امروز:  شنبه، 30 فروردين ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 3540      ارسال شده در مورخه : جمعه، 15 آذر ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: یکی دیگر از شیوه‌های زیر سؤال بردن آن گزارش از سوی این آقایان، حمله به مسئولان رسانه‌ای ریاست جمهوری در تنظیم شکل و نحوه انتشار گزارش ریاست جمهوری است.




علی شکوهی

در کشور ما تنها یک سازمان صدا و سیما وجود دارد با چندین شبکه عمومی و تخصصی و استانی که بر همه آنها، مدیریت واحدی اعمال می‌شود. اعمال این مدیریت واحد در مواردی با سلیقه‌ها و نگرش‌های سیاسی مدیران اصلی صدا و سیما درمی‌آمیزد که هر چند ممکن است در مواردی به صورت آشکار نباشد اما در بخش سیاسی، بشدت و به عیان لمس می‌شود و مشخصاً در برخی از بخش‌های خبری، توی ذوق می‌زند. نمونه آن همین برخوردهایی است که این روزها در صدا و سیما با دولت دکتر روحانی و مشخصاً با گزارش ۱۰۰ روزه ایشان می‌شود.

صدا و سیما نهادی فراتر از قوای سه‌گانه است و طبعاً انتظار می‌رود درباره دولت به عنوان یک قوه مهم کشور، به گونه‌ای برخورد کند که بوی مخالفت ندهد. تاکنون چنین معمول بوده که صدا و سیما در آغاز کار هر دولت، حس جانبداری نسبت به دولت داشته و برای تقویت موقعیت رئیس جمهوری و هیأت دولت جدید، برنامه‌ریزی می‌کرده است. البته بتدریج که از عمر دولت‌ها می‌گذشت و طرح بسیاری از مطالبات و انتظارات مردم از دولت، منطقی جلوه می‌کرد، نقدهایی هم به کار دولتیان در صدا و سیما مطرح می‌شد و در آخر کار دولت، چه بسا نقدهای صریح و جدی‌تر هم در صداوسیما انعکاس می‌یافت اما در این ۱۰۰ روز که از عمر دولت تدبیر و امید می‌گذرد، متأسفانه برخورد صدا و سیما با دولت دکتر روحانی آن هم در اولین روزهای کار دولت، مانند برخوردی است که در آخرین روزهای دولت‌های قبل شاهد بودیم.‌ بگذریم که صدا و سیما درباره دولت‌های دهم و یازدهم در این ۱۰۰ روز هم بسیار جانبدارانه عمل کرد و در مواردی به جای دعوت از وزرای دولت جدید، از همکاران دولت قبل برای تبیین مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور استفاده کرده است.
مدتی قبل از ارائه گزارش ۱۰۰ روزه دولت از سوی دکتر روحانی، فضاسازی سازمان‌یافته‌ای را در سطح رسانه‌های خاص شاهد بودیم که نشان دهنده نگرانی آنان از محتوای گزارش رئیس جمهوری بود. آنان تلاش داشتند تا رئیس جمهوری درباره دولت قبلی و وضعیت ناگواری که بر کشور حاکم شده است، سخن نگوید و صرفاً به عملکرد ۱۰۰ روزه خودش بپردازد در حالی که وعده اصلی رئیس جمهوری این بود که بعد از ۱۰۰ روز حتماً گزارشی را به مردم ارائه خواهد داد و در آن به مردم خواهد گفت که کشور را در چه شرایطی تحویل گرفته است. دوستانی که مدافع دولت قبلی بوده و خود را در ایجاد وضعیت کنونی دخیل می‌دانند طبعاً از این اقدام دولت ناراضی بودند و ناراحتی خود را به اشکال مختلف، بروز دادند.
یکی تیتر روزنامه خود را چنین انتخاب کرد که «دولت در زنگ حساب، انشا خواند». آقایان ظاهراً فراموش کردند که اتفاقاً این روزها، «زنگ حساب» دولت مورد حمایت آنان است و «زنگ انشا»ی دولت جدید و اگر کسی باید حساب پس بدهد، همان آقایان هستند که کلی هزینه بر کشور بار کردند. خوب بود این عنوان روزنامه را در روزی می‌زدند که مسئولان قبلی بعد از گذشت ۸ سال و با آن عملکرد، همچنان شعار می‌دادند و وعده می‌بافتند.
یکی دیگر تلاش کرده است تا انتظار از اولین گزارش رسمی رئیس جمهوری به مردم آن هم در صدا و سیما را تا حد یک مناظره بالا ببرد و از این که خبرنگاران حاضر در جلسه، پرسش‌های چالشی را مطرح نکرده‌اند، شکایت دارد. باز هم آقایان فراموش کردند که در دولت گذشته،‌ رئیس جمهوری با خبرنگاری خاص در صدا و سیما گفت‌وگوی یکجانبه می‌کرد و اساساً هیچ خبرنگار داخلی در ۸ سال توفیق نیافت که یک مصاحبه چالشی با رئیس جمهوری داشته باشد.

یکی دیگر از شیوه‌های زیر سؤال بردن آن گزارش از سوی این آقایان، حمله به مسئولان رسانه‌ای ریاست جمهوری در تنظیم شکل و نحوه انتشار گزارش ریاست جمهوری است. آنان آنقدر فضاسازی کردند که گویی به اعتبار خبرنگاران شرکت کننده در این برنامه، ضربه وارد شده و باید مورد دلجویی قرار بگیرند و متأسفانه آقای ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما هم آگاهانه یا ناآگاهانه، با تشکیل جلسه اختصاصی و ملاقات با آن خبرنگاران،‌ به این توهم دامن زده است. ایشان در این ملاقات گفت که با اجرای سه‌نفره برای یک برنامه یکطرفه و صرفاً گزارشی، موافق نبوده است. وی تأکید کرد انتقادهایی که از این خبرنگاران در رسانه‌ها مطرح شده، بدون اطلاع از پشت صحنه و هدفگذاری خاص برای این گفت‌وگو بوده است و از ارزش و جایگاه آنان در رسانه ملی نمی‌کاهد. واقعیت این است که آن انتقادها نه علیه خبرنگاران صدا و سیما بلکه از مسئولان دولتی سامان داده شده و هدف آن نه دلجویی از خبرنگاران بلکه متهم کردن دولت بوده است. صدا و سیما و مسئولان آن کافی است یکبار دیگر به نحوه مواجهه رسانه شان با رئیس جمهوری و دولت قبلی مراجعه کرده و انصاف به خرج بدهند که آیا دولت قبلی در بی‌اعتبار کردن جایگاه خبرنگاران و گزارشگران صدا و سیما و اساساً کل رسانه ملی عمل نکرد؟ کافی است مسئولان صدا و سیما به جایگاه قانونی رسانه شان توجه کرده و سلیقه سیاسی خود را کنار بگذارند و انصاف در مواجهه با دولت جدید را رعایت کنند تا از رنگ سیاسی برخوردهای خود با دولت جدید بکاهند. در آن صورت حتماً اعتبار صدا و سیما افزون می‌شود و هیچ نیازی به دلجویی نیست



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 زمان اعلام اسامی نامزدهای انتخابات شوراها  [ دوشنبه، 30 ارديبهشت ماه، 1392 ] 1164 مشاهده
 تحمل شنیدن 7 دقیقه نطق مخالف را ندارند  [ دوشنبه، 22 دي ماه، 1393 ] 905 مشاهده
 انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان کرمانشاه  [ جمعه، 29 خرداد ماه، 1394 ] 2003 مشاهده
 نظر ظریف درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن  [ سه شنبه، 22 بهمن ماه، 1392 ] 812 مشاهده
 یارانه شهریور از وزارت نفت  [ پنجشنبه، 14 شهريور ماه، 1392 ] 1173 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب