|
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 217
ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 24 بهمن ماه، 1389 -
03:30
![]()
آنچه که عیان است و دکتر هم بدان اشاره کرده است نوع تغذیه مردم یا به عبارتی بهتر عدم دسترسی مردم به تغذیه مناسب نه تنها باعث بیماری دیابت بلکه عامل مهمی در بروز بیماری های مختلفی می باشد که همه بدان متفق القولند. هر عقل سلیمی می پذیرد که دسترسی به مواد غذایی سالم که هر فردی نیاز اساسی به آن دارد در شرایط کنونی برای اکثریت خانواده ها امکان پذیر نیست.
کارگر و کارمندی که چهارصد الی پانصدهزار تومان ماهانه حقوق می گیرد چنانچه مستاجر نباشد. دانشجوی دانشگاه آزاد نداشته باشد و ... قدرت خرید دو سه کیلو گوشت نخواهد داشت. در نتیجه با هزینه های سنگین امروز پرکردن شکم با معیار علمی تغذیه طنز تلخی است که مدت هاست حدیث مضحکش به گردش آسیاب افتاده است. زمانی که وضعیت اقتصادی مردم خوب باشد می توانند بهترین نوع تغذیه را برای خود تجویز کنند و نیازی نیست که دکتر نگران نوع تغذیه ی مردم باشد.
چنانچه ایشان نگران ابتلای نوجوانان خوزستانی به دیابت می باشد لطف کنند: اولاً به سالن انتظار مطب و دادن نوبت به بیمارانش نظم دهد. زیرا نگارنده پنج سال همراه همسرم که مشکل غده تیروئید داشت به این مطب رفت و آمد داشته و بی اطلاع نیستم. سالن انتظار خانم دکتر شهبازیان ده برابر گنجایشش بیمار سرپا ایستاده و ساعت ها انتظار لازم بود تا وارد اتاق دکتر شوی. ساعاتی که به علت گرما، بوی تعفن عرق بدن برخی از بیماران و همراهان سال ها بر آدم می گذشت. آن سال ها تنها فوق تخصص غدد ایشان بود که گاه تا دوازده شب و یک بامداد بیماران را ویزیت می کرد. البته ویزیتی در حدود سه دقیقه دوما! گرفتن حق ویزیت برای دیدن یک آزمایش خون که چند ثانیه بیشتر طول نمی کشد به دور از انصاف است آن هم حق ویزیتی 12 تا 15 هزار تومان. ثالثاً عدم همکاری با بیمه که بیماران دردمند دو سه رقم حق بیمه پرداخت می کنند به چه معناست؟ مگر جز این است که بیمه ها اندکی دیرتر بدهی خود را پرداخت می کنند؟ آیا این مردم برای شما آن قدر بی اهمیت هستند که حتی حاضر نیستند جهت اندکی رعایت حال آنها کمی دیرتر پول خود را دریافت کنید؟ اما این را بدانید که کسب علم و دانش صرفا اگر به خاطر جمع کردن پول باشد مردم او را شخصیتی علمی نپنداشته و تاجرش می نامند.
دکتر محترم، اکثر بیماران شما از همان طبقه ای هستند که شما نگران تغذیه آنها هستی. حق ویزیت - آزمایش های مختلف و هزینه دارو و درمان دمار از روزگارشان در می آورد. آن هم با نرخ امروز و هزینه های هنگفت.
ناگفته نماند که پزشکان هم هستند که غمشان غم مردم است وکیسه هم ندوخته اند و مستاجرهم هستند. هرچند در اقلیت هستند اما انسان هستند و انسان گرا. آنان سوگندنامه ی بقراط را با جان و دل بدان پایبندند. دم مسیحا دارند و لطف بی دریغ. آنان را سپاس باد که از پول و مال دنیا می گذرند و فقط به سلامت بیمارشان دلشاد می شوند. این جماعت نزد مردم جاودانه خواهند ماند. نه آن پزشکی که بیست سال پیش در یکی از بیمارستان های خصوصی همین شهر روستایی نگون بختی که از دردشکم به خود می پیچید نصف شب با این تشخیص شعبده بازی که بیمار باید عمل آپاندیس رویش انجام دهد به اتاق عمل می برد و بعد از بیهوشی یکی دو سانت شکمش را پاره کرده و بلافاصله بخیه می زند بهیار همراه پزشک که راوی این حکایت تلخ بود ادامه داد که پزشک و یکی دو پرستار که چنین کارهایی می کردند آن شب به من توجهی نکرده و گویا این اعمال ضدبشری برایشان امری عادی شده بود فردا حق عمل آپاندیس را هم از خانواده اش گرفتند و به این فکر افتادم که اگر روزی آپاندیس این فرد عفونت کند و یا در حال ترکیدن باشد به هر پزشکی مراجعه کند قسم هم یاد خواهد کرد که آپاندیسش را در آورده اند و جای عملش هم نوید گفتارش خواهد بود. تکلیف او چه خواهد شد الله اعلم.
در خاتمه شایسته است که از زنده یاد دکتر امینیان که دوسال پیش به دیار باقی شتافت یاد می کنیم از نیکی ها و خدمات ارزنده اش . او نه تنها پزشک بلکه ادیبی گرانقدر بود که همه اوقات خود را در خدمت به مردم سپری می کرد چشمداشت مادی نداشت و چیزی برای خود نمی خواست. این پزشک فرزانه اندیشه ی انسان و انسان بودن در سر داشت اما هزاران دریغ و افسوس که در جوانی زندگی را بدرود گفت و بعد از مرگش کارهای انسان دوستانه او برملا شد و در ماتم و سوگش زبان خیلی ها به اعتراف گشوده شد از شاهکارهای پزشکی انسان دوست. یادش گرامی باد.
حسینعلی خداکرمی- پایگاه خبری شوشان
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : رواج تک فرزندی از نتایج افزایش سن ازدواج [ شنبه، 11 شهريور ماه، 1391 ] 4986 مشاهده
ندافیان: فرصت شغلی جدید در بافق ایجاد می شود [ چهارشنبه، 24 خرداد ماه، 1391 ] 6692 مشاهده
دکتر سید راضی نوری ، خستگی ناپذیر برای خدمت [ شنبه، 16 بهمن ماه، 1389 ] 22985 مشاهده
چرا «مهر آفرین» قهر آفرین شد [ دوشنبه، 14 اسفند ماه، 1391 ] 1221 مشاهده
دارالقرآن شوش نیاز به توجه مسئولان دارد [ يكشنبه، 9 آبان ماه، 1389 ] 7724 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|