امروز:  چهارشنبه، 11 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 12645      ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 25 دي ماه، 1396 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: به گفته معاون وزیر جهاد دامداران به دنبال افزایش قیمت جدید نرخ شیرخام نیستند بلکه خواهان اعمال مصوبه 1440 تومانی هستند که چندسال قبل تعیین شده است.




طی هفته‌های گذشته اکثر برندهای لبنی قیمت فرآورده های خود را حدود ۱۰ درصد افزایش داده‌اند و  در حالی که سازمان حمایت این اقدام کارخانجات لبنی را غیرقانونی خوانده و اعلام کرده: هرگونه افزایش قیمت لبنیات قبل از ابلاغ رسمی کارگروه تنظیم بازار غیر قانونی است؛ رئیس انجمن صنایع لبنی در این زمینه به مهر گفت: این گران کردن نیست؛ قیمت های جدید، قیمت‌های منطبق بر اسناد و مدارک و  بهای تمام شده تولید این محصولات هستند.

وی  با اشاره به عدم موافقت سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار با افزایش قیمت و تاکید آنها بر نرخ های ۹۳ و اینکه  از سال ۹۳ تاکنون قیمت داده نشده است، افزود:  تورم عادی سالانه کشور را اگر ۹ درصد هم در نظر بگیریم، بهرحال  از ۹۳ تا ۹۶ این تغییرات تورمی، در قیمت تمام شده محصولات لبنی هم تاثیرگذار بوده است.

دبیر انجمن صنایع لبنی کشور افزود: درحالی که دولت برای کارخانجات، ۱۷ درصد سود قانونی لحاظ می کند اما  در بررسی هایی که انجام شد حتی یک کارخانه را نتوانستند پیدا کنند که ۵ درصد سود برده باشد، و اکثر شرکت های کوچک همه زیان ده هستند؛ کارخانه های بزرگ و متوسط هم در این مدت توانسته اند با میانگین سود ۱.۸ درصدی، خود را سرپا نگهدارند. بنابراین قیمت های فعلی موجود در بازار، قیمت های واقعی است نه «قیمت گران» !

باکری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هنوز قیمت های جدید محصولات لبنی از سوی ستاد تنظیم بازار ابلاغ نشده است، گفت: گویا دامداران نیز معتقدند قیمت شیرخام باید افزایش یابد و اسناد و مدارک لازم را برای سازمان حمایت جهت بررسی ارسال کرده اند، ستاد تنظیم بازار نیز منتظر نتیجه بررسی سازمان حمایت است تا همزمان درباره این دو موضوع تصمیم بگیرد.

وی تصریح کرد:  بهرحال مسائل در حال رسیدگی است، امیدواریم زودتر بررسی نرخ شیرخام نیز به اتمام برسد و ستاد تنظیم بازار همزمان درباره شیرخام و محصولات لبنی تصمیم گیری کند.

براساس این گزارش، خرداد ماه سال ۹۳ بود که محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در جمع خبرنگاران با بیان این که، قیمت هر کیلوگرم شیر خام ۱۴۴۰ تومان تعیین شده است گفت: نرخ شیر خام در کمیسیون تنظیم بازار و مراکز تصمیم گیری تعیین و مراحل ابلاغی را طی می کند؛ قیمتی که هیچ وقت کارخانجات لبنی زیربار آن نرفتند و از اعمال مصوبه دولت به بهانه های گوناگون سرباز زدند و هم اکنون با گذشت بیش از ۳ سال از آن زمان هنوز نرخ شیر خام به این مقدار نرسیده و به گفته مسئولان تشکل های مربوطه در حال حاضر قیمت خرید شیرخام از تولیدکنندگان توسط کارخانجات بین حدود ۱۳۲۰ تا ۱۴۰۰ تومان است در حالی که تولید هرکیلوگرم شیرخام برای دامداران حدود ۱۴۵۷ تومان تمام می شود.

در همین زمینه حسن رکنی، معاون وزیرجهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به درخواست دامداران برای افزایش نرخ شیرخام، اظهارداشت: بحثی که دامداران دارند با آنچه که به سبد غذایی مردم مرتبط می شود، متفاوت است، حلقه گمشده ای بین دامدار و کارخانجات فرآوری وجود داشته که تولیدکنندگان به دنبال رفع آن هستند.

وی اضافه کرد: سه الی چهار سال قبل قیمتی را سازمان حمایت تعیین کرده بود(۱۴۴۰ تومان) که کارخانجات ملزم بودند شیرخام را به آن قیمت از دامدار بخرند، در حال حاضر دامداران کماکان همان بحث را دارند؛  تشکل های زیربط در این زمینه با کارخانجات در حال توافق و نهایی کردن این عدد هستند.

معاون وزیرجهاد کشاورزی افزود: تا حداقل قیمت پایه ای که شیرخام از دامداران خریداری می شود شرایط منطقی داشته باشد اما معنی این افزایش قیمت در محصول نهایی نیست بلکه اصلاح قیمتی است که قبلا مورد توافق نبوده و  الان دارند توافق می کنند که این اقدام انجام شود به عبارتی شرایطی ایجاد گردد که حقوق از دست رفته دامداران در توافق های جدید احیا شود.

رکنی درباره اینکه برخی از مسئولان تشکل ها اعلام کرده بودند که درخواست‌شان برای افزایش نرخ شیرخام حدود۱۶۰۰ تومان است، گفت: درست است، آنان پیشنهاد افزایش قیمت بیشتری دارند ولی فعلا خود تشکل ها هم در این مرحله و در سالجاری با توجه به شرایطی که در جامعه وجود دارد، دنبال افزایش قیمت جدید نیستند، درحال حاضر بحث همان قیمت پایه ۱۴۴۰ تومان که مربوط به قبل بوده مطرح است، تا تولیدکنندگان بتوانند از این شرایط عبور کنند.

با توجه به اینکه بحث افزایش جدید نرخ شیرخام مطرح نیست و سازمان حمایت نیز افزایش قیمت محصولات لبنی را غیرقانونی اعلام کرده، به نظر می رسد در این میان  حقوق مصرف کنندگان ضایع شده است و افزایش قیمت لبنیات حضور این محصولات را در سبد غذایی خانوار کمرنگ تر از قبل خواهد کرد.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تکلیف نرخ بنزین آزاد و سهمیه ای مشخص شد  [ دوشنبه، 27 ارديبهشت ماه، 1395 ] 788 مشاهده
 کلید روحانی هم قفل بیکاری را باز نکرد  [ دوشنبه، 25 خرداد ماه، 1394 ] 1583 مشاهده
 اعلام نرخ دیه در سال 93  [ چهارشنبه، 27 فروردين ماه، 1393 ] 1358 مشاهده
 تجارت مرگ، آشکارا زیر پوست شهر!  [ چهارشنبه، 13 اسفند ماه، 1393 ] 1521 مشاهده
 شرط زنگنه برای افزایش قیمت بنزین  [ يكشنبه، 10 آذر ماه، 1392 ] 1122 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب