امروز:  پنجشنبه، 28 فروردين ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 3730      ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 24 دي ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: شاید هنوز فقدان زیرساخت‌های تشکیلاتی، نبود نگاه جمعی و ناظر به مصلحت عمومی و اشتهای بیش از اندازه به کسب صندلی مصادر قدرت،عواملی است که موجب خواهد شد این عاشقان بی‌تاب وحدت همچنان و تا دیرگاهی در انتظار وصال معشوق بمانند.



رویای وحدت! کابوس اجماع!

رویای وحدت دیری است مردان اصولگرا را‌‌ رها نمی‌کند. رویایی که هرگاه زمینه‌ای برای تعبیر یافت به کابوسی هول آور برای کسانی تبدیل شد که هنوز هم مشتاقانه آن را می‌جویند. ماهی لغزان اجماع همچنان از میانه دست‌های آنان می‌گریزد و صیادان ناکام را در آرزوی صیدی بزرگ وا می‌گذارد و می‌رود.

آن روز که در سال ۱۳۸۴ با خروج محمد خاتمی امیدی بزرگ برای نشستن بر کرسی ریاست دولت به وجود آمد. مردان اصولگرا اشتهای خود برای رفتن به پاستور را به نمایش گذاشتند. یکی لباس نظامی از تن به در کرد و به میدان آمد. دیگری از انزوای دبیری مجمع تشخیص مصلحت خود را به وزارت کشور رساند. یکی از مجلس و یکی از شهرداری تهران آمدند تا «خطر بزرگ» نمایان نشود. تعبیری که احمد توکلی درواپسین روزهای مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ در نامه انصراف خود از کاندیداتوری به کار برد و مقصودش بازگشت «هاشمی رفسنجانی» بود. توکلی که در پیش از آن تمام قد در برابر رییس دولت سازندگی ایستاده بود و تا توانسته بود از سیاست‌های تعدیل اقتصادی او انتقاد کرده بود، این بار در روزهای آخر کنار رفت تا به تنهایی تلاش ناکام جمعی اصولگرایان برای اجماع را جبران کرده باشد.

تلاشی که مرد انزواگزیده خرداد ۷۶ را به میدان آورده بود تا محاسن سفید خود را در گرو وحدت جناحی بگذارد که شوق تسخیر سنگرهای قدرت آن‌ها را از هر نرمش و تدبیری غافل کرده بود.

علی اکبر ناطق نوری در قالب رییس شورای هماهنگی نیروهای انقلاب آمد تا حرف آخر را بزند و رجال سنگین وزن اصولگرایان را به کناره گیری و وحدت بر سر یک کاندیدا قانع کند. غافل از اینکه حتی دوستان قدیم نیز به ریش سفیدی او وقعی نخواهند گذاشت. چندان که علی اکبر ولایتی یکی از نخستین کسانی بود که حرمت شیخ را خدشه دار کرد و درباره بی‌طرفی او تردید روا داشت. پس از او محمدباقر قالیباف و محمود احمدی نِژاد از شورایی که آنان را گرد آورده بود جدا شدند تا سرانجام تنها کسی تن به حکمیت شوراییان دهد که خود منتخب آنان بود: علی لاریجانی!

رای اندک او در انتخابات اما موجب شد که خروج کردگان و حامیانشان به شورا کنایه زنند، درباره شناخت افکارعمومی و حسن انتخابشان. با این همه شیخ کنار رفت و در دوره اول صدارت احمدی‌نژاد بیشتر ساکت ماند.

نام ناطق نوری اما چهارسال بعد دوباره خبرساز شد. این بار‌‌ همان کاندیدایی که شورای هماهنگی انقلاب او را رانده بود در مناظره‌های انتخاباتی در یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون ایران او و خویشاوندان را متهم به فساد کرد. ناطق از صدا و سیما وقت پاسخگویی درخواست نمود. اما این بار نیز دست رد به سینه او زدند. به این ترتیب شیخ ماند و انبوهی اتهام که حتی فرصتی به او ندادند تا آن‌ها را نفی کند.

او یکی از بزرگان جناحی بود که در کنار آیت الله محمدرضا مهدوی کنی روزهای نخستین ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد را به سکوت برگزار کردند. در روزهایی که بازار تبریک‌ها و خوشباش‌ها چنان داغ بود که رییس مجلس هفتم نخستین چهره اصولگرا شد که دست تبریک به سمت منتخب سوم تیر ۸۴ دراز کرد.

حداد عادل در کنار محمدرضا باهنر چنان به شوق آمده بودند که نایب رییس کرمانی مجلس به یاد آورد که چهارسال پیش به علی یونسی گفته است که: رییس جمهور ما احمدی‌نژاد خواهد شد. باهنر از سونامی احمدی‌نژاد سخن گفت. غافل از اینکه سونامی مرز نمی‌شناسد. چندان که سونامی تا صندلی نایب رییسی مجلس نیز پیشروی کرد و باهنر را کنار زد.

حداد عادل نیز طعم نامرادی از رفقای رییس جمهور را چشید. هم زمانی که از پله‌های ریاست مجلس هفتم پایین می‌آمد و هم بعد از آن. شاید همین سابقه بود که او را واداشت در مناظره‌های هشت سال بعد آن‌گاه که در کنار جلیلی و قالیباف و رضایی نشسته بود به صراحت بگوید: محمود احمدی‌نژاد اصولگرا نبود.

اصولگرایان اما در انتخابات ۹۲ نیز نتوانستند ماهی اجماع را صید کنند. حداد گرچه از ابتدا گفته بود تا آخر می‌ماند، اما در روزهای آخر کنار رفت. دیگران اما ماندند تا باز هم وحدت دور از دسترس‌تر بنماید و جناح مغرور از پیروزی در شوک ناگهانی شکستی ناشی از اجماع رقیب فرو رود. شکستی که تنها ۷۲ ساعت طول کشید و طعم تلخ شوک ۷۶ را دوباره در ذائقه اصولگرایان تکرار کرد.

امروز هم اصولگرایان باز قصیده‌های شورآفرین برای وحدت می‌سرایند. قصائدی که البته‌گاه قافیه‌اش برای سرودن تنگ می‌آید.

چشم انداز انتخابات مجلس همه را به تکاپو انداخته. هر دو جناح را. با این همه جناحی که تا همین چند ماه پیش خود را چنان سوار بر مرکب قدرت می‌دید که سخن گفتن یکی از اصلاح طلبان را تمسخر می‌کرد و آنان را مردگان سیاسی می‌خواند، امروز از زبان دبیرکل یکی از مهم‌ترین جناح‌هایش دلواپسی عمیق خود را از بازگشت رقیب اظهار می‌کند.

باهنر از خطر تغییر جریان می‌گوید و درباره فتنه جدید هشدار می‌دهد و چنان نگران است که در اندیشه این نیست که کسی از او بپرسد معنای رقابت سیاسی چیست و چگونه یک فعال سیاسی احتمال شکست جناح خود در انتخابات را فاجعه‌ای در حد ایجاد فتنه تلقی می‌کند؟

باهنر اما در حالی نگرانی خود را با هم‌جناحی‌ها در میان گذاشته که در اردوگاه اصولگران صدای سازهای گوناگون شنیده می‌شود.

علی اکبر ناطق نوری که روزگاری از سوی اصولگرایان فراخوانده می‌شد تا حکمیت میان آنان را بپذیرد، امروز چنان از آنان فاصله گرفته که رضا خاتمی به صراحت حمایت اصلاح طلبان از او برای فعالیت در هر عرصه‌ای را اعلام می‌کند.

عده‌ای به ایت الله مهدوی کنی دل بسته‌اند. چندان که محسن غرویان که این روز‌ها از حلقه مصباح كنار كشیده چندی پیش در گفت‌و‌گو با ایلنا اصولگرایان را از خطر انحصارگرایی ترساند و مهدوی کنی را شایسته نشستن بر صدر حلقه اصولگرایان دانست و همه را به تبعیت از او برای کار تشکیلاتی فراخواند.

این هشدار‌ها اما گویی چندان مقبول نمی‌افتد. این روز‌ها اصولگرایانی در سطح دبیرکلی و معاونان (آن گونه که باهنر گفته است) در مجلسی حضور یافته‌اند که حجت الاسلام تقوی تشکیل داده است. مجلسی که برخی نیروهای همین جناح شکایت دارند که چرا به آن دعوت نشده‌اند.؟

از جمله ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین که می‌گوید: وقتی وحدت اصولگرایان با محوریت آیت الله مهدوی کنی- که تمامی اصولگرایان او را به عنوان چهره‌ای که می‌تواند در ایجاد وحدت در میان اصولگرایان بسیار تاثیرگذار باشد می‌شناسند-حاصل نشد قطعا با روشی که برخی از آقایان در پیش گرفته‌اند ایجاد وحدت در بین اصولگرایان بسیار بعید به نظر می‌رسد. از آقای تقوی باید پرسید که چرا از رئوفیان که ۲۰ سال قائم مقام و دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان بوده که اتفاقا ایشان هم در آن عضویت داشته در این جلسات دعوت نکرده است.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز در پیش‌بینی خود از احتمال وحدت اصولگریان در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: زیرساخت‌های وحدت اصولگرایان موجود است اما تعدادی از اصولگرایان باید فردیت و گروه‌گرایی را کنار بگذارند تا انسجام و وحدت میان اصولگرایان به وجود آید.

شاید این روز‌ها در جلسات اصولگرایان خارج از دیدرس رسانه‌ها کسانی باشند که اجماع اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ را به همدیگر یادآوری می‌کنند و می‌خواهند (گرچه دشوار و تلخ اما) از تجریه رقیب درس بیاموزند.

برخی تحلیلگران اما اعتقاد دارند جناح اصولگرا دشوار بتواند به وحدتی از نوع اجماع بر سر یک لیست یا یک کاندیدا برسد. شاید هنوز فقدان زیرساخت‌های تشکیلاتی، نبود نگاه جمعی و ناظر به مصلحت عمومی و اشتهای بیش از اندازه به کسب صندلی مصادر قدرت،عواملی است که موجب خواهد شد این عاشقان بی‌تاب وحدت همچنان و تا دیرگاهی در انتظار وصال معشوق بمانند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


اصولگرایان   
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 نظارت دقیق بر فعالیت نامزدهای احتمالی  [ شنبه، 14 آذر ماه، 1394 ] 4529 مشاهده
 پیامدهای یک نطق جنجالی  [ يكشنبه، 15 دي ماه، 1392 ] 1104 مشاهده
 چرا مجلس نمي تواند تعطيلات را ساماندهي كند؟  [ يكشنبه، 24 آذر ماه، 1392 ] 793 مشاهده
 میخ آخر بر تابوت افراط  [ جمعه، 25 مرداد ماه، 1392 ] 931 مشاهده
 گِره کور یک اقتصاد با ۵ فرمانده  [ دوشنبه، 21 خرداد ماه، 1397 ] 913 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب