تهران - ایران اُنا: فندق اگر چه کالری بالایی دارد اما حاوی مجموعه کامل و گسترده ای مواد مغذی مهم و چربی های سالم است. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 12754
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 1 اسفند ماه، 1396 -
03:30
مطالعات علمی نشان دادهاند که اگر ۱۸ تا ۲۰ درصد از کل کالریهای مصرفی روزانه را فندقهای خام و کامل تشکیل بدهند، مزایای زیادی به افراد مبتلا به کلسترول خون بالا میرسد. در واقع، میزان کلسترول تام، کلسترول LDL و تریگلیسیرید با پیروی از این رژیم غذایی کاهش مییابد. همچنین، سلامت شریانهای اصلی خون و نشانگرهای التهابی در خون نیز با پیروی از همین رژیم غذایی، وضعیت بهتری پیدا میکنند. فندق و مواد مغذی و میزان کالری فندق فندق حاوی مجموعه کامل و گستردهای از مواد مغذی مهم و چربیهای سالم است، اگرچه کالری زیادی هم دارد.
اطلاعات تغذیهای مربوط به هر وعده مصرفی از فندق (برابر با ۲۸ گرم یا ۲۰ عدد مغز فندق کامل) به ترتیب زیر هستند. فندق همچنین حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین B۶، فولات، فسفر، پتاسیم و زینک (روی) است. بهعلاوه، فندق مقدار زیادی از چربیهای غیراشباع تکزنجیرهای و چندزنجیرهای را به بدن میرساند و همچنین مقادیر مناسبی را از امگا-۶ و امگا-۹ مانند اسید اولیک. با این حال، فندق حاوی اسید فیتیک است که در روند جذب بعضی از مواد معدنی مانند آهن و زینک (روی) تداخل ایجاد میکند. اسید فیتیک: جذب آهن، روی و کلسیم را مختل کرده و ممکن است سبب کمبود مواد معدنی شود بنابر این، به آن اغلب به عنوان یک ضد مواد مغذی می گویند. فندق و خواص آنتیاکسیدان آن مهمترین آنتیاکسیدانهایی که در فندق وجود دارند، ترکیبات فنولیک هستند که نقش مثبت آنها در راستای کاهش کلسترول خون و کاهش التهاب در بدن به اثبات رسیده است. این ترکیبات میتوانند برای سلامت قلب نیز مفید باشند و از بدن در مقابل ابتلا به سرطان محافظت کنند. توجه داشته باشید که بخش قابل توجهی از آنتیاکسیدانهای موجود در فندق، در پوست روی مغز آن قرار دارند. با این حال، این ترکیبات مهم عمدتا در مراحل فرآوریسازی ضعیف میشوند و تاثیر خودشان را از دست میدهند. به همین دلیل است که متخصصان میگویند فندق را بهصورت خام و کامل مصرف کنید و پوست روی مغزش را دور نریزید. فندق مفید برای قلب مطالعات علمی نشان دادهاند که اگر ۱۸ تا ۲۰ درصد از کل کالریهای مصرفی روزانه را فندقهای خام و کامل تشکیل بدهند، مزایای زیادی به افراد مبتلا به کلسترول خون بالا میرسد. درواقع، میزان کلسترول تام، کلسترول LDL و تریگلیسیرید با پیروی از این رژیم غذایی کاهش مییابد. همچنین، سلامت شریانهای اصلی خون و نشانگرهای التهابی در خون نیز با پیروی از همین رژیم غذایی، وضعیت بهتری پیدا میکنند. مطالعات دیگری نشان میدهند که وجود اسیدهای چرب، فیبر، آنتیاکسیدانها، پتاسیم و منیزیم در فندق، به عادیسازی سطح فشار خون کمک میکند و مصرف ۲۸ گرم فندق خام و کامل در طول هر روز با بهبود در پارامترهای سلامت قلبی مرتبط است. فندق و کاهش میزان ابتلا به سرطان فندق دارای میزان زیادی از ترکیبات آنتیاکسیدانی، ویتامینها و مواد معدنی است که همگی میتوانند خاصیتهای ضدسرطانی فندق را افزایش بدهند. توجه داشته باشید که فندق در میان دیگر مغزهای خام مانند پسته و گردو، بالاترین میزان از آنتیاکسیدانهای خاصی بهنام پروآنتوسیانیدینها را در خود گنجانده است. بعضی از مطالعات نشان دادهاند که پروآنتوسیانیدینها میتوانند به پیشگیری از ابتلا به بعضی از سرطانها و همچنین درمان آنها کمک کنند. محققان تصور میکنند که پروآنتوسیانیدینها از بدن در مقابل استرس اکسیداتیو محافظت به عمل میآورند و خاصیت تنظیمی برای آنزیمها دارند. افزون بر اینها، فندق سرشار از ویتامین E است که باز هم نوعی آنتیاکسیدان قدرتمند محسوب میشود و از بدن در مقابل آسیبهای سلولی خاصی محافظت میکند که توانایی ایجاد یا تقویت سرطان را دارند. فندق موثر در کاهش التهاب مصرف فندق با کاهش نشانگرهای التهابی در بدن مرتبط است، زیرا میزان زیادی از چربیهای سالم در این مغز خام وجود دارد البته بسیاری از مطالعات نشان میدهند که مصرف فندق به تنهایی نمیتواند برای کاهش نشانگرهای التهابی کافی باشد، بلکه برای دستیابی به این هدف باید رژیم غذایی افراد از نظر کل کالریهای مصرفی کنترل شود. ضمن اینکه اگر میخواهید فندق از این نظر واقعا تاثیرگذار باشد، باید این مغز را به صورت خام و همراه با پوست روی مغزش مصرف کنید.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : درد دل های تربیتی - بخش دهم - بازسازی [ سه شنبه، 8 مهر ماه، 1393 ] 1323 مشاهده
اعلام مدت زمان سربازی تا پایان سال [ چهارشنبه، 16 بهمن ماه، 1392 ] 1501 مشاهده
دلایل شکست تربیتی در ایران [ دوشنبه، 19 خرداد ماه، 1393 ] 1444 مشاهده
چرا دروغ در جامعه رواج یافته است؟! [ دوشنبه، 22 ارديبهشت ماه، 1393 ] 1675 مشاهده
نظارت بر فرایند استخدامی چه شد؟ [ شنبه، 3 مرداد ماه، 1394 ] 1576 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|