ایران اُنا: امسال به دلیل خشکسالی و ریزگردها برداشت عسل 20 درصد و در برخی جاها حتی تا 40 درصد کمتر از سال گذشته بوده است.لذا اگر پارسال از هر کندو 10 کیلو گرم عسل برداشت می شد، امسال در خوشبینانه ترین حالت نزدیک به 8 کیلو گرم برداشت شده است. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 3362
ارسال شده در مورخه : جمعه، 26 مهر ماه، 1392 -
03:30
![]()
![]()
شبکه ایران / مریم بیامنش: همه ساله با شروع فصل پاییز خرید خوراکی هایی که میزان کالری بالا دارند و سوخت وساز بدن را در فصل سرد تامین می کنند در میان خانواده ها ازتوجه بیشتری برخوردارند.در این میان عسل به عنوان یک خوراکی مغذی و پرکالری در غذای صبحانه به ویژه لقمه های میان وعده دانش آموزان از اهمیت ویژه برخوردار است.این محصول غذایی مفید و اکسیر پرارزش از قرن ها پیش به عنوان یکی از مقوی ترین غذاها شناخته شده و همچنین، به واسطه ویژگی های شفابخش خود، به عنوان دارو در درمان اکثر بیماری ها به ویژه عفونت ها زخم ها و حتی آبسه دندان کاربرد فراوان داشته است. وضعیت تولید عسل و جغرافیای تولید کشور ایران با در اختیار داشتن حدود 2 میلیون فروند کندوی مدرن (لانگستروت) و بیش از 300 هزار کندوی بومی یا سنتی، سالانه بیش از 48 هزار تن عسل طبیعی تولید می کند که این رقم معادل 4 درصد تولید جهانی این محصول است و در صورت انجام عملکرد اصولی و پرورش صحیح، پتانسیل تولید سالانه، بیش از 50 هزار تن عسل صد در صد خالص صادراتی وجود دارد که از محل صادرات این عسل و متفرعات آن، چون گرده گل، ژل رویال و سم زنبور عسل سالانه بیش از 2 میلیارد دلار ارز حاصل کشور می شود.
گفتنی است این مقدار تولید، بسیار بیشتر از مصرف سرانه کشور است و چنانچه برنامه ای اصولی برای آن اندیشیده شود، امکان صادرات آن به کشورهای اروپایی نیز وجود خواهد داشت. مهم ترین استان های تولیدکننده عسل در ایران، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، مازندران، اردبیل، خراسان رضوی، گیلان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و لرستان هستند. دلایل کاهش تولید عسل
ازاین رو مدیرکل دفتر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال به دلیل تفاوت نرخ ارز مرجع با ارز مبادلهای که از 1226 به 2477 تومان افزایش یافته است، شرایط ویژهای را بهوجود آورده که لازم است با پیگیریهای انجامشده و ایجاد بسته حمایتی از مرغداران حمایت شود.
در همین حال یکی از فعالان عسل در گفتگو با خبرنگار شبکه ایران با اعلام اینکه امسال به دلیل خشکسالی و ریزگردها برداشت عسل 20 درصد و در برخی جاها حتی تا 40 درصد کمتر از سال گذشته بوده گفت: اگر پارسال از هر کندو 10 کیلو گرم عسل برداشت می شد، امسال در خوشبینانه ترین حالت نزدیک به 8 کیلو گرم برداشت شده است. تقسیم بندی عسل براساس کیفیت و قیمت
کریم زاده، عسل ها را بنا به چگونه درست شدن آنها، تقسیم بندی کرد و قیمت هر یک را به کیلو گرم عنوان کرد. بستهبندی نامناسب و مشکل اصلی فعالان عسل وی مشکل اصلی صادرات این محصول با ارزش را عدم بسته بندی مناسب ذکر کرد و گفت: این محصول از استانهای جنوبی راهی کشورهای حوزه ی خلیج فارس و از استان های غربی و شمالی به ترکیه رفته و از آنجا با بسته بندی خوب، راهی اروپا می شود. عسل مرغوب شکرک می زند این کارشناس حوزه ی عسل در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه ایران در خصوص عسل شکرک زده یا رس شده گفت: این اصطلاح عسل مرغوب است شکرک زده، متبلور شده، رس شده، کرمی شده، سفت شده و ... که نشانه ای از عسل طبیعی خالص است ودلیل آن اینست که به علت قند خالص یعنی آنزیم دیاستاز که همان گلوکز خالص موجود در عسل است باعث شکرک زدن عسل می شود دیگر اینکه اجسام خارجی چون دست و پای زنبور یا گرده گل و یا حتی ذرات موم در عسل همه و همه چون عسل یک موجود زنده است و این ها به عنوان هسته تبلور در آن ظاهر می شوند.عسل دوست دارد تا جمع و منقبض شود لذا رس می کند. وی زمان و دما را هم در رس شدن و شکرک زدن عسل خالص موثر دانسته و گفت: در دمای خنک زودتر عمل تبلور صورت می گیرد و عسل رس می کند.
کریم زاده در عین حال تاکید کرد اکثر مشتریان داخلی عسل شفاف و روان را انتخاب می کنند در حالیکه مصرف کنندگان در خارج از کشور به عسل های رس شده و سفت علاقه دارند.
عسل
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : افزایش 220 هزار تومانی حقوق فرهنگیان ایثارگر [ پنجشنبه، 4 شهريور ماه، 1395 ] 844 مشاهده
نمایندهای که پله ترقی را به سرعت طی کرد [ دوشنبه، 30 مهر ماه، 1397 ] 487 مشاهده
یارانه وکلا و پزشکان قطع شد [ دوشنبه، 31 فروردين ماه، 1394 ] 2740 مشاهده
نظریه پردازی - قسمت هفتم - اهداف [ يكشنبه، 9 فروردين ماه، 1394 ] 1997 مشاهده
به خودمان انرژی منفی ندهیم [ شنبه، 17 آبان ماه، 1393 ] 1075 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|