مهدی بشیری متولد 1353 در شهر دزفول تربیت یافته در دامان خانواده مذهبی ومتاهل ، فرزند حاج جعفر ، دانش آموخته رشته حقوق در مقطع کارشناسی ، عضو کانون وکلا و مشاورین حقوقی استان خوزستان و عضو بسیج حقوق دانان استان خوزستان وکیل پایه یک دادگستری دارای بیش از ده سال سابقه کار در امر مشاوره حقوقی و وکالت در ادارات و سازمانهای دولتی از جمله دانشگاه علوم پزشکی استان خوزستان ومشاور حقوق نشریه دژپل و... .دوران جوانی و نوجوانی خود را در جلسات قرائت قرآن مسجد حجه ابن الحسن (عج) سپری نمود و در آن دوران اولین گروه تواشیح و همخوانی قران کریم را در سطح شهرستان تاسیس و در مسابقات استانی گروه آنان مقام اول را کسب نمودند و هم اکنون بعنوان مدافع حقوق همشهریان عزیز جهت استیفای حقوق آنها به امر وکالت دردادگستری می باشند. .
اهداف و دیدگاه ها :
-تلاش در جهت اعتلای فرهنگ بومی با رویکرد شهروند سالاری.
-نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات
- بستر سازی مناسب جهت جذب سرمایه گذاران
تلاش در جهت توسعه پایدار شهری با اتکا بر معماری ایرانی و اسلامی وایجاد زیر ساخت های مورد نیاز دزفول.
برنامه ها :
-تشکیل هسته های تخصصی با رویکرد علمی جهت بهره مندی از ظرفیت های موجود در شورای اسلامی شهر.
ایجاد بستر لازم برای تامین و توزیع عادلانه خدمات شهری در مناطق مختلف شهر .
-تلاش در جهت هماهنگ کردن خدمات نهاد ها وسازمانهای موجود در منطقه.
پیگیری جهت رفع مشکلات و مطالبات مردمی در چارچوب ضوابط و مقررات و دفاع از حقوق شهروندی بعنوان شعار مردم سالاری دینی برای تکریم مردم در قالب اجرای بهتر طرح تکریم ارباب و رجوع.
سخنی با مردم
مردم مقاوم و ولایتمدار دزفول:
اکنون که در آستانه انتخابی دیگر هستیم انتظار میرود همانگونه که در دوره های گذشته مردم سرفرازی شایسته خود را در تمام مقاطع به اثبات رسانده اند ، اینک با حضور گرم خود پای صندوق های رای نسبت به انتخاب افرادی صالح و دلسوز که دارای رویکردی دانش محور وعقلایی جهت رفع محرومیت ها در وهله اول وسپس در پی تلاش برای تعالی دزفول با نگاهی نو به حل مشکلات و معضلات شهری هستند انتخاب خود را به صندوق رای بیاندازند .ضرورت داشتن رویکردی مذهبی و فرهنگی یک الزام است زیرا برای رفع مشکلات زیربنایی و عمرانی شهر نیازمند بکار گیری نظرات کارشناسان فرهنگی و اجتماعی هستیم تا عملکردی مبتنی بر فرهنگ دینی و بومی خود را به وجود آوریم. در غیر این صورت به آن نتیجه مطلوب نمیرسیم .لذا این شهر بیش از آنچه نیاز به فعالیت های عمرانی کشاورزی و صنعتی و... داشته باشد متناسب با آن محتاج الگوپذیری فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است که جلوه های زیبای آن را در شهر شاهد هستیم وبرخی در اثر نا مهربانی وسوء مدیریت ها در آستانه نابودی ویا ویران شدن هست.دزفول با وجود شخصیت های دینی و علمی فراوان بعنوان سرمایه های معنوی وعلمی مغفول مانده است. ومهمترین دغدغه فعلی برای دزفول مطالبات مردمان متدین آن است که هشت سال دفاع مقدس از جان ومال خود مایه گذاشتند ودر مقام این مقاومت ودلاوری دزفول ومردمانش ، حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب در این باره فرمودند: .... دزفول دین خود را به اسلام وانقلاب اداء کرد ... واینک در این شرایط و با چه توان وامکاناتی مسئولان می خواهند ادای دین ذره ای از این ایثار مردم دزفول را بعنوان وظیفه خود اداء نمایند ، ضرورت حضور افرادی است در شورای اسلامی شهر دزفول که بتوانند با ادبیاتی مناسب با شرایط موجود حقوق حقه دزفول را مطالبه نمایند. واینک سنگ بنای این حرکت عظیم به همت شهروندان دزفولی دلسوز گره خورده است تا با حضور خود در پای صندوق رای با نگاه نافذ وتدبیر شایسته خود که حاکی از شعور بالای سیاسی واجتماعی آنان است حماسه ای ماندگار را در این عرصه رقم زنند که ثمره آن انتخاب کسانی باشد که دلسوز شهر نمونه دزفول باشند ومثل آئینه صاف ومثل آب دز زلال همت و توان خود را در طبق اخلاص نهاده وبه لطف خدا وحمایت مردم در این مسیر حرکتی نو در جهت تعالی وتوسعه پایدار دزفول را نظاره گر باشیم.
