امروز:  يكشنبه، 23 شهريور ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 3793      ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 30 دي ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: سفیر ایران در پاریس در ادامه با بیان اینکه از دو سال قبل مشخص بود که شرکت های فرانسوی از دو نکته رنج می برند گفت: محروم ماندن شرکت های فرانسوی از بازار ایران و همچنین سیاست های تبعیض آمیز آمریکا دو نکته ای بود که شرکت های فرانسوی را آزار می داد.



مدیران ۹۶ شرکت فرانسوی در راه تهران

سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه از سفر هیئت بزرگ بازرگانی فرانسه به تهران خبر داد.
 
«علی آهنی» در گفتگو با واحد مرکزی خبر، با بیان اینکه شرایط تحریم برای شرکت های فرانسوی بسیار آزار دهنده بود و به دنبال فرصتی برای فعالیت مجدد در بازار ایران بودند، گفت: پس از فراهم شدن این فرصت، شورای کارفرمایان فرانسه با ابتکار وزارت خارجه و اتاق های بازرگانی دو کشور، هیئتی را از بخش های مختلف، سرمایه گذاری، تولیدی و تجاری فرانسه اواسط بهمن ماه به ایران اعزام می کند.
 
وی با اشاره به اینکه این هیئت ۱۱۴نفره از ۹۶ شرکت بزرگ فرانسوی سه روز در ایران حضور خواهد داشت، افزود: این سفر با هدف بررسی و شناسایی فرصت های همکاری و سرمایه گذاری انجام می شود.
 
سفیر ایران در پاریس تصریح کرد: شورای کارفرمایان فرانسه برای ثبت نام شرکت ها دو هفته مهلت تعیین کرده بود و ابتدا خود مسئولان این شورا پیش بینی می کردند که بیش از ۳۰ شرکت ثبت نام نخواهند کرد اما به دلیل استقبال پیش بینی نشده مجبور شدند ثبت نام را دو روز قبل از پایان مهلت خاتمه دهند.
 
آهنی با بیان اینکه این هئیت از بخش های صنعتی، کشاورزی، موادغذایی، تجهیزات پزشکی، دارویی ، بهداشتی و درمانی، حمل و نقل، راه و ساختمان، محیط زیست، پزشکی و دانپزشکی و مخابرات حضور دارند، گفت: سوابق شرکت هایی که ثبت نام کرده اند نشان می دهد که در گذشته هم در بازار ایران فعال بوده اند و به خوبی بازار ایران را می شناسند، هرچند تعداد شرکت های جدید هم در این فهرست چشم گیر است.
 
وی تاکید کرد: از اظهار نظر مسئولان این شرکت ها می توان متوجه شد که بابت از دست دادن فرصت ها و سهم تجاری شان در بازار ایران متاسف و متاثر هستند.
 
آهنی با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت همکاری با ایران شاهد تحول در رویکرد دولت فرانسه هستیم، گفت: فرانسه تصمیم گرفته رایزن اقتصادی در سفارت خود در تهران مستقر کند و این نشانه بسیار خوبی برای همکاری و برقراری خط ارتباط تجاری میان دو کشور محسوب می شود.
 
وی در پاسخ به سئوالی درباره بازگشت مجدد پژو سیتروئن به ایران نیز گفت: این تصمیمی است که باید در داخل کشور اتخاذ شود و بدون شک با درنظر گرفتن همه جوانب و بررسی اشتیاق سایر شرکت های خودروسازی در کشورهای مختلف ، در این باره بخش صنعتی کشور و وزراتخانه مربوطه تصمیم گیری خواهد کرد.
 
سفیر ایران در پاریس در ادامه با بیان اینکه از دو سال قبل مشخص بود که شرکت های فرانسوی از دو نکته رنج می برند گفت: محروم ماندن شرکت های فرانسوی از بازار ایران و همچنین سیاست های تبعیض آمیز آمریکا دو نکته ای بود که شرکت های فرانسوی را آزار می داد.
 
آهنی با تشریح ضرر و زیان های هنگفت شرکت های فرانسوی از ناحیه تحریم های ناعادلانه افزود: مسئولان شرکت های فرانسوی به صورت مستقیم و غیر مستقیم اعلام می کردند که شرکت های امریکایی به رغم محدودیت های یک طرفه ای که امریکا برای ایران بوجود اورده است سهم بیشتری نسبت به شرکت های فرانسوی از بازار ایران دارند.
 
سفیر کشورمان در فرانسه گفت: فرانسه در سال چهار و نیم میلیارد یورو با ایران در بخش های مختلف تبادل تجاری داشت اما این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۴۰۰ هزار یورو کاهش یافت.


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 توزیع سراسری میوه شب عید در کشور آغاز شد  [ پنجشنبه، 26 اسفند ماه، 1395 ] 597 مشاهده
 بورس تهران دوباره به خواب رفت  [ جمعه، 4 ارديبهشت ماه، 1394 ] 1273 مشاهده
 فرصت اشتباه و حاشیه‌ پردازی نداریم  [ شنبه، 6 ارديبهشت ماه، 1393 ] 1002 مشاهده
 دلار از مرز 3 هزار تومان گذشت  [ سه شنبه، 6 اسفند ماه، 1392 ] 923 مشاهده
 بلاتکلیفی خریداران خودرو با تسهیلات دولتی  [ دوشنبه، 2 آذر ماه، 1394 ] 1149 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب