امروز:  يكشنبه، 8 مهر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 1696      ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 23 شهريور ماه، 1391 - 03:30   ._PRINT.  



فیلم ضد اسلامی آمریکایی‌ها چگونه ساخته شد؟

آمریکا در این آتش خواهد سوخت

ایران انا: روزهای بسیار سخت خاورمیانه در انتظار ایالات متحده است. اگر تاکنون سرخوردگی‌های سیاسی و اجتماعی، برخی را بر غرب می‌شوراند، هم‌اکنون توفان‌های بنیان‌کن مسلمانان خشمگین از توهین‌های سخیف به پیامبر اکرم به سوی غرب خواهد رفت.



موج بزرگی از خشم مسلمانان علیه تولید فیلم توهین‌آمیز نسبت به پیامبر اکرم(ص) توسط یک یهودی اسرائیلی در ایالات متحده، آمریکایی‌ها را به شدت نگران کرده است.

سام باسیل، اسرائیلی ۵۶ ساله مقیم کالیفرنیای آمریکا، نقش تهیه‌کننده، کارگردان و نویسنده این فیلم سخیف ۱۲۰ دقیقه‌ای را بازی کرده است. وی مدعی شده است برای ساخت این فیلم بودجه ۵ میلیون دلاری با کمک یکصد یهودی نا‌شناس تهیه کرده است.

فیلم، یک سال پیش و در تابستان سال ۲۰۱۱ با شرکت ۵۹ بازیگر و ۴۵ نفر عوامل ساخته شده است. باسیل فیلم را فیلمی سیاسی دانسته و مدعی شده که ایالات متحده، نیرو و هزینه فراوانی را در جنگ‌های عراق و افغانستان از دست داده، ولی او می‌خواهد با ایده‌ها بجنگد. وی پس از آغاز اعتراضات مسلمانان مخفی شده است.

فیلم با نشان دادن بخشی درباره درگیری‌های مذهبی در مصر و خشونت علیه اقلیت مسیحی قبطی در این کشور آغاز می‌شود و سپس به عربستان در صدر اسلام می‌رود و به شدت به پیامبر اکرم (ص) و دین اسلام توهین می‌نماید.

البته ادعا شده که به ظاهر بخش‌هایی از این فیلم از سال ۲۰۱۱ در اینترنت منتشر شده، اما دوبله شدن آن به زبان عربی باعث گشته که توجه مردم مصر به آن جلب شود.

در این باره، «تری جونز» کشیش دیوانه آمریکایی اعلام کرده است که به مناسبت سالگرد حادثه یازده سپتامبر، قطعه‌ای سیزده دقیقه‌ای از این فیلم را در کلیسای خود نمایش خواهد داد.

در کنار کشیش جونز، از «عصمت زقلمه» رییس دولت خودخوانده قبطی (هیأت عالی حکومت قبطیان مهاجر در آمریکا) و «موریس صادق» وکیل قبطی دادگستری به عنوان حامیان معنوی این فیلم نام برده شده است.

اما در واکنش به انتشار این فیلم، موج بزرگی از اعتراضات در کشورهای اسلامی آغاز شده است؛ در مصر، سفارت آمریکا، نخست با توسل به حق آزادی بیان، سعی در توجیه این کار داشت، ولی بعدها آن را محکوم ساخت. هزاران مصری، شامگاه سه‌شنبه پیرامون سفارت آمریکا تجمع کرده و پرچم این کشور را پایین کشیده و آتش زدند.

مردم مصر امروز نیز در برابر سفارت آمریکا در قاهره تجمع کردند. به سبب ارتباط برخی از قبطیان تندرو با ساخت این فیلم، بیم آن می‌رود که آتش خشونت‌های مذهبی در این کشور شعله‌ور شود. محمد مرسی و هشام قندیل، رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر مصر نیز فیلم را محکوم کرده و خواستار اقدام علیه عوامل آن شده‌اند. برخی احزاب مصری، ار زئیس‌جمهور خواسته‌اند که سفر خود به آمریکا را لغو کند.

بنا بر این گزارش، در بنغازی در شرق لیبی، به ساختمان کنسولگری ایالات متحده حمله شد و پس از فرار سفیر آمریکا از این محل، وی با شلیک راکت به دست افراد گروه انصارالشریعه به سوی اتومبیل حامل او به همراه سه نفر دیگر کشته شد.

در واکنش به این رویداد، سفارت‌های آمریکا در سراسر جهان، تدابیر امنیتی خود را بنا به دستور اوباما به شدت افزایش داده‌اند. یک تیم ویژه متشکل از حدود پنجاه نظامی ویژه آمریکایی برای حفاظت از سفارت آمریکا به لیبی فرستاده و از همه آمریکایی‌هایی که برای انها دلیلی اضطراری وجود ندارد خواسته شده است که کشورهای شمال آفریقا را ترک کنند.

رئیس جمهور آمریکا در واکنش به این حادثه، تأکید کرده است قطعا کسانی که سفیر آمریکا در لیبی را کشتند، محاکمه خواهند شد. «یگال پالمور»، سخنگوی وزارت خارجه اسرائیل نیز، ارتباط دولتش با این فیلم را رد کرده است.

مردم کشورهای شمال آفریقا و از جمله تونس و الجزایر نیز تظاهرات کرده‌اند. در تونس، پلیس به سوی مردمی که پیرامون سفارت آمریکا جمع شده‌اند، گاز اشک‌آور شلیک کرده است. تظاهرات‌کنندگان قصد ورود به سفارت آمریکا را داشتند. در خارطوم، پایتخت سودان نیز برخی در جلوی سفارت آمریکا تظاهرات کردند.

حامد کرزای، رئیس‌جمهور افغانستان به منظور جلوگیری از شدت گرفتن اعتراضات مردم افغانستان، دستور داده است که وب‌سایت یوتیوب در این کشور فیلتر شود. در غزه مردم به نشانه اعتراض پرچم آمریکا را به آتش کشیدند. حزب‌الله لبنان ضمن محکوم کردن ساخت چنین فیلمی، خواستار وضع قوانین علیه چنین کارهایی شده و اخوان‌المسلمین اردن نیز خواستار اقدامات مردمی و ملی شده است.

پیش از این، پنج تن از سفرای آمریکا در کشورهای گوناگون در زمان مأموریت خود به قتل رسیده‌اند که آخرین آن‌ها آدولف دابس بوده که در سال ۱۹۷۹ در افغانستان کشته شده است. پیش از آن، سفیر آمریکا در لبنان در سال ۱۹۷۶، سفیر آمریکا در قبرس در سال ۱۹۷۴، سفیر آمریکا در سودان در سال ۱۹۷۳ و سفیر آمریکا در گواتمالا در سال ۱۹۶۸ به قتل رسیده‌اند.

پس از قتل سفیر آمریکا در قبرس در سال ۱۹۷۴، حادثه کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی، دومین باری است که یک سفیر آمریکا در جریان تظاهرات در اطراف اماکن دیپلماتیک آمریکا کشته می‌شود.

شاید این رخداد را بتوان تا اندازه‌ای با قتل گریبایدوف، سفیر روسیه در ایران در ژانویه ۱۸۲۹ مقایسه کرد که در جریان آن، مردم خشمگین از تعدی‌های روس‌ها، به سفارت روسیه حمله کرده و هر کس را یافتند، به قتل رساندند.

در واکنش به آن حادثه و برای سرد کردن آتش خشم نیکلای اول، فتحعلی‌شاه فرستاده‌ای را با نامه عذرخواهی و الماسی بزرگ به دربار تزار روس فرستاد. این بار هرچند، حکومت لیبی به سرعت از آمریکا عذرخواهی کرد، احتمالا آتش خشم مردمی که علاوه بر سرخوردگی سیاسی و اجتماعی، بنا به دلایل مذهبی هم از آمریکا عصبانی هستند به راحتی سرد نخواهد شد./تابناک

گروه بین الملل/ حوزه خاورمیانه

انتهای خبر / پایگاه خبری ایران آنلاین (ایران انا) / کد خبر 1667 - 91


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 اساسنامه صندوق ضمانت سپرده ها ابلاغ شد  [ شنبه، 28 مرداد ماه، 1391 ] 3906 مشاهده
 انقلاب های دوم در فضای بیداری اسلامی  [ شنبه، 25 شهريور ماه، 1391 ] 3909 مشاهده
 کودکی که محققان را انگشت به دهان کرد!  [ سه شنبه، 27 فروردين ماه، 1392 ] 2003 مشاهده
 حاتم بخشی برای تمدید نمایندگی  [ جمعه، 14 بهمن ماه، 1390 ] 5435 مشاهده
 فرهنگسازی برای رانندگی صحیح اولویت راهور  [ پنجشنبه، 2 شهريور ماه، 1391 ] 4355 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب