|
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 13133
ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 8 بهمن ماه، 1397 -
03:30
![]()
نسرین علیزاده با اشاره به اینکه فیبر بخشی از غلات، میوهها و سبزیجات است که بدن نمیتواند آن را هضم کند بیان کرد: فیبرها موجب کاهش چربی خون، کاهش بروز بیماریهای قلبی و کاهش بروز سرطانها بخصوص سرطان روده بزرگ میشود. وی تصریح کرد: طبق مطالعات انجام شده مصرف گوشت فراوری شده مثل سوسیس، کالباس، همبرگرهای آماده و.... بدلیل وجود نیتریت، نمک زیاد و مواد افزودنی سبب افزایش بروز سرطانهای معده و روده بزرگ میشود. علیزاده با بیان اینکه میوهها و سبزیجات رنگارنگ غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماریهای و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند، افزود: هر چه تنوع رنگی میوهها و سبزیجات مصرفی بیشتر باشد مواد مفید بیشتری به بدن خواهد رسید؛ مصرف بیشتر میوهها و سبزیها سبب کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری و روده میشود. وی با بیان اینکه بخارپز کردن سبزیجات بهترین راه حفظ مواد مغذی در سبزیجات است یادآور شد: سرخ کردن، پختن گوشت در کباب پز و پختن با شعله آتش در درجه حرارت بالا موجب تشکیل مواد شیمیایی سرطان زا میشود. این مسئول همچنین تاکید کرد: مصرف سیر، زنجبیل، زردچوبه و ادویهکاری نه تنها باعث بهبود عطر و طعم غذا شده بلکه باعث محافظت از سرطان میشود. علیزاده با تاکید بر اینکه برای پیشگیری از سرطان از غذاهای تازه استفاده کنید، افزود: افزایش وزن در دوران بزرگسالی با افزایش خطر سرطان مرتبط است و افرادی که اندازه دور کمرشان بیشتر باشد در معرض خطر زیادتر ابتلاء به بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی و عروقی و احتمالاً سرطان قرار دارند. بافت چربی در افراد چاق میتواند هورمونهای تولید کرده که موجب رشد سلولهای سرطانی شود. وی یادآور شد: برای کاهش وزن لازم نیست حتماً ورزشهای سنگین انجام دهید و حتی ورزش سبک نیز میتواند سبب سوزاندن کالری و کاهش خطر بیماری شود. علیزاده با بیان اینکه برای سبک زندگی سالم باید غذای مصرفی خود را کاهش و فعالیت بدنی خود را افزایش دهید، اظهارکرد: سرعت خوردن غذا را کاهش داده و هر وعده خوردن شما باید ۱۵ دقیقه طول بکشد. برای رسیدن به این هدف به جای قاشقهای معمولی از قاشقهای با حجم کم و یا چنگال استفاده کنید. وی ادامه داد: اگر در طول روز به دفعات احساس گرسنگی میکنید، بهتر است در طول روز حداقل پنج وعده غذایی شامل سه وعده اصلی سبک و دو میان وعده داشته باشید.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : جزئیات اعتراف 2 برادر به قتل طلافروشان [ يكشنبه، 4 مهر ماه، 1395 ] 719 مشاهده
چند نکته درباره قیمت بنزین در سال آینده [ شنبه، 14 دي ماه، 1398 ] 375 مشاهده
شن مخصوصی که آب جوی را آشامیدنی میکند [ شنبه، 10 شهريور ماه، 1397 ] 707 مشاهده
افزایش سرطان با عوامل اجتماعی و فرهنگی [ شنبه، 25 مهر ماه، 1394 ] 1288 مشاهده
تفاوت سیگارهای جعلی و اصلی را بشناسید [ شنبه، 13 آبان ماه، 1396 ] 839 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|