شوش - ایران اُنا: معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول تاکید کرد: مسئله حجاب و عفاف باید بصورت اصولی و بنیادین فرهنگ سازی و نهادینه شود و باید از شعار زدگی در این حوزه اجتناب شود. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 12012
ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 29 تير ماه، 1396 -
03:30
دکتر عبدالناصر میرشکاک:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش، دکتر عبدالناصر میرشکاک در مراسم تقدیر از کارکنان برتر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش در حوزه حجاب و عفاف، گفت: بحث عفاف و حجاب گاهی اوقات دستمایه های نگرش های متفاوتی می شود، یعنی افراد با نگاه های متفاوتی به موضوع نگاه می کنند.
* به دلیل نگاه های افراطی و تفریطی اصل موضوع حجاب فراموش می شود
این مقام مسئول در همین خصوص اظهار داشت: بعضی افراد به حداقل پوشش بعنوان حجاب نگاه می کنند، بعضی ها پوشش حداکثری را بعنوان حجاب نگاه می کنند، بعضی افراد اصلا قائل به حجاب نیستند، بعضی افراد فکر می کنند فقط خانم ها باید حجاب داشته باشند و متاسفانه به دلیل نگاه های افراطی و تفریطی اصل موضوع فراموش می شود.
دکتر میرشکاک خاطر نشان کرد: مسئله حجاب و عفاف باید بصورت اصولی و بنیادین فرهنگ سازی و نهادینه شود و باید از شعار زدگی در این حوزه اجتناب شود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: گوهر انسانی خارج از جنسیت و این که فرد زن باشد یا مرد نیاز به وسایلی دارد که از آن حفاظت کند، این محافظت گاهی اوقات فیزیکی و گاهی اوقات روانی و معنوی است.
* باید برای تن و جسممان ارزش قائل باشیم
وی افزود: آن جایی که محافظت فیزیکی است ما باید یک سری پوشش ها را برای خودمان ایجاد کنیم از بابت اینکه باید برای تن و جسممان ارزش قائل باشیم.
دکتر میرشکاک تصریح کرد: جسم ما فی نفسه و از بابت اینکه با یک روحی که متعلق به حضرت حق است و آنچه که در بدن ما است و به ما هویت می دهد حاصل نفخه الهی می باشد.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در ادامه اظهار داشت: تماس با روح برای جسم یک ارزش به وجود می آورد و این ارزش را با هیچ چیزی نمی شود مقایسه کرد.
وی گفت: گاهی اوقات فراموش می کنیم که جسم مان چقدر ارزشمند است و خیلی راحت آن را آلوده می کنیم و جسم خود را به مواردی، مسائلی و مشکلاتی آلوده می کنیم که غیر قابل تحمل است.
دکتر میرشکاک با طرح این پرسش که، چگونه است که اگر یک باکتری یا ویروس وارد جسم ما می شود، ما را بیمار می کند و ما آن بیماری را درک می کنیم و به دنبال درمان آن می رویم و متوجه شده ایم که یک عامل خارجی جسم را آلوده کرده است، تاکید کرد: برای جسم خود ارزشی قائل هستیم که باید آن را درمان کنیم و باید سلامتی را به آن برگردانیم.
* بعضی از نگاه ها و مناظر برای چشم و جسم آلودگی بوجود می آورد
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همین خصوص بیان داشت: ولی بعضی وقت ها یادمان می رود که بعضی از نگاه ها هم آلوده است. آن جسم را از آن نگاه هم باید دور کرد. بعضی از نگاه ها و مناظر برای چشم ما آلودگی بوجود می آورد و چشم خود را باید از آن مناظر دور کنیم. چون چشم گرفتار آن می شود و به واسطه آن روح گرفتار آن می شود.
* متاسفانه بعضی افراد جسم خود را کالا فرض می کنند
دکتر میرشکاک گفت: متاسفانه بعضی افراد در جامعه جسم خود را کالا فرض می کنند و خود را نمایش و عرضه می کنند به نحوی که کالایی در ویترین بگذارند و متاسفانه خیابان های ما به ویترین کالاهایی تبدیل شده اند که نباید باشند. عده ای فراموش کرده اند که این جسم چقدر عزیز است. این آدم چقدر برای پرورگار ارزشمند است. چقدر راحت این جسم را در اختیار نگاه های آلوده قرار می دهند.
*نباید یوسف درون خود را مفت بفروشیم
وی با اشاره به ماجرای حضرت یوسف (ع) و فروختن ارزان و ناچیز این پیامبر الهی توسط برادران خود، تاکید کرد: ما در درون خود یک یوسف داریم و نباید آن را مفت بفروشیم. یوسف درون خود را باید با خدا معامله کنیم.
* جسم انسان یک مسجد مقدس است
دکتر میرشکاک در همین راستا تاکید کرد: جسم انسان یک مسجد مقدس است تا موقعی که آن را آلوده نکنیم. این آلودگی متاسفانه از جسم متاسفانه به روح کشیده می شود.
* عفاف یک مرتبه بالاتر از حجاب است
دکتر میرشکاک خاطر نشان کرد: عفاف مرتبه بالاتر از حجاب است، اما بدون رعایت حجاب و پوشش مناسب در جامعه، عفتی هم وجود نخواهد داشت.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه عفاف گوهر وجودی انسان است، اظهار داشت: اگر ذهن خود را پاک نگه نداریم همه چیز انسان از دست می رود.
بر پایه این گزارش، دکتر عبدالناصر میرشکاک معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت هفته حجاب و عفاف از کارکنان با حجاب شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش با اهدای لوح سپاس و هدیه، قدردانی کرد.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : مایه کوبی طیور بومی در روستاهای شوش [ چهارشنبه، 10 آذر ماه، 1395 ] 605 مشاهده
مدیر پروازی دردی از چغازنبیل درمان میکند؟ [ دوشنبه، 11 خرداد ماه، 1394 ] 1318 مشاهده
رضایت جامعه هنری شوش از عملکرد احمدی [ دوشنبه، 18 خرداد ماه، 1394 ] 1385 مشاهده
بحران آب [ شنبه، 26 ارديبهشت ماه، 1394 ] 1333 مشاهده
افراطی گری [ يكشنبه، 16 آذر ماه، 1393 ] 1658 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|