امروز:  پنجشنبه، 4 ارديبهشت ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 2884      ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 28 مرداد ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: من درباره انجمن صنفی روزنامه نگاران اکنون قضاوتی ندارم. برخی موارد هست که در این چند ساله ی اخیر به وجود آمده اند و به دلیل اینکه من در این چند سال ارتباط نزدیکی با وزارتخانه و قوانین حاکم برآنجا نداشته ام نمی توانم نظر دقیق بدهم. باید بعد از بررسی موضوعات درباره ی آنها تصمیم گیری کرد.



علی جنتی: تسلیم گروه فشار نمی شوم

علی جنتی وزیر ارشاد دولت یازدهم در اولین گفتگوی تفصیلی خود بعد از انتخاب به عنوان وزیر به صراحت از حذف ممیزی پیش از انتشار آثار هنری سخن گفته است. ضمن اینکه پیرامون بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران و خانه سینما هم نکاتی را بیان کرده است. بخشهایی از گفته های جنتی را به نقل از «آسمان» می خوانید:

ممیزی قبل از نشر را بر می داریم

 ممیزی قبل از نشر را بر می داریم. خود ناشر وقتی روی کتابی سرمایه گذاری می کند که سه هزار تیراژ دارد، می داند اگر آن کتاب از چارچوب های قانونی خارج بشود سرمایه اش دچار مشکل می شود و مجبور می شود صفحاتی از کتاب را تغییر بدهد تا با ضوابط منطبق شود. لذا از همان اول ناشر این ضوابط را مراعات خواهد کرد. بعد نوبت ممیزی بعد از انتشار می رسد آن هم باید در چارچوب قانون باشد. این کار باید توسط افراد صاحب نظر و اهل فکر صورت بگیرد و از خرده گیری و اعمال سلیقه شخصی خوداری شود.

این جور نیست که وزیرارشاد با چهار تا از معاونانش بنشینند و تصمیم بگیرند
ممیزی کلمه ی محترمانه همان سانسور است. اسمش را هر چه می خواهید بگذارید مهم نیست. وظیفه ی وزارت ارشاد این است که ضوابط را اجرا کند و آنها را به صورت شفاف اعلام کند اما قبل از اینکه چنین تصمیم هایی گرفته شود با ارباب نشر و کسانی که سابقه ی طولانی دارند حتما مشورت خواهد شد. این جور نیست که وزیرارشاد با چهار تا از معاونانش بنشینند و تصمیم بگیرند.

اگر کتابی مشکل دارد جلوی آن کتاب گرفته شود نه اینکه کار نشر تعطیل شود
ما به جای تعطیلی موسسات انتشاراتی برای حل اشتباهات ناشران به روش های دیگری متوسل می شویم که موجب شود جلوی آن اشتباه گرفته شود. مثلا اگر کتابی مشکل دارد جلوی آن کتاب گرفته شود نه اینکه کار نشر تعطیل شود.

باید در قوانین بازنگری صورت بگیرد
به نظرمن در برخی موارد باید در قوانین بازنگری صورت بگیرد تا بتوانیم این تسهیلات را اجرا کنیم. گاهی قوانین در بعضی مقاطع خیلی تنگ نظرانه تدوین شده است که باید در آنها تجدید نظر کرد. باید به سمتی برویم که تدریجا تسهیلات بیشتری ارائه کنیم. حالا اگر محدودیت هایی که باعث اجرا نشدن آن تسهیلات می شوند از جانب قوانین مجلس باشد یا از جانب مصوبات دولت باید اصلاح شوند. الان کشور به درجه ای از خرد گرایی رسیده که این مسائل برایش قابل حل است.

وزارت ارشاد باید پای مجوزی که صادر کرده بایستد
وقتی وزارت فرهنگ و ارشاد بعد از مطالعاتی که کرده و بعد از دو سال به یک اثر مجوز داده باید پای مجوزش بایستد. باید گروه فشار را توجیه کرد و با آن برخورد کرد، نه با مجوزی که وزارت ارشاد داده. یک فیلم برای ساخته شدن و اکران چند بار در موارد مختلف مورد نظارت قرار گرفته و مجوز گرفته. حالا اگر چهار نفر آمدند و گفتند این فیلم باید برداشته شود نباید تسلیم آن چهار تا آدم شد. وزارت ارشاد باید پای مجوزی که صادر کرده بایستد. بالاخره این وزارتخانه به عنوان نماینده ی دولت جمهوری اسلامی بعد از حذف و اصلاحات به یک فیلم یا یک کتاب مجوز داده و باید پای آن بایستد. نباید جلوی انتشار آن گرفته شود.

حتی الامکان تصدی گری ها به بخش خصوصی و نهادهای غیردولتی واگذار شود
یکی از سیاست های کلی که دنبال می کنم این است که حتی الامکان تصدی گری ها به بخش خصوصی و نهاد های غیردولتی واگذار شود تا خودشان کارها را انجام دهند. قطعا باید نسبت به تقویت تشکل های مدنی تلاش بیشتری کرد. اما این را هم فراموش نکنید که بخش عمده ای از واحد های صنفی تحت پوشش وزارت رفاه هستند و باید با هماهنگی نزدیک با وزارت رفاه این سیاست را دنبال کنیم. سیاست این دولت این است که تا جایی که امکانپذیر باشد در بخش های اقتصادی و فرهنگی کارها واگذارشود و دولت فربه را باید لاغر کرد.

خانه سینما باید به محلی برای فعالیت سینماگران تبدیل شود
درباره خانه سینما نظرم این است که باید مشکل آن حل شود. متاسفانه برخوردهای نامناسبی صورت گرفته است و خانه ی سینما باید به محلی برای فعالیت سینماگران تبدیل شود. براساس بررسی هایی که صورت گرفته خانه ی سینما در نتیجه یک سری خرده گیری ها که به ظاهر هم جنبه ی قانونی داشت تعطیل شد. این مرکز را که متعلق به جمع کثیری از هنرمندان حوزه ی سینما بود توقیف کردند و به جای این که مشکل را حل کنند، مشکل درست کردند. خانه ی سینما در اولین فرصت باید بازگشایی شود.

درباره انجمن صنفی روزنامه نگاران اکنون قضاوتی ندارم
من درباره انجمن صنفی روزنامه نگاران اکنون قضاوتی ندارم. برخی موارد هست که در این چند ساله ی اخیر به وجود آمده اند و به دلیل اینکه من در این چند سال ارتباط نزدیکی با وزارتخانه و قوانین حاکم برآنجا نداشته ام نمی توانم نظر دقیق بدهم. باید بعد از بررسی موضوعات درباره ی آنها تصمیم گیری کرد.

هشت سال گذشته را فراموش کنید
این اشتباه است که کسانی را که صد درصد همراه ما و مورد تاییدمان هستند در لیست جوایز بگنجانیم این اشتباه است. ایرادی که وجود دارد در نگرش و اعمال نظر های شخصی و سیاسی است.
اگر قانون حقی به بخش خصوصی داده باشد که جایزه بدهد خب باید مسابقه و جایزه اش را برگزار کند. دلیلی ندارد که از طرف ارشاد یا جای دیگر سنگ اندازی شود. ببینید شما همه اش اشاره می کنید به هشت ساله گذشته و مدام آن را به یاد می آورید. آن روزها را باید فراموش کنید. دوره ی گذشته را باید به فراموشی بسپارید و یک صفحه ی جدید را باز کنید. سیاست های جدید پیش روست و آقای دکتر روحانی هم در رقابت های انتخاباتی و دیگر فرصت ها این سیاست ها را اعلام کرده اند. برنامه ای به مجلس می دهند که در آن برنامه خواهید دید سیاست های فرهنگی خیلی با گذشته متفاوت است.

موسیقی مورد علاقه ام
موسیقی مورد علاقه ام موسیقی کلاسیک وطنی است. در بین گروه های موسیقی سنتی که در صحنه هستند آقای شجریان را فردی کم نظیر، بلکه بی نظیر می دانم. افرادی مثل آقای شهرام ناظری را دوست دارم و به کارهایش، از گذشته ی دور تا الان به طور جد علاقمندم.

رمانهای امیر عشیری را بارها خوانده ام
رمان های امیر عشیری را پیش از انقلاب بارها خوانده ام. اما در شرایط فعلی و در سالیان اخیر کتاب های حوزه ی سیاست خارجی بسیار مورد علاقه ی من بوده اند. خودم کتا ب هایی در حوزه خاورمیانه و مساله ی فلسطین ترجمه کرده ام که بیشتربه دلیل علاقه ام به این موضوع بود. قبل انقلاب هم اثری را ترجمه کردم؛«تجربیاتی از انقلاب فلسطین» که سال 1354 آن را ترجمه کردم. سال 1355 «کمک های نظامی آمریکا به ایران» را ترجمه کردم که در زمان رژیم سابق چاپ شد. کتاب های تاریخی را خیلی دوست دارم. تاریخ معاصر و انقلاب مشروطیت از موضوعات مورد علاقه ام هستند. به طور کلی کتاب های خاطرات را می خوانم. همه خاطرات برخی از سران رژیم قبل انقلاب را خوانده ام. بعد از انقلاب هم شخصیت های موثر در انقلاب، مثل اقای هاشمی،خاطرات شان را نوشتند که عموما همه ی این ها را خوانده ام. آقای روحانی هم خاطرات مفصلی نوشته که آن را خوانده ام. خاطرات خود من هم در مرکز اسناد انقلاب اسلامی چاپ شده است. بیشتر آنچه را که مربوط به خاطرات و تاریخ شفاهی انقلاب منتشر و در مرکز اشناد چاپ شده است خوانده ام.

زمانی که در وزارت ارشاد بودم به تئاترشهر می رفتم
زمانی که در وزارت ارشاد بودم به تئاتر شهر می رفتم . در دوره ای هم که آقای مسجد جامعی وزیر ارشاد بودند من در شورای امنیت ملی مسئولیت کمیته فرهنگی- اجتماعی را داشتم عضو هیات مدیره ی بنیاد رودکی بودم و در تالار وحدت مرتب برخی نمایش ها را می دیدم.

لاریجانی را پرانرژی تر دیدم
من خودم با سه وزیر کار کرده ام : با آقای لاریجانی، مهندس میرسلیم و آقای مهاجرانی. من آقای لاریجانی را توانمند تر، پر انرژی تر و با برنامه تر دیدم. متاسفانه ایشان یک سال هم بیشتر در وزارت ارشاد نبود. سال 71 آمدند و آن موقع خیلی جوان تر بودند نسبت به الان. به نظرم در آن دوره ی یک ساله خیلی تحول ایجاد کردند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 اصول کار فرهنگی - قسمت نخست  [ دوشنبه، 14 تير ماه، 1395 ] 772 مشاهده
 تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان چغازنبیل  [ يكشنبه، 8 بهمن ماه، 1396 ] 835 مشاهده
 جامعه انسانی - 29 - مرگ انسانی  [ پنجشنبه، 7 بهمن ماه، 1395 ] 673 مشاهده
 امام حسین(ع) برای نجات بشریت قیام کرد  [ پنجشنبه، 8 آبان ماه، 1393 ] 849 مشاهده
 اعلام نتایج پژوهش درباره درصد بدحجاب‌ها  [ سه شنبه، 17 تير ماه، 1393 ] 1779 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب