امروز:  سه شنبه، 29 خرداد ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 2910      ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 3 شهريور ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: این استراتژای به سیاستی که دولت اوباما تا به امروز اتخاذ کرده، نزدیک است. کسانی که خویشتنداری محتاطانه رئیس جمهوری آمریکا را انفعالی بدبینانه تلقی کرده و محکوم می کنند باید در مورد تنها گزینه جایگزین ممکن صادق باشند: حمله تمام عیار آمریکا برای شکست اسد و افراط گرایانی که علیه رژیم اسد می جنگند.



آمریکا به دنبال یک بن‌بست در سوریه!

نیویورک تایمز طی گزارشی در خصوص بحران سوریه و واکنش مقامات کاخ سفید به این بحران، تداوم جنگ داخلی در سوریه را بهترین گزینه برای آمریکا دانسته و تاکید می کند کاخ سفید باید با قدرت بیشتری در مقابل وسوسه مداخله در این بحران مقاومت کند.

به گزارش فرارو از نیویورک تایمز، با وجود آنکه بحران در مصر رو به وخامت گذاشته است، گزارش روز چهارشنبه از حملات گسترده تسلیحات شیمیایی در حومه دمشق که به گفته فعالان حقوق بشر جان صدها غیرنظامی را گرفت، جنگ داخلی سوریه را بار دیگر به رادار سیاست خارجی کاخ سفید بازگرداند.

اما دولت اوباما باید با قدرت بیشتری در مقابل وسوسه مداخله در جنگ داخلی سوریه مقاومت کند. پیروزی هر یک از طرفین درگیر به یک اندازه برای آمریکا نامطلوب خواهد بود. در شرایط فعلی یک بن بست طولانی مدت، تنها نتیجه ای است که به منافع آمریکا لطمه نخواهد زد.

در واقع پیروزی رژیم بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه پس از سرکوب کامل مخالفان و پس گرفتن کنترل تمام کشور، یک فاجعه خواهد بود. پول، سلاح  و عاملان ایرانی و نیروهای حزب الله به عوامل کلیدی در این جنگ تبدیل شده اند و پیروزی اسد تصدیق چشمگیر قدرت و اعتبار ایران و حزب الله شیعه خواهد بود که تهدیدی جدی را متوجه اسرائیل خواهد کرد.

اما پیروزی مخالفان نیز برای آمریکا و بسیاری از متحدان این کشور در اروپا و خاورمیانه به شدت خطرناک خواهد بود. چراکه گروه های افراطی، از جمله القاعده به موثرترین نیروهای مبارز در سوریه تبدیل شده اند. اگر این گروه های مخالف به پیروزی برسند، مطمئناً در جهت تشکیل دولتی تلاش خواهند کرد که با آمریکا دشمن است. علاوه بر این، اگر جهادی ها پیروز جنگ سوریه باشند، اسرائیل نباید انتظار سکون و آرامش در مرزهای شمالی خود را داشته باشد.

دو سال پیش که ناآرامی های سوریه آغاز شد، شرایط تا این اندازه تیره و تار نبود. در آن زمان به نظر می رسید که جامعه سوریه به عنوان یک کل، از میانه ترس و نگرانی سربرافراشته تا خواستار پایان رژیم اسد شود. پس از آن، امید به اینکه یک گروه میانه رو از یک طرف یا طرف دیگر جانشین رژیم اسد شود، امری واقع بینانه بود چرا که آنها بخش عمده جمعیت سوریه را تشکیل می دهند. همچنین انتظار اینکه درگیری ها چندان طولانی نشوند نیز منطقی بود چراکه ترکیه به عنوان همسایه ای وسیع که از ارتشی قدرتمند و مرزهای طولانی با سوریه برخوردار است، می توانست از قدرت خود برای پایان دادن به این جنگ بهره بگیرد.

در نیمه سال 2011 به محض اینکه خشونت و درگیری در سوریه آغاز شد، رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه با صدای بلند خواستار پایان آن شد. اما سخنگوی اسد به جای روی آوردن به تسلیم، اردوغان را علنا تمسخر کرده و در عین حال نیروهای مسلح سوریه جت جنگنده ترک را هدف قرار دادند و پس از آن حملات توپخانه ای به خاک ترکیه داشتند. در برابر تعجب همگان، اقدام تلافی جویانه چندانی از سوی ترکیه صورت نگرفت چراکه ترکیه نیز دارای اقلیتی است که به دولت شان اعتماد ندارند، ضمن این که این کشور اعتماد کاملی هم به ارتش خود ندارد. نتیجه اینکه ترکیه به جای قدرت گرفتن از این شرایط، به عاملی منفعل تبدیل شد و از آن زمان اردوغان ناظر ناتوان جنگ داخلی در نزدیکی مرزهای خود بوده است.

جنگ امروز سوریه از سوی نیروهایی با نفوذ اندک و افراط گرایان خطرناکی از هر نوع تقویت می شود: متعصب های سلفی که به سبک طالبان فعالیت می کنند و حتی سنی های وفادار را به دلیل عدم پیروی از روش های عجیب شان کشته و زخمی می کنند؛ افراط گرایان سنی که علوی ها و مسیحیان بی گناه را به دلیل مذهب شان می کشتند؛ و جهادی ها از عراق و نقاط دیگر جهان که اعلام کرده اند هدفشان تبدیل کردن سوریه به پایگاهی برای جهاد جهانی است.

با توجه به چنین شرایطی، نتیجه قطعی برای هر دو طرف، مورد پذیرش آمریکا نخواهد بود. ترمیم رژیم اسد که از حمایت ایران برخوردار است، قدرت و جایگاه ایران در سراسر خاورمیانه را ارتقا خواهد داد، در حالیکه پیروزی مخالفان افراطی به معنای آغاز موج دیگری از تروریسم القاعده خواهد بود.

تنها یک نتیجه وجود دارد که می تواند برای ایالات متحده مطلوب باشد: یک بن بست بی انتها.

درگیری ارتش اسد و متحدان ایرانی و حزب اللهی آن در جنگ علیه نیروهای افراطی القاعده، چهار دشمن واشنگتن را گرفتار جنگ علیه خودشان کرده و مانع حمله به آمریکایی ها یا متحدان آمریکا خواهد شد. اینکه این بهترین گزینه حال حاضر است، تاسف انگیز و در واقع فجیع است اما حمایت از آن به معنی اقدامی ظالمان علیه مردم سوریه نخواهد بود.

نیویورک تایمز در سطرهای پایانی گزارش خود می نویسد: هدف آمریکا باید حفظ این بن بست باشد. و تنها راه دستیابی به این هدف تجهیز مخالفان در زمانی است که به نظر می رسد نیروهای اسد در حال قدرت گرفتن هستند و از سوی دیگر توقف ارسال تسلیحات در زمانی است که به نظر می رسد مخالفان در حال پیروزی هستند.

این استراتژای به سیاستی که دولت اوباما تا به امروز اتخاذ کرده، نزدیک است. کسانی که خویشتنداری محتاطانه رئیس جمهوری آمریکا را انفعالی بدبینانه تلقی کرده و محکوم می کنند باید در مورد تنها گزینه جایگزین ممکن صادق باشند: حمله تمام عیار آمریکا برای شکست اسد و افراط گرایانی که علیه رژیم اسد می جنگند.

این امر منجر به شکل گیری یک سوریه تحت اشغالگری آمریکا خواهد شد. و تعداد آمریکایی هایی که امروز از یک ماجراجویی نظامی پرهزینه در خاورمیانه حمایت خواهند کرد، بسیار اندک است. یک حرکت قاطعانه به هر سویی که باشد، آمریکا را  به مخاطره خواهد انداخت؛ در این مرحله، بن بست تنها گزینه سیاسی عملی موجود است.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 یخ روابط با اروپا ذوب شده اما...  [ چهارشنبه، 7 مرداد ماه، 1394 ] 1194 مشاهده
 تاثیر رفع تحریم‌ها چه زمان نمایان می‌شود  [ شنبه، 10 مرداد ماه، 1394 ] 1303 مشاهده
 بازیگر حریم‌سلطان در اعتراضات ترکیه  [ يكشنبه، 12 خرداد ماه، 1392 ] 1344 مشاهده
 مشترکات افراطيون اينطرفي و آنطرفي  [ سه شنبه، 9 مهر ماه، 1392 ] 861 مشاهده
 زنان ایزدی، برده‌های داعش  [ شنبه، 18 مرداد ماه، 1393 ] 3264 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب