تهران - ایران اُنا: عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور به مردم توصیه کرد عسل به همراه موم خریداری ولی از موم استفاده نکنید. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 12003
ارسال شده در مورخه : شنبه، 24 تير ماه، 1396 -
03:30
هوشنگ افروزان ضمن اشاره به این جمله که حرارت زیاد به عسل موجب تولید ماده سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) می شود، افزود: این ماده بسیار سرطان زا و خطرناک است. وی اظهارداشت: برای اجتناب از تولید اچ ام اف و در نهایت تبدیل عسل به ماده سرطانزا باید در محیطی متعادل و به دور از حرارت بالا نگهداری شود. عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: حرارت زیاد به عسل به جهت حذف شکرک و طبیعی جلوه دادن این ماده با ارزش غذایی برای کسب سود بیشتر است. وی در ادامه با اعلام اینکه شکرک در عسل های طبیعی کمتر از عسل های تقلبی و تغذیه ای است، افزود: متاسفانه این موضوع انگیزه ای برای سوء استفاده برخی از افراد در جامعه تبدیل شده است. افروزان ضمن تاکید به اینکه از مصرف عسل ها حرارت دیده به شدت پرهیز شود، اظهارداشت: این نوع عسل ها به شدت سلامتی انسانها را تهدید می کنند. وی در مصاحبه با رادیو به مردم توصیه کرد برای حفظ سلامتی خود عسل را توام با موم خریداری ولی از موم استفاده نکنید. عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: عسل در حرارت های بالا ضمن تولید ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال موجب از بین رفتن آنزیم ها مفید موجود در این ماده با ارزش و سودمند می شود. وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت صنعت زنبورداری اشاره کرد و افزود: ایران به دلیل داشتن اقلیم چهارفصل از مطلوب ترین شرایط برای نگهداری و پرورش زنبور عسل برخوردار است. افروزان با اشاره به این جمله که در دنیای پیشرفته امروزی با دیدگاه کاملا استراتژیکی به توسعه صنعت زنبورداری می نگرند، یادآورشد: این صنعت در اشتغال افزایی، ارزآوری، صادرات، افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و سایر موارد بسیار حائز اهمیت است.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : قتل دختر جوان با شلیک گلوله [ يكشنبه، 25 بهمن ماه، 1394 ] 1246 مشاهده
پیدا شدن نوزاد پس از 20 ساعت رهایی + عکس [ جمعه، 6 آذر ماه، 1394 ] 1546 مشاهده
پیرترین دانشجوی کشور فارغالتحصیل شد [ جمعه، 10 دي ماه، 1395 ] 768 مشاهده
شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری [ يكشنبه، 12 شهريور ماه، 1396 ] 1011 مشاهده
درد بی درمان - قسمت هفدهم - جهالت [ يكشنبه، 19 شهريور ماه، 1396 ] 994 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|