|
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 12883
ارسال شده در مورخه : جمعه، 21 ارديبهشت ماه، 1397 -
03:30
![]()
محمد خدادوست اظهار داشت: ازآنجاکه در سالهای اخیر ماه مبارک رمضان با فصل گرم سال تقارن پیداکرده و روزها طولانی هستند به همین دلیل گرسنگی و تشنگی نیز زیاد بوده و حرارت معده بالا میرود ازاینرو توصیه میشود روزهداران افطار را با نوشیدنیهای سرد باز نکنند. وی با بیان اینکه در طب سنتی توصیهشده افطار با یک فنجان آب ولرم و خرما و یا شیر گرم و خرما و یا سکنجبین باز شود تا حرارت بالای معده ناشی از گرسنگی در طول روز فروکش کند، ادامه داد: مسئله دیگر اینکه افطار با آب ولرم و خرما موجب میشود قند خرما بهسرعت جذبشده و از اشتهای کاذب کاسته شود که این موضوع به صحت دستگاه گوارش کمک میکند.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: معمولاً در ایام ماه مبارک رمضان انواع مواد غذایی اعم از حلیم، آش و شلهزرد وجود دارد که این غذاها ازآنجاکه هضم آن در معده و در فصل گرم سال ضعیف است توصیه نمیشود و البته باید توجه داشت که در هنگام افطار انواع مواد غذایی خورده نشود زیرا فاصله افطار تا سحر کوتاه است و باید بعد از افطار و فاصله دوساعته قبل از خواب، یک افطاری سبک و نوشیدنیهای خنک میل شود.
خدادوست با اشاره به اینکه باید در هنگام افطار از سبزیخوردن استفاده شود زیرا یبوست را از بین میبرد، اظهار داشت: وعده سحری باید کامل میل شود تا بدن بتواند 15 تا 16 ساعت گرسنگی در طول روز را تحمل کند البته روزهداران توجه کنند که تا دو ساعت بعد از صرف وعده سحری نباید استراحت کنند.
وی یادآور شد: برای رفع تشنگی و پرهیز از پرخوری در طب سنتی ایرانی توصیهشده که از ترکیب عرق کاسنی و شاهتره و یا فالوده خیار و سکنجبین و یا هندوانه و سکنجبین استفاده شود و در طول روز نیز روزهداران استراحت یکی دوساعته البته تا قبل از اذان مغرب داشته باشند تا به تجدیدقوا و بازگشت رطوبت بدن کمک شود.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : شهادت 2 ایرانی مدافع حرم دیگر در سوریه [ پنجشنبه، 14 آبان ماه، 1394 ] 1006 مشاهده
فردا شب، برگزاری مراسم جشن ایثار در شوش [ سه شنبه، 21 ارديبهشت ماه، 1395 ] 609 مشاهده
محبوبان خدا از نگاه امام باقر(ع) [ جمعه، 19 شهريور ماه، 1395 ] 499 مشاهده
اعتراض فرهنگیان به احکام جدید [ دوشنبه، 25 تير ماه، 1397 ] 1011 مشاهده
تعزیه همچنان غریب و تنهاست [ دوشنبه، 12 آبان ماه، 1393 ] 591 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|