ایران اُنا: حبیبالله عسکر اولادی وزیر اسبق بازرگانی و نماینده مقام معظم رهبری در کمیته امداد امام خمینی به دیار باقی شتافت. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 3408
ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 14 آبان ماه، 1392 -
03:30
ایران اُنا/ ناصر صفدریان: حبیبالله عسکراولادی، دبیر کل جبهه پیروان و یار دیرین امام و رهبری صبح امروز در ۸۲ سالگی درگذشت. به گزارش ایران اُنا، حبیبالله عسکراولادی در دولت اول میر حسین موسوی وزیر بازرگانی بوده است و همچنین وی از فعالان بازار تهران نیز به شمار میآید. بنابراین گزارش، حبیبالله عسکراولادی متولد 1311تهران، نماینده مقام معظم رهبری در بازار تهران، نماینده مقام معظم رهبری در شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره)، عضو هیئت منصفه مطبوعات ،عضو شورای مرکزی روزنامه رسالت و از مبارزان انقلاب اسلامی و یار امام خمینی (ره) بوده است. حبیبالله عسکراولادی مسلمان متولد 1311 در تهران، دروس رایج را تا دیپلم و علوم حوزوی را تا مقطع سطح فرا گرفت. ابتدا به فدائیان اسلام پیوست و بعد از بنیانگذاران هیئتهای موتلفه اسلامی بود. بعد از اعدام انقلابی حسنعلی منصور، دستگیر و به حبس ابد محکوم شد، ولی در سال 1356 آزاد شد. پس از انقلاب به مجلس شورای اسلامی دورهی اول راه یافت و با تأسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در این نهاد فعالیت میکرد و در تاریخ 21 تیر 1360 در دوران رقابتهای انتخاباتی، هدف ترور ناموفق گروهک تروریستی منافقین قرار گرفت. «ایران اُنا» درگذشت این مجاهد و مبارز باسابقه را به رهبر معظم انقلاب، ملت ایران و خانواده ایشان تسلیت عرض می کند. مواضع متفاوت عسگراولادی در سال پایانی عمرش با اشاره به این که «من رفتنی ام و آفتاب عمرم لب بام است. دیری نخواهد پایید که دیگر نیستم. من برای قبر، برزخ و قیامت جواب می خواهم»، تلاش کرد آبروی خود را هزینه کند تا انشقاق ایجادشده در میان یاران انقلاب در سال 88 را ترمیم و همدلی را تقویت کند و به ویژه در وضعیت مهندس موسوی و حجت الاسلام کروبی را که در دوران مبارزه و دفاع مقدس با آنان همراه بود، تغییری ایجاد کند.
وی گفت: من رفتنیام و آفتاب عمرم لب بام است. دیری نخواهد پایید که دیگر نیستم. من برای قبر، برزخ و قیامت جواب میخواهم و این آقایانی که بر مرکب احساسات سوارند در آن دنیا نمیتوانند جواب مرا بدهند. مرحوم عسگراولادی طی ماههای پایانی دولت احمدی نژاد، مواضع متفاوتی در مورد حوادث سال 88، ضمن «برادر» خطاب کردن میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفت که آنها «فتنهساز نیستند»، با وجود «انتقاد اعضای شورای مرکزی حزب» خود، بار "دیگر" بر این موضع خود پافشاری کرد. حبیبالله عسگراولادی با اشاره به اظهارات اخیرش در ارتباط با آقایان موسوی و کروبی اعلام کرد که «اگر اظهارات او برای حزب مؤتلفه اسلامی مشکلساز شده، حاضر است از این حزب برود، اما اظهاراتش بر اساس یک وظیفه الهی مطرح شده و خواسته که قبل از مرگ به وظیفهاش عمل کند و ناگفتههای باقیمانده را بگوید.» این سخنان یک روز پس از آن بیان شد که احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران، با انتقاد از اظهارات حبیبالله عسگراولادی گفت که «تطهیر سران فتنه» و «تخفیف جرم» آنها دارد به یک جریان تبدیل میشود و افزوده بود که «این خیلی گزنده است که کسی بگوید آنها سران فتنه نبودند». حبیبالله عسگراولادی پس از آن در روز دوشنبه ۲۵ دیماه نیز با وجود انتقادهای تندی که از این بابت از سوی طیفهایی از اصولگرایان متوجه او شده بود در میان جمعی از اعضای حزب موتلفه، اظهار داشت که موسوی و کروبی را مجرم نمیداند. وی این دو رهبر مخالفان دولت را «برادر» خطاب کرده و گفت: «من به عنوان یک شهروند اظهارنظر کردم و به عنوان یک عضو هیئت منصفه میگویم که من موسوی و کروبی را در "فتنه ۸۸ " مجرم نمیشناسم. آیا نباید این را بگویم، چون به من انتقاد میکنند؟ آقایانی که بر مرکب احساسات سوارند در آن دنیا نمیتوانند جواب مرا بدهند.»
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : وقتی هاشمی دام عزه العالی بود [ جمعه، 3 مرداد ماه، 1393 ] 678 مشاهده
اسراییل را هرگز به رسمیت نخواهیم شناخت [ يكشنبه، 3 فروردين ماه، 1393 ] 817 مشاهده
روز قدس نماد بیداری جهان اسلام است [ جمعه، 4 تير ماه، 1395 ] 879 مشاهده
جلاییپور: ازعدالت اجتماعی فاصله گرفتیم [ چهارشنبه، 21 اسفند ماه، 1392 ] 904 مشاهده
علی جنتی؛ همرزم غرضی که همکار روحانی شد [ پنجشنبه، 17 مرداد ماه، 1392 ] 1341 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|