واما سخنی با اصحاب رسانه و مطبوعات :
در این برهه ی حساس از اصحاب مطبوعات و رسانه که غالبا از قشر فرهیخته جامعه هستند انتظار میرود که با نگاه نافذ و مستند خود چراغ راه مسئولان وحلقه اتصال مردم با مدیران باشند. و با اتکاء بر قدرت درک و شناسایی خود در معرفی کاندیداهای اصلح مردم را یاری نمایند. و با معرفی افراد و ذکر خصوصیات اخلاقی و توانمندیها و مهارتهایفردی واجتماعی آنها با رعایت تقوا و امانتداری و خدای نخواسته بدون تخریب دیگر نامزدها در راستای وظیفه قانونی و اخلاق رسانه ای خود اطلاع رسانی نمایند. ودر مسیر قانونی و مبتنی بر اصل 24 قانون اساسی وقانون مطبوعات به رسالت خطیر رسانه ای خود به درستی عمل نمایند واز این ظرفیت برای بهره مندی از تمام توانمندیها ومعرفی استعداد های دزفول برای جذب سرمایه گذاران نهایت استفاده را به لطف خدا ببریم.
اهمیت شورای اسلامی شهر از منظر قرآن وقانون اساسی :
طبق کلام صریح الهی در قرآن کریم که می فرمایند : (وامرهم شورا بینهم )( و شاورهم فی الامر )شوراها، مجلس شورای اسلامی شورای استان ، شهرستان ، شهر و روستا و نظایر اینها از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشورند که اصل هفتم قانون اساسی که میثاق ملت و ثمره ی خون هزاران شهید است و بر اساس اصول و ضوابط اسلامی که انعکاس و خواست قلبی امت اسلامی می باشد متبلور گردیده است و جایگاه شورا را در ذیل جایگاه مجلس شورای اسلامی اورده و در اصل یکصدم قانون اساسی تصریح نموده :به منظور پیشبرد سریع برنامه های اجتماعی ،اقتصادی ،عمرانی ،بهداشتی ،فرهنگی و آموزشی و سایر امور رفاهی از طریق همکاری مردم با توجه به مقتضیات محلی اداره امور هر روستا ،بخش،شهر،شهرستان یا استان با نظارت شورایی بنام شورای ده ،بخش،شهر،شهرستان یا استان صورت میگیرد که اعضای ان را مردم همان محل انتخاب میکنند بر این اساس و با توجه به موارد فوق الذکر اهمیت شورای اسلامی روشن میگردد .البته این اصل مهم قانون اساسی که از اصول مترقی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است بعد از 12 فروردین سال 58 که ملت انقلابی ایران با 5/98 درصد رای دهندگان رای اری دادند به دلیل مشکلات فراوان و مواجهه کشور با جنگ تحمیلی فرصت بروز و ظهور نیافت ولی در اردیبهشت سال 1375 مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون شورای اسلامی شهر و روستا و گامی موثر بر اجرای اصل یکصدم قانون اساسی برداشته شد و هم اکنون بعد از سه دوره از اجرای قانون در استانه شروع دور ه چهارم شوراهای اسلامی شهر و روستا می باشیم .
و سخن آخر:
وعده ما حضور حماسی در روز 24 خرداد ماه برای اعتلای شهرمان دزفول وتحقق شعار امسال که مقام معظم رهبری فرمودند: حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی.
التماس دعا.