امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 378      ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 4 مرداد ماه، 1390 - 03:30   ._PRINT.  



 تحليلي از آرايش گروه‌هاي اصولگرا در انتخابات پيش‌رو
اصولگرايي با سهم‌خواهي ميانه‌اي ندارد
شبکه شوش: مهم‌ترين علتي كه مي‌توان به عنوان دليل ضرورت وحدت اصولگرايان در انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي مطرح كرد، تضمين پيروزي جبهه انقلاب و مسدود كردن مسير اهداف مشترك جريان فتنه و جريان انحرافي است.



مهم‌ترين علتي كه مي‌توان به عنوان دليل ضرورت وحدت اصولگرايان در انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي مطرح كرد، تضمين پيروزي جبهه انقلاب و مسدود كردن مسير اهداف مشترك جريان فتنه و جريان انحرافي است. جلوگيري از به قدرت رسيدن افرادي كه به دنبال سهم‌خواهي در مجلس و تثبيت ماندگاري خود در قدرت به جاي رسيدگي به امور مردم هستند، هدف بسيار مهم و با ارزشي است كه هيچ اصولگراي واقعي نمي‌تواند از آن به سادگي بگذرد و خود را بي‌نياز از وحدت با ديگر اصولگرايان بداند. رفتار و عملكرد و نيز هرگونه سخن و مصاحبه‌اي كه اين روزها اصولگرايان برجسته ارائه مي‌دهند، مي‌تواند علامت‌هاي مثبتي باشد در كارنامه نهمين انتخابات مجلس شوراي اسلامي و البته در همين مقياس مي‌تواند حادثه عكسي رخ دهد و كارنامه انتخابات آتي نشانگر بي‌انضباطي اصولگرايان در مسير يك وحدت مؤثر و موفقيت جريان قدرت طلب فاسد باشد.

تشكيل كميته‌اي 15 نفره براي ايجاد اجماع ميان اصولگرايان
آرايش سياسي اصولگرايان در انتخابات نهم مجلس آنگونه كه تاكنون مطرح شده است بر اساس مدل 8+7 است. به گفته حجت‌الاسلام والمسلمين احمد سالك سخنگوي جامعه روحانيت مبارز، "تركيب كميته وحدت اصولگرايان فعلاً مدل 8+7 است؛ گروه 7 نفره، "گروه داوري و نظارت " نامگذاري شده است و با اين عنوان كار خود را ادامه خواهد داد. كميته 8 نفره نيز با عنوان "حركت اجرايي " و با توجه به اصول عنوان شده در منشور اصولگرايي به كار خود ادامه مي‌دهد. " در واقع تشكيل كميته‌اي 15 نفره براي ايجاد اجماع ميان اصولگرايان در آستانه انتخابات مجلس نهم، گامي با همت و توصيه جامعتين بود تا ليستي واحد از سوي اصولگرايان تدوين شود. اين در حالي است كه برخي از اصولگرايان قائل به چنين مدلي نيستند و عده‌اي ديگر كه مي‌توان ادعا كرد تعدادشان بيشتر است، موافق چنين مدلي هستند و آن را براي وحدت اصولگرايان مؤثر و مفيد مي‌دانند. از آنجا كه تركيب 8+7 شامل افراد اصولگرا با عقايد متنوع است و بسياري از سرشاخه‌هاي جريان اصولگرايي آن را تأييد كرده‌اند، اين سؤال مطرح مي‌شود كه آيا وزن مخالفان مدل مزبور در آينده اين امكان را برايشان مهيا مي‌كند كه تغييراتي را در آن به وجود آورند؟ البته طبيعي است كه اگر ايجاد تغييراتي مطابق منطق و عقلانيت سياسي باشد، تمامي اصولگرايان بي‌مضايقه آن را خواهند پذيرفت؛ چنانكه در اين رابطه حسين فدايي، دبيركل جمعيت ايثارگران و كسي كه نام او به عنوان يكي از اعضاي كميته 8+7 مطرح است، اعتقاد دارد: "‌تعداد اعضاي اين كميته بر اساس مذاكرات و تفاهمات ايجاد شده، مشخص مي‌شود و گمانه‌زني در اين‌باره مشكل است چرا‌كه تمام اين احتمالات (تبديل 8+7 به 7+7 يا 8+8) وجود دارد.

اختلاف سليقه به شرط رعايت حدود اصولگرايي
كثرت آرا و نظرات سياسي افرادي كه رفتار و عملكرد خود را در دايره اصولگرايي تعريف مي‌كنند، به هيچ عنوان موضوع ناصوابي نيست و حتي كمي غيرقابل باور است كه تصور كنيم تمامي اصولگرايان بايد مانند يكديگر تحليل كنند و همگي از يك روزنه به مسائل بنگرند. اختلاف سليقه البته تا زماني مي‌تواند مثبت تلقي شود كه مدعيان اصولگرايي خطوط فكري خود را خارج از دايره اصيل فكري و عملي اصولگرايي هدايت نكنند. براي پيشگيري از چنين پيشامدي، توجه همه اصولگرايان به "منشور اصولگرايي " ضروري است؛ منشوري كه در كميته مشترك جامعتين پس از برگزاري 16 جلسه و انجام كارهاي كارشناسي دقيق و گرفتن نظرات نخبگان و افراد اصولگرا طراحي و تدوين شد تا مسير وحدت ميان اصولگرايان را در راستاي تبعيت كامل از رهنمود‌هاي رهبر معظم انقلاب و استفاده از وصاياي حضرت امام خميني (ره) تسريع بخشد. در عين حال نبايد تأكيدات مكرر رهبر معظم انقلاب كه همواره اختلاف سليقه‌ها را به عنوان يكي از عوامل پيشرفت مي‌دانند، فراموش كرد و به محض آنكه يكي از اصولگرايان در ابراز عقايد خود با عقيده غالب در ميان اصولگرايان اختلاف داشت، ريشه اصولگرايي او را بسوزانيم و خواسته يا ناخواسته شرايط گرايش او و اصولگرايان هم سليقه او به سمت تقابل و رو در رويي آشكار با اصولگرايي را فراهم آوريم. حجت‌الاسلام روح‌الله حسينيان، نماينده استان تهران در مجلس در اين خصوص با اشاره به اينكه اختلافات بين اصولگرايان يك اختلاف سليقه‌اي در فروع است نه در اصول، اعتقاد دارد: "هيچ جاي نگراني و جاي خوشحالي براي دوستان و دشمنان وجود ندارد، چراكه همه اصولگرايان در اصل ولايت و مبارزه با امريكا و اقمار امريكا و كشورهاي غربي و در تبعيت از مقام معظم رهبري و اصول فكري امام‌(ره) كه شاخص اصولگرايي است با يكديگر متحدند. " رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس، اختلافات بين اصولگرايان را در برخي راهكارها و جزئيات مي‌داند و مي‌گويد: "اين نوع اختلافات هيچ اشكالي ندارد، بلكه باعث رشد اصولگرايي مي‌شود. اين نوسانات بين اصولگرايان باعث مي‌شود كه اين جريان راه خود را بهتر و شفاف‌تر پيدا كرده و بر اين اساس پيش رود " اما از طرفي هم بايد توجه داشت كه اختلاف نظر تا زماني مي‌تواند مفيد باشد كه منجر به تقابل و ايستادگي غيرمعقول در برابر يك تفكر صحيح نشود. در واقع همانگونه كه حضرت علي‌(ع) فرموده‌اند: "تضارب آرا و تبادل نظر نماييد تا به رأي و نظر صحيح دست يابيد " و نيز آنگونه كه امام راحل درباره حدود اختلاف نظر سفارش داشتند و فوايد آن را تا قبل از تقابل و درگيري سياسي مي‌دانستند، تا زماني تضارب آرا و اختلاف سليقه دليل عقلاني دارد كه نظر صحيح مشخص نشده باشد، اما پس از آنكه رأي و نظر صحيح به دست آمد و اعتبار خود را از رأي و نظر اكثريت افراد مسلمان و انقلابي كسب كرد، ديگر كوته‌فكري است اگر شخصي در برابر آن نظر بايستد و مدام ساز مخالف خود را كوك كند.

پيروزي فتنه‌گران در گرو شكست وحدت اصولگرايان
از آنجا كه هميشه قاعده رقابت بر اين بوده است كه يك طرف با شكست و طرف ديگر با پيروزي مواجه باشد، بنابراين شكست وحدت ميان اصولگرايان، ممكن است به شكست آنان در رقابت‌هاي انتخاباتي در آينده منجر شود كه ناگزير پيروزي جريان سياسي مقابل را رقم مي‌زند؛ جرياني كه از پيوند جريان فتنه و جريان انحرافي شكل گرفته است و بايد آن را به عنوان جريان سوم سياسي شناخت. اين ائتلاف باطل از مدت‌ها پيش تلاش انتخاباتي خود را بر محور اختلاف‌اندازي ميان اصولگرايان آغاز نموده است زيرا مهمترين شرط پيروزي خود را در تفرقه‌افكني ميان اصولگرايان و سپس به انحراف كشاندن اين طيف سياسي مي‌بيند. اين برنامه‌اي است كه آنان در جلسات خود صريحاً به آن اشاره كرده‌اند و در ذهن خود مي‌پرورانند. حتي از مدت‌ها پيش براي معرفي نامزدهاي انتخاباتي خود در زمان انتخابات نهم مجلس دست به كار شده‌اند و به مهره‌هاي سفيدي كه سابقه تاريكي ندارند و مي‌توانند پس از پيروزي در رقابت، اهداف آنان را دنبال كنند، متوسل شده‌اند. البته به رغم تلاش‌هاي اين جريان، مسير وحدت ميان اصولگرايان در شرايط فعلي مناسب و مطلوب است. با اين حال بايد از آن دسته اصولگراياني كه در مسير تداوم وحدت، مدام سنگ‌اندازي مي‌كنند پرسيد كه با توجه به اين اخبار و اطلاعات متقن، نمي‌دانند كه شكست وحدت اصولگرايان، پيروزي چه جرياني را در پي دارد و اين پيروزي چه عواقبي را در آينده سياسي كشور خواهد داشت؟

نويسنده : علي رضائي

منبع : روزنامه جوان 1390/05/03



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تشکر کمیته وحدت اصولگرایان شوش از مردم شوش  [ شنبه، 13 اسفند ماه، 1390 ] 6207 مشاهده
 معاون وزیر كشاورزی: كمبود تولید شیر نداریم  [ يكشنبه، 31 ارديبهشت ماه، 1391 ] 5672 مشاهده
 زمین و شرایط بازی را ما تعیین می كنیم  [ جمعه، 9 تير ماه، 1391 ] 5006 مشاهده
 استخدام 3 هزار نفر در دستگاه های خوزستان  [ پنجشنبه، 4 شهريور ماه، 1389 ] 22777 مشاهده
 دولت، متولی اشتغال در کشور را مشخص کند  [ چهارشنبه، 1 شهريور ماه، 1391 ] 3609 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب