امروز:  سه شنبه، 29 خرداد ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 12978      ارسال شده در مورخه : شنبه، 20 مرداد ماه، 1397 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: کشف انبار دارو در استان همجوار تهران و گلایه مدیرعامل کانون هموفیلی مبنی بر حبس داروهای بیماران، حکایت از دست اندازی سودجویان به سلامت مردم و بیماران دارد.




شرایط کنونی کشور باعث شده عده ای سودجو از وضعیت کنونی جامعه بهره برداری کرده و سلامت مردم را نادیده بگیرند. بطوریکه وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، به دنبال ذخیره داروهای حیاتی بیماران هستند تا کمترین مشکل را در زمان تشدید تحریم ها داشته باشند. با این حال عده ای بدون اینکه به سلامت بیماران توجه کنند، در صدد احتکار داروها و تجهیزاتی هستند که خوب می دانند، چقدر برای سلامت بیماران، حیاتی است.

در حالی که وزیر بهداشت و مدیران سازمان غذا و دارو، در این روزها بیشتر از گذشته مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و از آنها پیرامون تامین دارو پرسش می شود، عده ای می خواهند با ایجاد نگرانی در بین مردم و بیماران، شرایط را بغرنج قلمداد کنند. در صورتی که مدیران سازمان غذا و دارو، در آخرین نشست رسانه ای، موضوع کمبود دارویی را کتمان نکردند، ولی در عین حال به مردم و بیماران، امیدواری دادند که اجازه نخواهند داد کمبود دارویی را احساس کنند.

وزیر بهداشت به غنوان سکاندار و متولی پاسخگو در حوزه سلامت، در این ایام به دفعات بر تلاش مدیران این وزارتخانه با سایر وزارتخانه های و نهادهای دولتی برای تامین ارز مورد نیاز دارو، تاکید کرده و عنوان داشته است که مردم، کوچکترین مشکل در تامین دارو و تجهیزات پزشکی را با ۱۹۰ خبر بدهند. اما، این در حالی است که برخی مردم، از کمبودهای دارویی گلایه دارند.

جنگ روانی دشمن

دکتر اکبر برندگی مدیرکل دارویی سازمان غذا و دارو، معتقد است که عده ای به دنبال راه انداختن جنگ روانی علیه مردم هستند و می خواهند از این طریق، شرایط را برای بیماران، نگران کننده تصویر کنند. در حالی که دارو به اندازه کافی وجود دارد.

دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی اخبار که عنوان می شود مردم در مراجعه به داروخانه ها با کمبود دارو و بعضا نبود دارویی مورد نیازشان مواجه شده اند، گفت: با توجه به معذوریت ها و محدودیت هایی که در تامین داروهای حیاتی وجود دارد، قرار نیست همه داروها در سطح داروخانه های عمومی شهر وجود داشته باشد، بلکه ما این قبیل داروها را از طریق داروخانه ها دولتی توزیع می کنیم.

روزانه ۲۰ میلیون یورو نیاز ارزی برای واردات دارو

همایون هاشمی رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با یادآوری اینکه روزانه ۲۰ میلیون یورو برای واردات دارو نیاز داریم، گفت: عمده واردکنندگان دارو یا مواد غذایی مورد نیاز مردم نگران صدور تاییدیه از سوی وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت یا وزارت جهاد کشاورزی هستند، از سوی دیگر این موضوع یک معطلی هم ایجاد کرده است که در دراز مدت می‌تواند تولید رانت کند که در پی آن اقدامات مسئولان مربوطه ترجیحی باشد به این صورت که به برخی از این واردکنندگان ارز دولتی داده شده و برخی نیز نتوانند از مزایای این بخش بهره‌مند شوند که این موضوع محل نگرانی است.

وی خاطر نشان کرد: بی‌تردید حوزه واردات باید کنترل شود، اما معنی ندارد در شرایط بحرانی کنونی برای واردکنندگان گلوگاه ایجاد شود و بعد از ثبت سفارش و پرداخت هزینه‌های کشور مقصد ارسال‌کننده کالا، تاییدیه صادر شود، بنابراین مسئولان باید نظارت بیشتری بر این بخش داشته باشند تا در پی انجام این گونه اقدامات برای بازرگانان واقعی مشکل ایجاد نشود.

هاشمی یادآورشد: نگرانی کنونی در حوزه واردات این است که برخی اقلام دارویی در آینده کمیاب شوند، بنابراین کمیسیون بهداشت مجلس و وزارت بهداشت فرآیندهایی را پیش‌بینی کرده‌اند که در پی آن داروهای مورد نیاز بیماران از کشورهای ثالث به گونه‌ای تامین شود که مردم دچار مشکل نشوند، ضمن اینکه تخصیص ارز مورد نیاز این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تاکید کرد: واردات دارو روزانه به ۲۰ میلیون یورو نیاز دارد که تا ماه گذشته ۵ میلیون یوروتامین می‌شد و به تازگی هم این رقم کاهش داشته است، اما بر اساس آنچه رئیس جمهور وعده داده امیدواریم که نیاز این بخش تامین شود تا در حوزه واردات دارو با مشکل مواجه نشویم.

احتکار دارو

کشف انبار بزرگ داروهای احتکار شده قاچاق در استان البرز که سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، ارزش آن را پنج میلیارد تومان اعلام کرده است و نامه مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، به دادستان کل کشور برای برخورد با کسانی که داروهای بیماران هموفیلی را انبار و حبس می کنند، حکایت از این واقعیت دارد که عده ای قصد دست اندازی به بازار دارویی کشورمان را دارند و می خواهند از شرایط ایجاد شده، بیشترین بهره برداری مالی را برای خود داشته باشند.

احمد قویدل مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، در نامه ای به دادستان کل کشور، عنوان کرده که کمبود دارو برای بیماران هموفیلی وجود ندارد، بلکه موضوع احتکار و حبس این داروها مطرح است که دستگاه قضائی باید برخورد کند.

وی معتقد است؛ شرکت های پخش فارغ از عواقب خطرناک حبس و گرو کشی داروهای حیاتی بیماران هموفیلی، از تحویل آن به مراکز درمانی و دارویی خودداری می نمایند. توجیه شرکت های مذکور برای این گروکشی بدهی های مراکز درمانی و داروخانه ها به این شرکت ها است که منشا آن متاسفانه بدهی سازمان های بیمه گر به مراکز درمانی و داروخانه ها است.

ماجرای کمبود داروهای بیهوشی

در حالی که گفته می شود، دو قلم داروی بیهوشی با کمبود مواجه شده و برخی بیمارستان ها، موجود ندارند، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، به خبرنگار مهر، گفت: موضوعی بنام کمبود مطلق نداریم. داروی «ایزوفلوران» امروز از گمرک ترخیص و تا دوشنبه تحویل شرکت پخش مربوطه می شود تا توزیع شود.

وی در مورد داروی «پروپوفل»، افزود: این دارو هم در حال حاضر در پخش موجود بوده و تا آخر هفته هم محموله موجود در گمرک ترخیص و از طریق پخش مربوطه وارد شبکه توزیع خواهد شد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: محموله بعدی هر دو دارو، اواسط شهریور وارد خواهد شد لذا کمبودی در این زمینه نداریم و نخواهیم داشت.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تفاوت سرماخوردگی با آنفلوآنزا چیست؟  [ جمعه، 12 آذر ماه، 1395 ] 615 مشاهده
 متهمان حادثه هتل تارا به اشد مجازات برسند  [ يكشنبه، 20 ارديبهشت ماه، 1394 ] 1631 مشاهده
 نقشه زن جوان برای شوهرخیانتکار  [ دوشنبه، 17 مهر ماه، 1396 ] 729 مشاهده
 جزئیات و نحوه توزیع سبد حمایت غذایی  [ سه شنبه، 26 بهمن ماه، 1395 ] 9374 مشاهده
 تصاویر ضریح جدید حضرت اباالفضل العباس (ع)  [ سه شنبه، 31 فروردين ماه، 1395 ] 825 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب