تهران - ایران اُنا: رئیس انجمن فرآورده های گوشتی بابیان اینکه طی دوسال اخیرقیمت این فرآوردهها به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ درصد گران شده است، گفت: فعلا برنامه ای برای افزایش قیمت فرآوردههای گوشتی درسال آینده نداریم. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 12700
ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 11 بهمن ماه، 1396 -
03:30
مجید افلاکی در نشستی خبری درباره اینکه دلیل افزایش قیمت فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس طی یکی دو سال اخیر چیست؟، اظهارداشت: طی یکی دو سال گذشته متوسط افزایش قیمت فرآورده های گوشتی بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بوده است. وی درباره اینکه برخی فرآورده ها حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته اند؟، گفت: این بستگی به نوع محصولی دارد که مردم مصرف می کنند؛ نوع و مقادیر گوشتی که در آن محصول استفاده شده است، ما محصول ۴۰ درصد گوشت قرمز، محصول ۴۰ درصد گوشت مرغ، محصول ۵۵ درصد، محصول ۹۰ درصد و همچنین ژامبون ها را داریم، اما به طور کلی میانگین قیمت فرآورده های گوشتی بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بیشتر افزایش نیافته است. رئیس انجمن فرآورده های گوشتی تصریح کرد: مساله افزایش قیمت به مسائل دیگری بر می گردد به عنوان مثال در بخش مالی و پولی کشور ما هر سال با یک نرخ ۱۰ الی ۱۲ درصدی تورم رو برو هستیم، که این امر بر روی افزایش قیمت محصولات تاثیر می گذارد. افلاکی گفت: همچنین باید دید قیمت گوشت قرمز طی سالهای ۹۳ تا ۹۵ چقدر افزایش یافته، قیمت گوشت قرمز طی این مدت ۱۰۰ در صد افزایش یافته است. برنامه ای برای گرانی فرآورده های گوشتی در سال آینده نداریم وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا قیمت فرآورده های گوشتی برای سال آینده نیز افزایش می یابد؟، گفت: فعلا برای سال آینده هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت نداریم، این مساله بستگی دارد به اینکه مواد اولیه مورد استفاده ما تا چه میزان افزایش قیمت داشته باشد؛ هر افزایشی که روی ماده اولیه اتفاق بیفتد قطعا روی محصول نهایی تاثیر خواهد داشت. این در مورد صنعت ما نیست درباره همه صنایع است. رئیس انجمن فرآوردههای گوشتی کشور به آمار تولید در کشور اشاره کرد و گفت: سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع فرآوردههای گوشتی در ۸۰ نوع محصول در کشور تولید میشود که ۹۵ درصد نیاز داخل کشور از محل تولیدات داخلی و ۵ درصد دیگر وارداتی است. افلاکی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه مطالبی عنوان میشود که امعا و احشای مرغ، گوشت گربه و حتی تاج خروس در فرآوردههای گوشتی گفت: چند سال است که هجمههای سنگینی علیه این صنعت غذایی به راه انداختهاند در حالی که ما باید مسیر سختگیرانهای را طی کنیم و اکنون کیفیت تولیدات ما با کیفیت مشابه اروپایی برابری میکند، چرا که سازمان استاندارد، استانداردهای سختگیرانهتری را در این حوزه رعایت میکنند. وی اضافه کرد: مواد خام دامی که وارد کارخانجات فراوری میشود، از ابتدا توسط سازمان دامپزشکی باید دارای کد تایید باشد که چه محصولی وارد کارخانه شده است ضمن اینکه از حدود ۳ سال اخیر سختگیریها بیشتر شده و علاوه بر نماینده سازمان استاندارد دامپزشک و نظارتهای بهداشتی بر مواد اولیه نفر چهارمی هم به عنوان ناظر شرعی به کارخانجات اضافه شده که وظیفهاش آن است که حلیت ماده اولیه را کنترل کند و هزینههای سنگینی در این چهار گروه انجام میشود و در نهایت میتواند گفت تولید انواع فراوردههای گوشتی در کشور تحت نظارت چهار سازمان دولتی است. افلاکی با اشاره به برگزاری سومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته در آذرماه ۹۷ ، ادامه داد: به هیچ عنوان در کارخانجات از گوشت گربه استفاده نمیکنیم یا اینکه میگویند از نان خشک استفاده کردهایم، حرف بیهوده است، چرا که قیمت بهترین آرد از قیمت جمعآوری نان خشک به مراتب پایینتر است و مباحث فنی در صنعت غذا وجود دارد که اجازه بروز چنین چیزهایی را نمیدهد.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : چه کسانی مشمول بیمه بیکاری میشوند؟ [ شنبه، 18 ارديبهشت ماه، 1395 ] 1147 مشاهده
انتصاب مشاوران اقتصادی جبهه مردمی انقلاب [ شنبه، 28 اسفند ماه، 1395 ] 565 مشاهده
دلار از 3200 تومان گذشت [ يكشنبه، 31 فروردين ماه، 1393 ] 1082 مشاهده
علت بارشهای شدید ماههای اخیر چیست؟ [ جمعه، 23 فروردين ماه، 1398 ] 512 مشاهده
سامانه پیامکی سبد کالا از کار افتاد [ شنبه، 12 بهمن ماه، 1392 ] 871 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|