امروز:  جمعه، 2 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 12096      ارسال شده در مورخه : شنبه، 21 مرداد ماه، 1396 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: اگر از طریق وای فای با دنیای مجازی در ارتباط هستید و مدام با لپ‌تاپ، تلفن هوشمند یا تبلت‌تان به اینترنت متصل می‌شوید باید بدانید که استفاده مداوم از اینترنت وای فای می‌تواند سلامت شما را به خطر اندازد.




محققان می‌گویند همان‌طور که هنگام خواب باید تلفن همراه‌تان را از خود دور نگه دارید تا در معرض اشعه‌های الکترومغناطیسی آن قرار نگیرید، باید در برابر مودم وای فای هم همین موضوع را رعایت کنید و اگر از طریق این نوع مودم‌ها به اینترنت متصل می‌شوید، آن را هنگام خواب خاموش کنید. به گفته محققان امواج وای فای روی مغز تاثیر گذاشته و افسرده تان می‌کند.

پژوهشگران می گویند نتایج تحقیقات آن ها نشان می دهد انتشار امواج الکترومغناطیسی مودم می تواند بخش هایی از مغز را تحریک کند و فعالیت آن بخش را افزایش دهد.

دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند آن دسته از افرادی که ساعات زیادی از روز را در کنار مودم قرار دارند و هنگام خواب نیز مودم در محیط کنار آن ها وجود دارد حافظه کمتری دارند و موارد مختلف را کمتر به خاطر می سپارند و مغزشان پریشانی بیشتری دارد.

پزشکان توصیه می کنند برای سلامت مغز بهتر است افراد قبل از خواب مودم را خاموش کنند و در ساعات استراحت آن را از خود دور نگه دارند.

در اینجا به 5 دلیل اصلی اشاره می کنیم که نشان می‌دهد بهتر است در مواقعی که نیاز به وای‌فای ندارید و یا اینکه آخر شب، مودم را خاموش کنید.

۱- امواج رادیویی برای انسان به‌خصوص کودکان خطرناک هستند

درست است که هنوز این موضوع به طور کامل و علمی ثابت نشده است اما تقریبا تمام کارشناسان محیط‌زیست و پزشکی موافق این موضوع هستند که امواج مایکروویو تاثیراتی روی بدن و ذهن انسان می‌گذارند. هر ساله تحقیقات زیادی صورت می‌گیرد که نتایج‌شان نشان می‌دهد افرادی که کمتر در معرض امواج رادیویی حتی موبایل و نوت‌بوک و تلویزیون هستند؛ سلامت جسمی و روانی بهتر دارند. این موضوع به‌خصوص برای نوزادان و کودکان تشدید می‌شود؛ چون ساختار بدنی و مغزی آن‌ها آسیب‌پذیرتر است و دارد تکامل پیدا می‌کند.

کارشناسان توصیه می‌کنند در اتاقی بخوابید که هیچ‌گونه دستگاه بی‌سیم یا وای‌فای نداشته باشد. به معنی دیگر، بهتر است مودم در اتاق خواب نباشد

شاید سوال کنید پس بهتر است از موبایل هم استفاده نکنیم؟ جواب این است که بله؛ گوشی‌های تلفن همراه را هم بهتر است در آخر شب و مواقعی که نیاز ندارید توی بغل خودتان نگذارید و کمی دور نگه‌دارید. در این مورد تحقیقات زیادی صورت گرفته و ثابت شده افرادی که در آخر شب مدت زمان نسبتا طولانی با گوشی‌های موبایل کار می‌کنند، مشکلات بی‌خوابی بیشتری دارند.

۲- نزدیک بودن به امواج رادیویی بی‌خوابی می‌آورد

کارشناسان توصیه می‌کنند بهتر است در اتاقی بخوابید که هیچ‌گونه دستگاه بی‌سیم یا وای‌فای وجود نداشته باشد. به معنی دیگر، بهتر است مودم در اتاق خواب نباشد. خطرات امواج رادیویی و وای‌فای در فاصله نزدیک زیر ۵ متر و ۱۰ متر بسیار بیشتر است و در فاصله‌های بالاتر از ۵۰ متر کم می‌شود. بهتر است با یک مودم روشن ۱۰۰ متر فاصله داشته باشید. در خانه‌های آپارتمانی جدید که بسیار کوچک هستند؛ معمولا فاصله ۱۰۰ متری غیرممکن است؛ پس بهتر است که مودم را خاموش کنید. اگر دوست دارید با خیال آسوده بخوابید، بهتر است مودم را خاموش کنید تا به این صورت ذهن شما هم خاموش شود و کم‌کم برای رفتن به ضمیر ناخودآگاه آماده شوید. ذهن انسان در شب و هنگام خواب فرآیندها و واکنش‌های بیولوژیکی دارد که امواج وای‌فای مزاحم‌اش هستند.

۳- مصرف انرژی در دنیایی که مشکل کمبود انرژی دارد

مودم مودهایی برای کاهش مصرف انرژی دارد و در مواقعی که هیچ دستگاهی بدان‌ها وصل نباشد، به طور محسوسی مصرف انرژی را کاهش می‌دهند اما باز چندین چراغ LED روشن است و دستگاه دارد برق مصرف می‌کند. چرا باید این‌طور باشد؟ هم هزینه‌های قبض برق شما افزایش پیدا می‌کند و هم به یک دشمن محیط ‌زیست و انرژی تبدیل می‌شوید. روشن بودن مودم هیچ فایده‌ای برای شما جز افزایش هزینه ندارد.

۴- احتمال خرابی دستگاه افزایش پیدا می‌کند

اجازه بدهید یک راز درباره مودم‌ها برایتان فاش کنم. این دستگاه‌ها طوری ساخته شده‌اند که تا دو الی سه سال به طور همیشه روشن باشند و کار کنند اما بعد از این مدت استاندارد که معمولا در دفترچه راهنما و مستندات دستگاه از طرف کارخانه اعلام می‌شود، مادربورد، خازن‌ها و چیپ‌ست‌ها شروع به استهلاک و فرسایش می‌کنند و عمر مفید خود را از دست می‌دهند. بنابراین، هر چه بیشتر روشن باشند، زودتر خراب می‌شوند و احتمال از کار افتاد‌گی یا سوختگی بالاتر می‌رود. همین‌طور ممکن است روی کیفیت و کارایی دستگاه تاثیر بگذارد و وای‌فای با سرعت پایین‌تری داشته باشید. اگر یک دستگاه مودم با قدمت بالا دارید، بهتر است مانند انسان‌های سن بالا کمی به او استراحت بدهید تا بیشتر عمر کند.

۵- هکرها و دزدان وای‌فای شب‌ها بیدارند

دوستی برایم تعریف می‌کرد مودم بی‌سیم خود را شب‌ها خاموش نکرده و روشن می‌گذاشت. یک مدتی به مصرف اینترنت شک می‌کند و با نصب چند ابزار مشاهده ترافیک و تحلیل وای‌فای، سعی می‌کند بفهمد چرا این قدر زود به زود حجم اینترنت‌اش تمام می‌شود. با این ابزارها می‌فهمد که هر شب نزدیک به یک گیگابایت اینترنت مصرف می‌شود. ندانسته پیش خودش تصور می‌کند موبایل یا تلویزیون به‌روزرسانی می‌شوند. چند شبی مسافرت می‌رود و برمی‌گردد می‌بیند باز هم هر شب اینترنت مصرف شده است.

خلاصه با کلی کارآگاه‌بازی متوجه می‌شود یکی از همسایه‌های بلوک کناری شب‌بیداری دارد و از اینترنت او استفاده می‌کند. هکرها هم از سکوت و خلوت شب‌ها برای حمله به دستگاه‌ها و سیستم‌ها و هک وای‌فای کاربران استفاده می‌کنند. خاموش کردن مودم در آخر شب یا مواقعی که برای چند روز خانه نیستید از این جهت هم فوایدی دارد.

باور عمومی اشتباه

یک باور اشتباه وجود دارد که روشن و خاموش کردن زیاد مودم باعث خرابی آن می‌شود! اگر این‌طور بود سازنده مودم کلید خاموش/روشن را برای راحتی شما نصب نمی‌کرد. ما هم موافق‌ این نظر هستیم که نباید در یک شبانه‌روز چندین بار مودم را خاموش و روشن کرد، ولی وقتی طولانی مدت کاری به اینترنت و وای‌فای ندارید، بهتر است با کلید خاموش/روشن این دستگاه‌ها را خاموش کنید و یا سیم مودم را از برق بکشید.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 پنهان کاری آمار تلخ و پایین اشتغالزایی  [ پنجشنبه، 27 مهر ماه، 1396 ] 1456 مشاهده
 سناریوی شوهرکشی در تلگرام  [ چهارشنبه، 14 مهر ماه، 1395 ] 913 مشاهده
 رئیس مرکز آموزش و پژوهش ایران اُنا منصوب شد  [ پنجشنبه، 14 آذر ماه، 1392 ] 1461 مشاهده
 کمبود ۱۰۰ هزار نیرو در مراکز درمانی کشور  [ شنبه، 20 خرداد ماه، 1396 ] 9206 مشاهده
 یالثارات توقیف شد/ تذکر به نشریه 9 دی  [ سه شنبه، 17 دي ماه، 1392 ] 3509 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب