امروز:  سه شنبه، 29 خرداد ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 2132      ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 4 فروردين ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



گفت و گوی خواندنی با عبدالرضا عزیزی؛

دامادی که جای پدر زن را در مجلس گرفت

ایران انا: عبدالرضا عزیزی نماینده ای که نزدیک به ۱۵هزار خط تلفن را در موبایلمش ذخیره کرده‌ و به گفته خودش پاسخ همه را می دهدو روزی ۲۰۰ الی ۳۰۰ پیام کوتاه را جواب می‌دهد،



دامادی که جای پدر زن را در مجلس گرفت

همچنین وی می گوید خوشبختانه تاکنون تمام مردم حوزه انتخابیه از روستایی تا شهری به طور مدام و مستقیما با وی در ارتباط هستند.

عبدالرضا عزیزی نماینده دوره نهم و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در نشست صمیمانه  خود را یک کشاورززاده خوانده و رابطه خود با مردمش را بسیار عمیق  می‌داند و می‌گوید که جزء ۷ درصد افرادی است که دارای روح و مشارکت اجتماعی است، از این رو برای بررسی گذران زندگی سیاسی این نماینده مجلس به گفت وگو با او پرداخته‌ایم، که در ذیل می خوانید.

آقای عزیزی متولد چه سالی هستید و در کجا به دنیا آمده اید؟

من عبدالرضا عزیزی در دوم شهریور ماه ۱۳۴۷ در روستای الله باد اولیاء از توابع شهرستان شیروان به دنیا آمدم، دوره ابتدایی و راهنمایی را در این روستا و دوره دبیرستان را در آموزشگاه‌های شهرستان شیروان و مشهد طی کردم، بعد از آن وارد دانشکده پزشکی شهر مشهد شده و مدرک دکترای طب را کسب کردم.

چه سالی ازدواج کرده اید و چند فرزند دارید؟

 در سال ۱۳۷۵ با دختر نماینده شهر شیروان ازدواج کردم و هم اکنون دو فرزند  دختر و پسر دارم که در مقاطع راهنمایی و ابتدایی مشغول به درس خواندن هستند.

از دوران کودکی خودتان بفرمایید؟

من خودم یک فرزند کشاورززاده هستم و تمام خانواده من هم به امر کشاورزی مشغول بوده‌اند، به طوری کلی باید بگویم که خانواده ما از ده نفر سه خواهر، پنج برادر تشکیل می‌شود.خوشبختانه خانواده من از نخست به تحصیلات بسیار اهمیت می‌دادند، به طوری که در خانواده ما سه نفر موفق به کسب مدرک دکتری، یک نفر مدرک مهندسی کشاورزی و یک نفر فوق الیسانس شده‌اند.خانواده من از نظر تدین و مذهب همیشه سرآمد بودند، به گونه این که از همان اویل انقلاب تمام اعضا عضو کانون‌های بسیج و سپاه شدند، به طوری که هم اکنون یکی از برادران من سردار سپاه انقلاب اسلامی است و از همان نخست تمام اعضای خانواده‌ در امور مربوط به جنگ تحمیلی مشغول به فعالیت بوده‌ایم.

چه مدت در جبهه حضور داشتید؟

من به دلیل اقتضاعات دوران خودم و تکلیفی که بر روی دوشم بود، به جبهه‌های حق علیه باطل رفتم و در مقاطعی به عنوان فرمانده گردان انتخاب شدمو حدود دو سال و هفت روز داوطلبانه در جبهه حضور داشتم و در این دوران دو بار  بر روی مین رفته و هم اکنون جانباز ۲۵ درصد هستم.

دوران نوجوانی و جوانی شما چگونه سپری شد؟

باید بگویم که بیشتر دوران نوجوانی من بر روی تخت‌های بیمارستانی به‌علت مجروح شدن در جبهه‌های جنگ گذشت لذا به طوری کلی من یا در جنگ بودم و یا بر روی تخت بیمارستان مشغول درس خواندن بودم، از طرف دیگر به علت مجروحیت‌های بسیار از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۷ مدام در بیمارستان‌های مشغول به مداوا بوده‌ام و هنوز هم اثرات و جراحات آن و مشکلات پیرامونش ادامه دارد.

شما به چه صورت وارد حیطه سیاست و به‌ویژه نمایندگی مجلس شدید؟

 از نظر روانشناسی حدود ۷ درصد از افراد شخصیت و روحیه اجتماعی دارند که فکر کنم من هم جزء این دسته از افراد هستم لذا از جوانی علاقه مند بودم که در مشارکت‌های اجتماعی حضور پیدا کنم، از همان نخست روحیه من مردمی بود وقتی در ۱۶ سالگی به جبهه رفتم روحیه‌ام طوری بود که وظیفه سرپرستی و مواظبت افراد را بر عهده گرفتم.من تقریبا از سال ۱۳۶۸که وارد دانشگاه شدم برای حضور در مجلس شورای اسلامی بسیار علاقه‌مند بودم و از آن زمان در این جهت کارهای خودم را برنامه‌ریزی کردم و ارتباطات مردمی را در این جهت افزایش داده و تقویت کردم. از طرف دیگر از دوره سوم مجلس شورای اسلامی من از کاندیداهای مختلف حمایت می‌کردم، به طور مثال در مشهد از آیت الله فاکر، آقایان بنی هاشم، عسگری، آریانمنش و خانم شریعتی حمایت کردم اما در دوره هشتم مجلس خودم رسما برای حضور در مجلس کاندیدا شدم اما در آن انتخابات جایگاه دوم را به دست آوردم. از طرف دیگر با توجه به ارتباطات مردمی در دوره نهم انتخابات مجلس شرکت کردم که در این انتخابات برای اولین بار مردم شیروان در تاریخ حدود ۵۰ ساله برگزاری انتخابات در این شهرستان به یک نماینده حدود پنجاه و دو نیم درصد رأی اعتماد دادند. به طوری که اختلاف رأی من با نفر دوم حدود ۳۰۰ درصد بود که این نشان دهنده اعتماد مردم با آرمان‌ها و اهداف من بود.

رابطه شما با مردم چگونه است؟

خوشبختانه رابطه من با مردم قلبی است، از طرف دیگر فکر می‌کنم من تنها نماینده در جهان باشم که نزدیک به ۱۵ هزار خط تلفن درموبایلم ذخیره کرده‌ و جواب همه را می دهم و روزی ۲۰۰ الی ۳۰۰ پیام کوتاه را جواب می‌دهم.همچنین خوشبختانه تاکنون تمام مردم حوزه انتخابیه از روستایی تا شهری به طور مدام و مستقیما با من در ارتباط هستند، این موضوع قابل گفتن نیست اما از زمانی که من نماینده شدم به علت فشار کاری زیاد و استرس دچار بیماری فشار خون شده‌ام.

جایگاه مجلس شورای اسلامی در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در همه دنیا مجلس از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که به طور حتم کشور ما هم از این موضوع مستثنی نیست از این رو بر اساس قانون اساسی مجلس در جمهوری اسلامی ایران در رأس امور است. مجلس تنها نهاد قانوگذاری است که می تواند بر عملکرد دیگر قوا نظارت و از آن‌ها بار خواست کند.ابزار قانونگذاری و نظارتی به طور حتم اهمیت بسیار بالای مجلس را نشان می‌دهد، از طرف دیگر بر اساس قانون جایگاه یک نماینده در قانون با جایگاه یک وزیر برابر است، با این تفاوت که نماینده می تواند بر روی عملکرد وزیر نظارت کند.

لزوم تبعیت از قانون و در کل قانونمندی به چه میزان ضروری است؟

با توجه به افزایش جمعیت در کشور و صنعتی شدن زندگی‌های امروزی ضرورت رعایت قانون بسیار مهم است، اگر در کشوری قانون رعایت نشود به طور حتم آن جامعه دچار تشویش و بی نظمی می‌شود، لذا تبعیت از قانون ازسوی همه مردم و مسئولان موجب کاهش هزینه‌ها و اتلاف انرژی و توسعه متوازن در کشور می‌شود، به طور حتم کشوری می‌تواند مراحل پیشرفت را طی کند که دارای قوانین کارآمد و منظم باشد.

اگر خاطره شیرین و یا تلخی از دوران مجلس دارید، بفرمایید؟

به طور حتم تلخ ترین روز در دوره نهم مجلس شورای اسلامی می‌تواند روز یکشنبه معروف مجلس باشد، روزی که در جریان استیضاح شیخ اسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدامات از سوی دولت صورت گرفت که همه مسئولان و بزرگان را متأثر کرد. به طور حتم مسلمان باید در عمل ولایت مدار بوده و شعار دادن هیچ موقع کافی نیست، این است که یک مومن اخلاق، شرع و قانون را رعایت  و تحت تأثیر شیطان قرار نمی‌گیرد، لذا از آن روز تاکنون تلخی آن اتفاق به پایان نرسیده است.

از طرف دیگر برای شیرین ترین اتفاقات مهم می‌توانم به تبعیت تمام نمایندگان مجلس از فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره متوقف کردن طرح سوال از رئیس جمهور در دوره نهم اشاره کنم  که این موضوع نشاندهنده مجلس ولایتمدار است، اگر چه ممکن است دشمنان خارجی به ما خرده بگیرند و بگویند که این مجلس، مجلس فرمایشی است، اما من باید بگویم که این موضوع بر عکس است چون تبعیت از ولایت فقیه، نقطه عطف و قوت ما نمایندگان است. همچنین یکی دیگر از خاطرات و اتفاقات شیرین مجلس نهم هفته بعد از اتفاقات روز یکشنبه بود، زمانی که دکتر لاریجانی بعد از فرمایشات و تذکرات رهبر معظم انقلاب درباره آن روز سریعا به سخنان رهبری لبیک گفته و تبعت خودش را از فرمایشات معظم له نشان داد.

با توجه به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم، شما اولویت‌های دولت بعدی را چه می‌دانید؟

به طور حتم هر کسی که در رأس دولت قرار می گیرد، اگر به معنای واقعی معتقد، ولایت‌مدار و ولایت‌پذیر باشد باور کنید که تمام مشکلات کشور حل می‌شود، اگر میزان و شاخص هر فردی در زندگی سیاسی و شخصیش ولایت باشد به طور حتم تمام مشکلات رفع می‌شود. برای اینکه ولی فقیه ما کسی است که نه تنها از لحاظ اعتقادی تمام شاخص‌ها را دارا است بلکه از نظر تدبیر و موضوعات کارشناسی در نهایت امور قرار دارد، پس بنابر این کسی که چند روز از تازه وارد سیاست شده اگر هم نخواهد از لحاظ شرعی، اعتقادی و عرفی به آن نگاه کند باید تابع تجربه و تدبیر ایشان باشد.تمام التهابات کشور به طور حتم از نافرمانی مسئولان از ولایت فقیه نشأت می‌گیرد و آگاهانه و یا ناآگاهانه از خط ولایت خارج می‌شوند، لذا همه ما به معنای واقعی ولایتمدار باشیم هم در جامعه آرامش ایجاد شده و همه دشمنان دیگر جرأت افزایش فشار را نخواهند داشت.

با توجه به مشکلات اقتصادی کشور شما راه حل برون رفت از این مشکلات را چه می‌دانید؟

به طور حتم تنها راه حل این مشکلات افزایش تعاملات میان مسئولان است، همچنین این مسئولان باید کنار یکدیگر نشسته و تصمیمات کارشناسی برای حل مشکلات کشور اتخاذ کنند.

هم اکنون لزوم حضور مردم در انتخابات آتی ریاست جمهوری و افزایش سهم مشارکت در کشور به چه میزان ضروری است؟

اگر دشمنان ما جرأت حمله به میهن اسلامی را ندارند تنها به علت وحدت و انسجام مردم کشور است، حضور گسترده مردم در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی پیام‌های بسیاری برای مردم کشور دارد.از طرف دیگر به طور حتم مردم در انتخابات آتی ریاست جمهوری بار دیگر به فرمایشات رهبر معظم انقلاب لبیک گفته و با حضور گسترده تمام نقش‌های دشمنان اسلام را نابود می‌کنند.

گفت وگو از حمیدرضا خدامی

انتهای خبر / پایگاه خبری ایران آنلاین (ایران انا) / کد خبر 3211 - 91



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 شوش، رضایت و نارضایتی - 29 - تحقیقات  [ دوشنبه، 11 ارديبهشت ماه، 1396 ] 698 مشاهده
 عکس/ همسر دکتر روحانی  [ سه شنبه، 26 شهريور ماه، 1392 ] 1511 مشاهده
 تصاویر: حضور خاتمی و ناطق در افطاری عارف  [ سه شنبه، 15 مرداد ماه، 1392 ] 1154 مشاهده
 قتل معلم بازنشسته در میدان شهر  [ پنجشنبه، 12 آذر ماه، 1394 ] 1453 مشاهده
 داستان قدیمی نان بی‌کیفیت در شوش  [ چهارشنبه، 25 مرداد ماه، 1391 ] 4509 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب