفت است؛ نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی نیز به این ‌اعتقاد دارند که وزارتخانه نفت تاکنون در ارتباط با مهار آلودگی‌های نفتی و گازی، مهار کانون ریزگردها، و استفاده از نیروی بومی درست عمل نکرده است.




خوزستانی‌ها با ورود به چند وزارتخانه‌ها می‌توانند در جنگ با ریزگردها، محرومیت، بیکاری، قطعی برق و آب، آلودگی‌های زیست‌محیطی و مشکلات کشاورزی و دامپروری به نفع کشور پیروز شوند.

از چه زاویه‌ای باید قلم‌فرسایی کرد، از تانک‌ها، موشک‌ها و سلاح‌های شیمیایی که کودکان و زنان بی‌دفاع خوزستانی را پرپر می‌کرد یا از ادا شدن دین این استان به کشور در طولانی ترین جنگ قرن بیستم و یا از مین‌هایی که هنوز هم زیر پای برهنه و فقیرانه کودکان منفجر می‌شود؛ گویا آن سالها به این روزها پیوند خورده‌ و جنگ تحمیلی در خوزستان همچنان ادامه دارد. جنگ با بیکاری، فقر، محرومیت، قطعی مکرر آب و برق، ریزگردها و معضلاتی که نفس این استان را تنگ کرده و بریده است.

اما با این همه درد، و زیرساخت‌های مخروبه‌ای که از جنگ تحمیلی 8 ساله باقی مانده، خوزستان همچنان برای ایران مادری می‌کند؛ کانون انرژی، کشاورزی و امنیت کشور که در آن سالها سپر بلای ایران بوده،  پس از جنگ تحمیلی نیز باعث توسعه تدریجی کل کشور شده است.

به گفته نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی، خوزستان پس از گذشت نزدیک به سه دهه از پایان جنگ تحمیلی، همچنان از محرومیت‌ها در رنج است و به حداقل انتظارات مردمش نرسیده است.

این حداقل انتظارات را سالهاست که خاک گرفته!؛ خاکی که اگر هوایش بارانی شود بر روی خوزستانی‌ها گِل هم می‌بارد! در این میان خوزستانی‌ها نیز معتقدند که با روی کار آمدن دولت‌های سازندگی، بهار، تدبیر و امید هم جنگ برای آنها هنوز پایان نیافته است.

*بی‌تدبیری و بی‌مسؤولیتی بس است

آنها می‌خواهند که از دل تپنده کشور کسانی در کابینه دولت دوازدهم قرار بگیرند که قلبشان برای خوزستان خوب و سنجیده بتپد و این استان را از آسیب‌های جنگ برهاند!.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در این ارتباط می‌گوید: متاسفانه در سالهای گذشته تنها دولتها به مردم خوزستان قول و وعده بی عمل داده‌اند و انتظار می‌رود دولت دوازدهم افراد دلسوز نسبت به خوزستان را در کابینه لحاظ کند.

نمایندگان استان خوزستان بر این باورند که بی‌تدبیری و بی‌مسئولیتی دستگاه‌هایی چون سازمان حفاظت محیط‌زیست و وزارتخانه‌های نفت، نیرو و جهاد کشاورزی و نبود راهکار و برنامه‌ای جامع بر مشکلات این استان دامن زده است.

*خوزستانی‌ها در کابینه دولت دوازدهم

اما خوزستانی‌ها می‌خواهند این شکاف مدیریتی را در حالی که حدود یک ماه به عمر کابینه فعلی دولت باقی مانده است در کابینه دولت دوازدهم پر کنند. 

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در این ارتباط تصریح می‌کند: برای خوزستانی‌ها ۳ وزارتخانه نیرو، کشاورزی و نفت از وزارتخانه‌های حیاتی و ضروری به شمار می‌روند.

مجید ناصری‌نژاد معتقد است که افراد توانمندی در خوزستان وجود دارد که همسو با دولت هستند و توانایی اداره این وزارتخانه‌ها را دارند و در بدنه دولت و در لایه‌های مختلف کار کرده‌اند.

وی یادآور می‌شود: با توجه به نیازهای استان علاقمندیم که این ۳وزارتخانه به خوزستانی‌ها واگذارشوند و متصدی این وزارتخانه‌ها از خوزستانی‌ها باشد و قطعا پیگیر وضعیت آنها هستیم.

* وزیر نفت خوزستانی باشد

خوزستانی‌ها همچنین معتقدند که آلودگی و بیکاری تنها سهم آنها از نفت است؛ نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی نیز به این ‌اعتقاد دارند که وزارتخانه نفت تاکنون در ارتباط با مهار آلودگی‌های نفتی و گازی، مهار کانون ریزگردها، و استفاده از نیروی بومی درست عمل نکرده است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در این ارتباط می‌گوید: مجموعه نفت هنوز به خوزستان و خوزستانی‌ها ادای دین نکرده است. جواد کاظم‌نسب ادامه می‌دهد: برای مسؤولان وزارت نفت افزایش تولید و صیانت از منابع عظیم نفتی و گازی مهمتر از حفاظت از محیط زیست است!

وی یادآور می‌شود: دود مشعل‌های نفتی که شبانه‌روز در دل اهواز روشن هستند و لایه ابری از دود غلیظ تولید می‌کنند میزان قابل توجهی از آلودگی محیط خوزستان را ایجاد می‌کنند.

نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در ارتباط با استخدام نیروی غیربومی از استان‌های دیگر در شرکت نفت و آلودگی نفتی محیط زیست استان، بارها به اعتراض و انتقاد از وزارت نفت پرداختند.

کارشناسان معتقدند که در صورتی که وزیر نفت از متخصصان خوزستانی باشد با دلسوزی و دانش بالا و شناخت کاملی که نسبت به ظرفیت‌ها، آسیب‌ها و بایدها و نبایدهای مناطق مختلف خوزستان دارد، می‌تواند قلب تپنده کشور را زنده و پویا نگه دارد و کاستی‌ها و نواقص را جبران کند.

*وزیر نیرو از کانون انرژی ایران باشد

از طرف دیگر قطعی آب و برق، سدسازی بی‌رویه و انتقال آب‌های جاری خوزستان وزیر نیرو را نیز به یک چهره مورد انتقاد در این استان تبدیل کرده است.

از تذکر تا طرح سوال و تهدید به استیضاح، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی از همه این ابزارها استفاده کرده‌اند تا بگویند که از مدیریت وزارتخانه نیرو رضایت ندارند.

از نظر آنها و نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری این وزارتخانه در حفاظت از تالاب‌ها، جلوگیری از خشکی آنها، استفاده از نیروهای بومی و همچنین مقابله با سدسازی‌های بی رویه و مدیریت بحران به وظایف خود به درستی عمل نکرده است.

آنها همچنین معتقدند که وزیر نیرو در برخی موضوعات مثل سدسازی با مردم خوزستان صداقت ندارد؛ با این اوصاف و از نظر کارشناسان، متصدی وزارتخانه نیرو باید متخصصی از خوزستان باشد تا با صیانت از این استان بعنوان کانون انرژی ایران بتواند در آینده از سدسازی‌های بی‌رویه، تغییر اقلیم، ایجاد زیرساخت‌های لازم و تامین انرژی بخش عمده‌ای از کشور گام‌های مثبتی بردارد.

*ضرورت انتخاب وزیر جهاد کشاورزی از قطب کشاورزی ایران

اگر از کشاورزان و دامداران بپرسید که در این سالها چه حالی در کار دارند می‌توانید از جوابشان بخشی از عملکرد وزارتخانه جهاد کشاورزی را متوجه بشوید.

تذکرات مستمر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به وزیر جهاد کشاورزی در مورد پرداخت نشدن کشاورزان در سالهای اخیری بر منفی بودن این بخش از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی اشاره دارد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در این ارتباط می‌گوید: وزیرجهاد کشاورزی چهار سال در وزارت خود، خوزستان را رها کرده است.

از طرف دیگر باید به اهمیت حمایت و حفظ قطب کشاورزی ایران بیش از پیش توجه کرد، خوزستان با منابع آبی سرشار و اراضی مرغوب اگر با شکاف مدیریتی اداره شود، کل کشور تاثیر منفی آن را لمس خواهند کرد.

کارشناسان بر این باورند که باید متخصصی دیگر از دیار نخل و آفتاب که از آگاهی کامل و دانش بالا و تجربه کافی برخوردار باشد در راس وزارتخانه کشاورزی قرار بگیرد، متخصصی که در آن وزارتخانه می‌تواند تدبیر و امید را به کشاورزی و دامداری و صنایع وابسته به آن منتقل کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، نگاهی به کابینه‌های مختلف بعد از جنگ تحمیلی 8 ساله، یعنی دولت‌های پنجم تا یازدهم – دولت‌های سازندگی، اصلاحات، بهار و تدبیر و امید نشان می‌دهد توجهی جدی به حل معضلات و مشکلات فراروی استان زرخیز خوزستان نداشته‌اند و مشکلات این استان مهم اقتصادی همچنان مردم این خطه ولایتمدار را رنج می‌دهد.

این در حالی است که بخش مهمی از رفع نشدن مشکلات در استان خوزستان ناشی از نبود بودجه کافی و بی‌توجهی به اختصاص اعتبارات و منابع لازم به این استان است؛ نمایندگان مجلس بارها در جلسات مختلف مشکلات خوزستان را با مسئولان مطرح کردند اما از نظر آنها علت بی‌توجهی‌ها به حل مشکلات خوزستان برای مردم مشخص نیست.

---------------------------------------

گزارش از عارف شریفی صرخه

--------------------------------------



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 روحانی امشب در اهواز ماندگار شد  [ سه شنبه، 24 دي ماه، 1392 ] 1273 مشاهده
 فاجعه در انتظار کرخه / هشدار به کشاورزان  [ سه شنبه، 21 مرداد ماه، 1393 ] 1339 مشاهده
 خاک به آسمان اهواز، شوش و دزفول رسید  [ سه شنبه، 10 شهريور ماه، 1394 ] 1880 مشاهده
 کاهش ترافیک مسیر چزابه با طرح آب‌ رسانی  [ شنبه، 29 مهر ماه، 1396 ] 817 مشاهده
 اهدا جهیزیه به ۵۰ نو عروس در هندیجان  [ سه شنبه، 21 ارديبهشت ماه، 1395 ] 555 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب