ایران اُنا: عضو شورای مشورتی سید محمد خاتمی ادامه داد: هرگاه مطالبات جنبشهای اصلاحی به سمت رادیکالیزم حرکت کردند از اهداف بلند مدت خود دور شدند پیگیری اهدافشان یا دچار رکود شد و یا متوقف شد.
|
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 3816
ارسال شده در مورخه : جمعه، 4 بهمن ماه، 1392 -
03:30
![]()
![]() یک فعال اصلاح طلب تاکید کرد: چنانچه شرایط کشور اقتضا کند که گامهایی موثری برای تداوم حرکت اصلاحی برداشته شود، یکی از گزینهها ائتلاف با اصولگریان میانه رو خواهد بود.
آذر منصوری، عضو جبهه مشارکت، با تاکید بر اینکه «تردیدی نیست که به مجلسی نیاز داریم که در آینده بتواند برآیند همه افکار عمومی ملت ایران باشد» به فرارو گفت: چنین مجلسی که بتواند نظرات همه افکار عمومی ملت ایران را نمایندگی کند به وسیله یک انتخاباتی تشکیل میشود که علاوه بر قانونی بودن آزاد هم باشد.
وی افزود: همه نیروهایی واجد شرایط حضور در انتخابات باید بدون در نظر گرفتن سلایق و ترس از حذف شدن توسط جریان سیاسی رقیب به وسیله اهرمیها نظارتی، امکان رقابت آزادانه و عادلانه داشته باشند و مردم از حق انتخاب آزاد در آن انتخابات برخوردار شوند.
منصوری تصریح کرد: با این حال با توجه به تجربهای که ما در انتخابات گذشته و اساسا با توجه تجربهای که از جنبشهای ۱۰۰ سال اخیر ایران که به دست آوردیم، جنبشهایی که بدون کمترین هزینهها و بدون وارد شدن به مباحثی که حرکاتهای اصلاحی را به سمت رادیکالیزم بکشانند توانستهاند قدمی به جلو بردارند.
عضو شورای مشورتی سید محمد خاتمی ادامه داد: هرگاه مطالبات جنبشهای اصلاحی به سمت رادیکالیزم حرکت کردند از اهداف بلند مدت خود دور شدند پیگیری اهدافشان یا دچار رکود شد و یا متوقف شد.
وی تاکید کرد: بر این اساس معتقدم در شرایطی هستیم که برای تداوم اصلاحات در کشور و دستیابی به اهداف جنبش اصلاحی مردم ایران و در راس آن تحقق دموکراسی همه جانبه باید قدمهای موثری را در فاصله زمانی کوتاه برداریم.
منصوری گفت: ضروری است در این مسیر به همه اقتضائات، شرایط و محدودیتهایی که در کشور و در مسیر جنبش اصلاحی وجود دارد و با پرهیز از رادیکالیزم و تند روی که آفتی برای اصلاحات محسوب میشود با برنامهای دقیق و همه جانبه، نگاه واقع بینانهای به آینده داشته باشیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: از آن جهت معتقدم برای انتخابات مجلس در سال ۹۴ باید با توجه به تحولاتی که روی خواهد داد و با توجه به گامهایی که دولت در مسیر حرکت خود بر میدارد که میتواند این گامها در تداوم پیروزی اصلاحات در انتخابات آینده موثر واقع شود، نقشه راه خودمان را ترسیم کنیم.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان در انتخابات مجلس آینده حضور جدی خواهند داشت تا بتوانند از حداقلها برای تداوم اصلاحات، حفظ وحدت ملی و دور کردن کشور از تهدیدها استفاده کنند گفت: در این نقشه راهی که طبیعتا برای انتخابات مجلس ترسیم خواهد شد، چنانچه شرایط کشور اقتضا کند که گامهایی موثری برای تداوم حرکت اصلاحی برداریم، یکی از گزینهها ائتلاف با اصولگریان میانه رو خواهد بود.
منصوری ادامه داد: در شرایط فعلی، همه جریانات سیاسی که به دنبال منافع ملی و ایجاد وفاق و وحدت میان همه دلسوزان کشور هستند، مصالح و منافعشان با مصالح و منافع یکدیگر گره خورده است از این رو چنانچه شرایط کشور در انتخابات آینده اقتضا کند، این احتمال وجود دارد بین اصلاح طلبان و جریانات اصولگرای میانه رویی که در تحولات اخیر به خصوص انتخابات ریاست جمهوری ثابت کردند آنچه در اولویت آنها است منافع ملی و دور کردن کشور از خطرات است ائتلافی شکل بگیرد.
عضو جبهه مشارکت، با بیان اینکه این احتمالات برای قطعی شدن نیازمند زمان و نزدیک شدن به موعد انتخابات است، گفت: باید دید در طول زمان باقی مانده و در زمان انتخابات مجلس مواضع اصولگریان میانه رو چگونه خواهد بود و آیا بر مواضعی که در انتخابات اخیر داشتند خواهند ایستاد یا خیر.
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : دو علامت دلگرم کننده روحانی به غرب [ چهارشنبه، 30 مرداد ماه، 1392 ] 972 مشاهده
مکالمه تلفنی روحانی با نواز شریف [ چهارشنبه، 6 فروردين ماه، 1393 ] 967 مشاهده
ظریف: غزه چشمانتظار کمک ماست [ جمعه، 3 مرداد ماه، 1393 ] 775 مشاهده
مصباح یزدی اعتقادی به وحدت ندارد [ جمعه، 11 مهر ماه، 1393 ] 942 مشاهده
سواحل ایران باید از آبادترین مناطق باشد [ يكشنبه، 15 تير ماه، 1393 ] 767 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|