ایران اُنا: وزیر کشور مسئله اشتغال و اعتیاد را جزو بالاترین مطالبات مردمی و دغدغه عمومی عنوان کرد و با توجه به آمار یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور، به تعداد 6 میلیون خانوادههای درگیر مسئله اعتیاد اشاره کرد. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 3586
ارسال شده در مورخه : يكشنبه، 24 آذر ماه، 1392 -
03:30
وزیر کشور گفت: ۲ برابر شدن میزان اعتیاد زنان در جامعه فاجعهای است که باید تمام زنگهای خطر را به صدا درآورد چرا که زنان هسته اولیه تعلیم، تربیت و صیانت از خانواده هستند.
به گزارش تسنیم، عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره سراسری معرفی و انتخاب آثار برتر مکتوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر، روانگردانها و پیشتازها با اشاره به استفاده از روشهای قابل فهم در تحقیقات صورت گرفته در زمینه مواد مخدر بر رویکرد نگاه اجتماعیمحور نسبت به این مسئله تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به فراگیری موضوع اعتیاد و علیرغم تمام زحمات نیروهای انتظامی و امنیتی تنها راه مقابله با مسئله اعتیاد ارتقای آگاهی و سطح اطلاعات و دانش مردم است.
وی ادامه داد: این آموزشها و اطلاعات میبایست بهتناسب سطح مخاطبان برای آنها ارائه شده و قابل فهم باشد.
وزیر کشور مسئله اشتغال و اعتیاد را جزو بالاترین مطالبات مردمی و دغدغه عمومی عنوان کرد و با توجه به آمار یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور، به تعداد 6 میلیون خانوادههای درگیر مسئله اعتیاد اشاره کرد و گفت: با توجه به این تعداد افراد درگیر با مسئله اعتیاد در کشور، میبایست به مسئله اعتیاد از نگاه اجتماعی توجه داشت.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنانش به جنبه وضعی تبلیغاتی قاچاقچیان مواد مخدر و کوتاهی تبلیغات بحث مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: قاچاقچیان در یک هماهنگی تبلیغاتی مواد متاآمفتامین و روانگردان را علاجی برای درمان انواع بیماریهای مرتبط با افسردگی و ناتوانی جنسی عنوان میکنند و این در حالی است که فعالیت تبلیغاتی ما نسبت به آنها کمتر است.
وی گردش مالی هزار میلیارد دلاری و عوامل دیگر دخیل در قاچاق مواد مخدر را نیازمند توجه از بعد اجتماعی دانست و خطاب به برگزارکنندگان این جشنواره و پژوهشگران گفت: باید تلاش کرد تا مطالعات و بررسیهای انجام شده، در جهت مطالبات مردمی و حل معضل اعتیاد و مواد مخدر در کشور باشد و برای این منظور میبایست در مطالعات نگاهی کاربردی به این مسئله داشت.
وزیر کشور اقتصاد خانواده معتادین و تأمین مالی آنها، صیانت از معتادان و پرداختن به اقتصاد قاچاقچیان را از جمله مباحثی دانست که میبایست تحقیقات بیشتری راجع به آن انجام شود و در ادامه با اشاره به افزایش آمار اعتیاد زنان و افزایش آن از 5.2 درصد به 8.9 درصد این مسئله را فاجعهای بزرگ دانست و گفت: 2 برابر شدن میزان اعتیاد زنان در جامعه فاجعهای است که باید تمام زنگهای خطر را به صدا درآورد چرا که زنان هسته اولیه تعلیم، تربیت و صیانت از خانواده هستند.
رحمانی فضلی رواج فروش فرزندان و مسائل خلاف عفت را از جمله معضلات برخی خانوادههای درگیر اعتیاد عنوان کرد و با طرح این سؤال که چه نهادی تأمینکننده و حامی خانوادههای معتادان است، افزود: هیچ نهاد و خیریهای حامی خانواده معتادان نیست و در برخی موارد نیز حمایتها و کمکهای این نهادها بهدلیل اعتیاد سرپرست خانواده از آنها سلب میشود.
وی در ادامه حوزههای پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت را از جمله حوزههای نیازمند انجام بررسی و مطالعات دانست و در تشریح صیانت از معتادان و خانوادههای آنها گفت: باید برای رهایی معتادان پس از اعتیاد چارهای اندیشید و این مسئله نیازمند تحقیقات و مطالعات بسیاری است.
وزیر کشور همچنین با تأکید بر آسانفهمی مطالعات آموزشهای انجام شده به فعالیت در بخش رمان، داستان، فیلمنامه، نمایشنامه، شعر و ادبیات اشاره کرد و گفت: باید با بهرهگیری از این مباحث جنبه فریبندگی و جذابیت مواد مخدر میان نسل جوان و بزرگسال را کاهش داد و از این راه نیز نسبت به مقابله با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر تلاش کنیم.
رحمانی فضلی در پایان با بیان اینکه دبیرخانه دائمی برای بخش مطالعات یکی از الزامات است، خاطرنشان کرد: امیدواریم سال دیگر عناوین و محصولات این جشنوارهها متنوعتر از گذشته باشد و این جشنواره در سطح ملی انجام شود.
وزیر کشور رحمانی قضلی اعتیاد
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : هر شب با قرآن/ ویژگیهای مومنان واقعی! [ دوشنبه، 1 دي ماه، 1393 ] 1633 مشاهده
بلای جان جامعه امروز فضای مجازی است [ دوشنبه، 13 آذر ماه، 1396 ] 671 مشاهده
کلیدهایی که قفل بیکاری را باز نمیکند [ چهارشنبه، 27 آبان ماه، 1394 ] 611 مشاهده
اعلام نتایج آزمون استخدامی ۱۱ دستگاه اجرایی [ پنجشنبه، 10 اسفند ماه، 1396 ] 481 مشاهده
دریافتی پرستاران نباید از درآمد پزشکان باشد [ يكشنبه، 8 دي ماه، 1398 ] 530 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|