امروز:  سه شنبه، 2 ارديبهشت ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 1201      ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 11 تير ماه، 1391 - 03:30   ._PRINT.  



قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت :

طرح شبنم در استان ها به طور كامل اجرا شود

ایران انا: قائم مقام اجرایی وزیر صنعت،‌معدن و تجارت با تاكید بر اجرای هرچه دقیق تر طرح شناسنامه دار كردن كالاهای وارداتی و پروژه شبكه بازرسی و نظارت مردمی (شبنم) پیگیری جدی مسئولان استانی را برای تحقق این مهم خواستار شد.
 



محمد صادق مفتح در جلسه هماهنگی اجرای طرح شبنم در استان ها افزود: تاكنون ضروری ترین زمان برای اجرای طرح شبنم است چرا كه جلوگیری از ورود كالای قاچاق به كشور به خوبی كنترل خواهد شد.

به گزارش ایران انا از ایرنا، نشست هماهنگی اجرای طرح شبنم ، با حضور روسای سازمان های صنعت ، معدن و تجارت،‌ نمایندگان كمیته های مبارزه با قاچاق كالا و ارز و سازمان تعزیرات حكومتی استان ها برگزار شد.

مفتح با اشاره به اینكه از سه ماه گذشته طرح شبنم به طور جدی مورد بررسی قرار گرفته ، افزود: نصب اجباری باركد دو بعدی شبنم بر روی كالاها به خوبی به اجرا درآمده است.

وی در ادامه با تاكید این كه اجرای طرح شبنم تاثیر بسزایی بر حیطه نظارت برعرضه كالا در سطح جامعه خواهد داشت از مسئولان استانی خواست تا با دقت و سرعت بیشتری نسبت به كدینگ كالاهای وارداتی و اجرای این طرح در استان ها اقدام كنند.

مفتح افزود:كالای فاقد باركد دوبعدی شبنم قاچاق محسوب می شود و برای فراهم شدن زیرساخت‌های این طرح، استان‌ها نیز فعالیت‌های مختلفی را در جهت دستیابی به اهداف مورد نظر انجام داده‌اند كه باید این اقدامات روند سرعت بیشتری گیرد.

**جلوگیری از عرضه كالاهای وارداتی بدون نصب باركد شبنم

رییس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولید كنندگان نیز در این گردهمایی با اشاره به اینكه با اجرای طرح شبنم ، امكان تشخیص كالای رسمی از غیررسمی برای مصرف كننده در زمان خرید كالا فراهم می شود، افزود: اجرای طرح شبنم در چارچوب ضوابط قانونی خواهد بود.

' سید جواد تقوی' بر اطلاع‌رسانی به موقع و آمادگی كارگزاران برای اجرای این طرح در استان ها تاكید كرد و افزود: اگر مشكلاتی برای اجرای این طرح در استان ها وجود دارد باید اجرای این طرح را با سرعت بیشتری به پیش برد.

وی با بیان اینكه یكی از مهمترین ابزاری كه به تولید لطمه خواهد زد ، موضوع قاچاق كالااست ، اظهار كرد: در ابتدا كالاهایی كه امكان قاچاق آنها بیشتر می رود، در اولویت این طرح قرار گرفت و دامنه آن به تمام كالاهای وارداتی خواهد رسید.

به گفته تقوی تمامی كالاهایی كه زیر چتر گمرك هستند باید از نصب باركد شبنم بهره مند باشند.

** اجرای طرح شبنم در راستای شفاف سازی گردش كالاست

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز نیز در این گردهمایی گفت : اجرای طرح استان ها باید با قاطعیت به اجرا درآید.

' مهدی ایوبی' افزود: نظارت بر موضوع جلوگیری از واردات كالاهای قاچاق، نیازمند اخذ تدابیر ویژه ای است در این میان طرح شبنم برای نخستین بار زیرساخت های اقتصادی را در این باره اصلاح می‌كند تا زمینه بروز تخلف به حداقل كاهش پیدا كند.

وی در ادامه با بیان اینكه اجرای این طرح در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینكه موضوع قاچاق باید پیش از عرضه مورد هجوم قرار بگیرد انجام شد.

ایوبی ، ‌ساماندهی جلوگیری از قاچاق كالا را پیش از مبادی ورودی مورد تاكید قرار داد و گفت: اگر فضا برای عرضه این كالاها ناامن شود واردات به سمت عرضه رسمی و هدفمند سوق پیدا خواهد كرد.

وی ، فراهم نبودن ساختارهای اجرایی را از موضوعاتی ذكر كرد كه استان ها باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند.

به گفته وی، گسترش كارگزاران باید با جدیت بیشتری دنبال شود چرا كه برای اجرای طرح شبنم باید به اندازه كافی نصاب و كارگزار وجود اشته باشد.

این مقام مسئول در ادامه زیربنای اقتصادی را در بخش تجارت خارجی توجه به اجرای طرح هایی نظیر طرح شبنم دانست و گفت: این طرح ما را هم در بحث هزینه ها و هم در سلامت كالا منتفع می‌سازد.

انتهای خبر / پایگاه خبری ایران آنلاین (ایران انا) / کد خبر 1189-91


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 فردا، آخرین مهلت تغییر حوزه انتخابیه  [ سه شنبه، 25 بهمن ماه، 1390 ] 4965 مشاهده
 فرماندار سابق شوش فرماندار جدید دزفول شد  [ شنبه، 23 بهمن ماه، 1389 ] 10561 مشاهده
 خلبانی که رئیس جمهور را شرمسار کرد  [ سه شنبه، 8 اسفند ماه، 1391 ] 1980 مشاهده
 معنای حقوق بشربرای واشنگتن فقط تامین منافع  [ سه شنبه، 24 مرداد ماه، 1391 ] 3785 مشاهده
 کفش‌هاي سي‌کيلويي حاج همت!  [ يكشنبه، 19 شهريور ماه، 1391 ] 5211 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب