یک شهروند شوشی در این باره از کیفیت نامطلوب پخت و عرضه نان در این شهر گلایه کرد و افزود: پخت نان، رعایت بهداشت و ساعات پخت نان دراین شهر وضعیت نامطلوبی دارد.
زهرا ح در گفتگو با خبرنگار ایران اُنا، کیفیت پخت نان، صف های طولانی و عدم رعایت ساعت پخت نان را از دیگر مشکلات وضعیت نان و نانواییها در این شهرستان عنوان کرد.
وی همچنین به وضعیت بد بهداشتی درون نانواهایی ها اشاره کرد و افزود: برخی از کارگران واحدهای نانوایی این شهر خود را مقید به رعایت مسائل بهداشتی نمی دانند. کیفیت پائین نان به علت عدم بکارگیری افراد باتجربه در پخت نان است
این شهروند ادامه داد : اگرچه نانواها علت کیفیت پائین نان را به آرد با کیفیت پائین مرتبط میدانند اما دلیل اصلی در این زمینه استفاده نانواییها از افراد بی تجربه و بیتوجهی به نحوه عمل آوری و پخت نان است.
این شهروند یادآور شد: نانهای با کیفیت پائین که دولت سالانه میلیاردها تومان بابت آن یارانه پرداخت میکند در برخی مناطق شوش به مصرف احشام می رسد.
علی م یکی از شهروندان شوشی که ساکن منطقه زمین شهری شوش است ضمن گلایه از بی توجهی به وضعیت پخت نان به خبرنگار ایران انا گفت : به رغم کیفیت پائین نان، اکثر نانواییهای شلوغ بوده و مردم ناچارند برای تهیه نان چند ساعتی در صفهای طولانی نان منتظر بمانند.
وی افزود: متاسفانه به رغم اعتراضها، نانواها توجهی نمیکنند و تنها پاسخشان این است که کیفیت پائین آرد دلیل اصلی در نامناسب بودن پخت نان است.
سکینه ق 45 ساله که سه فرزند محصل دارد، میگوید: برای اینکه فرزندانم بدون صبحانه راهی مدرسه نشوند نان تازه برای صبحانه حاضر می کنم اما کیفیت نان به قدری نامناسب است که فرزندان بیسکویت را به نان ترجیع می دهند و همین مسئله موجب شده که نسبت به سلامتی آنان نگران باشم.
ایران اُنا در صدد مصاحبه با مسئولان امر جهت پیگیری این موضوع است .
گزارش از: رضا کرد