امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 39      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 3 شهريور ماه، 1389 - 03:30   ._PRINT.  



رضا بداوی ، عضو شورای اسلامی شهر شوش

شوش دارای مکان تفریحی مناسب نیست
مردم برای تفریح به شهر های همجوار مانند دزفول سفر می نمایند
رضا بداوی ، عضو شورای اسلامی شهر شوش عنوان کرد :
شوش از یک شهر سنتی با فرهنگ خاص بومی در حرکت به سوی یک شهر امروزی با خواسته های مدرن است.
آقای رضا بداوی عضو شورای شهر شهرستان شوش، در گفتگوی اختصاصی با خبر نگار ایران انا با نگاهی واقع بینانه به بررسی عناصر و پتانسیل های موجود در شهرستان شوش پرداخته اند که توجه بینندگان محترم خصوصاً مسئولان را به آن جلب می نماییم .



1- بررسی عناصر هویتی شهر شوش :
شهر شوش مهد تمدن ایران زمین و یکی از اولین جاهایی است که بشر برای سکونت اختیار کرده است و با تاریخی 7 هزار ساله  فراز و نشیب های بسیاری را پشت سر گذاشته  و سلسله حکومت های مختلفی همچون عیلامی ، هخامنشی ، ساسانی و قرون اولیه اسلامی را در سینه خود مدفون دارد . تل های باستانی شهر شوش در دل خود بیست و هفت لایه تمدنی را جای داده که باستان شناسان اینجا را بهشت باستان شناسی دنیا نام نهاده اند . عناصری که به شهر شوش هویت بخشیده اند ، هر کدام خود به تنهایی می توانند منشاء عظیم فرهنگی و تمدنی برای یک شهر باشند ، مقبره حضرت دانیال نبی (ع) با گنبد مضرسی شکل کم نظیرش در ساحل رود خانه  شاوور سالانه دل هزاران زائر را ربوده و به خود جلب می نماید زیرا این تنها پیامبر مدفون در خاک ایران است که مورد احترام سه دین بزرگ یعنی اسلام ، مسیحیت ویهود است .
دومین عنصر هویت بخش شهر شوش مجموعه تپه های با ستانی بجای مانده از دوره های مختلف تاریخی است که از یکصد و پنجاه سال پیش تا کنون مورد توجه باستان شناسان دنیا قرار گرفته و کشفیات ارزشمندی از دل آنها بیرون آمده و صحفه ی جدیدی از سر گذشت پیشینیان را به روی انسان معاصر گشوده است و روز به روز ما را از زندگی پیشینیان آگاه تر می سازد آثار به دست آمده از دل این تپه ها هم اکنون زینت بخش موزه های داخلی و خارجی مانند لوور فرانسه و موزه های شیکاگو  و آلمان و انگلیس است که در موزه لوور فرانسه یک سالن به تنهایی کشفییات شوش را در خود جای داده است .
سومین عنصر هویت بخش شهر شوش معبد چغازنبیل است که با تلاش بی وقفه فرانسویان بویژه پرفسور رومان گریشمن سر از دل خاک بیرون آورد و عظمت و شکوه خود را به رخ جهانیان کشید و بعنوان یکی از هفت پدیده شگفت انگیز جهان ثبت گردید .
چهارمین عنصر هویت بخش شهر شوش وجود موزه های بسیار ارزشمند شوش و هفت تپه می باشد که آثار ارزشمندی را که از زیر خاک تپه های حوزه شهرستان بدست آمده اند را در خود جای داده اند و سالانه هزاران نفر از این موزه ها دیدن بعمل می آورند ، برای اهمیت این موضوع همین بس که از پنج موزه موجود در خوستان دو تای آن در شوش می باشد .
پنجمین عنصر هویت بخش شهر شوش وجود شرکت کشت و صنعت عظیم هفت تپه و گروه صنایع کاغذ پارس و کشت و صنعت میان آب ، کارخانه حریر پارس و تنها کارخانه شیر پاستوریزه استان خوزستان می باشد که هرکدام از آنها به تنهایی خود جایگاه والایی در اقتصاد شهر شوش دارد .
ششمین عنصر هویت بخش شهر شوش دشت پر آب و حاصلخیزی است که رتبه اول تولید گندم و ذرت را در استان داراست و علاوه بر آن سالانه بیش از صد هزار تن شکر و صدها هزار تن محصولات زراعی جالیزی و باغی را تولید می نماید . براستی در کجا می توان چنان مجموعه ارزشمندی از تاریخ ، تمدن ، فرهنگ ، صنعت و کشاورزی را یکجا داشت.
2- جایگاه عرصه راهبردی در بستر اقتصادی و اجتماعی :
همان طوری که استحضار دارید شهر شوش یک بافت قبیله ای و عشایری دارد که اهم فعالیت مردم آن کشاورزی و کارگری در دو شرکت بزرگ نیشکر هفت تپه و کاغذ پارس و حدود پنج هزار نفر آن در ادارات از قبیل : جهاد کشاورزی ، شبکه بهداشت و درمان ، شهرداری ، دادگستری ، فرمانداری و سایر ادارات مشغول به کارند و از این طریق ارتزاق می نمایند که جمع کلی مزد بگیران شرکت ها و ادارات به حدود دوازده هزار نفر می رسد .
در شهر شوش حدود چهار هزار واحد صنفی وجود دارد که کارهای خدماتی مورد نیاز حدود هشتاد هزار نفر جامعه ی شوش را انجام می دهد . اینگونه امور به صورت سنتی بر اساس بازار صورت می پزیرد .
شهرستان شوش دارای یک شهرک صنعتی در 15 کیلو متری جنوب جاده شوش ، اهواز در مسیر جاده چغازنبیل می باشد که در حال شکل گیری است و بعضی از کار خا نه های کوچک مانند تولید مواد شوینده  ، تولید کود فسفات ، نئوپان و تولید اکسیژن و همچنین کار های خدماتی دیگر در آنجا راه اندازی شده  و ظرفیت بالایی  هنوز از آن خالی است .
موارد فوق الذکر گرچه سرآغاز حرکتی اقتصادی است کند و بطئی است و تا جایگاه دلخواه فاصله زیادی دارد و به طور کلی ضعف اقتصادی قاطبه ی شهروندان شوش فرصتی مناسب برای سرمایه گزاران غیر بومی مهیا نموده است . به طوری که اکثر طرحهای اقتصادی به دست سرمایه گزاران غیر بومی انجام می پذیرد . شهرستان شوش با دارا بودن آب فراوان و قریب به دویست هزار هکتار زمین درجه یک کشاورزی بزرگترین قطب کشاورزی استان و یکی از قطب های کشاورزی کشور می باشد . به طور کلی به علت عدم سرمایه گذاری مناسب در بخش کشاورزی خصوصا صنایع  تبدیلی کشاورزی خالی است و چنانچه  به صنایع تبدیلی کشاورزی در شوش توجه ویژه گردد ، این امر می تواند جایگاه ویژه ای برای اقتصاد شهر فراهم نماید .
طبیعتاً هر کجا اقتصاد شکوفا می شود ، اجتماع نیز متحول می گردد . زیرا اقتصاد مناصب فرصت نگرش خوب و استفاده بهینه را برای انسان فراهم می نماید و همین امر روابط اجتماعی را گسترده تر می نماید . شهر شوش با طوایفی از عرب ، لر ، دزفولی و برخی مهاجرین از استان های همجوار معجونی از آداب ، رسوم و فرهنگ ها را به وجود آورده است و اتفاقا در سایه همین تضارب آراء شوش را از شهر سنتی کشاورزی با فرهنگ خاص بومی در حرکت به سوی یک شهر امروزی با خوا سته های مدرن است .
3- بررسی و شناخت انگیزه های اقتصادی جهت توسعه فعالیت های تجاری و انتفاعی :
در این خصوص باید به استحضار برسانم که با توجه به شناخت خودم و پرس و جو هایی که از شهروندان صاحب نظر داشته ام مطالبی را عنوان می نمایم : در طول مسیر پروژه که حدود چهار کیلو متر است ، فرهنگسرای ، تالار عروسی ، رستوران غذا خوری ، هتل ، باغ موزه آلات و ادوات کشاورزی سنتی و مدرن به همراه انواع کشت های زمستانی و تابستانی رایج در منطقه ، سالن چند منظوره ورزشی ، استخر شنا ، جایگاه سوخت ، نمایشگاه و فروشگاه محصولات فرهنگی و هنرهای دستی ، نمایشگاه و فروشگاه ادوات کشاورزی ، بازار میوه و سبزیجات ، بازار لوازم یدکی اتومبیل ، نمایشگاه و فروشگاه اتومبیل و مبلمان خانه و کتابخانه که برای اینگونه امور مردم انگیزه های بیشتری از خود نشان می دهند در صورتیکه از زمین ارزان قیمت و وام مناسب بهره مند گردند .
4- برسی الگو های فراغتی ، تفریحی شوش :
مردم شوش همانند سایر هم میهنان خود از الگو های متفاوتی برای اوقات فراغت خود استفاده می نمایند ، برخی به مطالعه کتاب و مشاهده تلویزیون اوقات خود را می گذرانند ، بعضی ها به سفر می روند و بعضی ها با دید و بازدید از اقوام و دوستان اوقات فراغت خود را پر می کنند ، بعضی دیگر در کلاس های مختلف آموزشی از قبیل هنرهای دستی ، هنرهای تجسمی ، آموزش زبان و کلاس های مذهبی و بعضی نیز با ورزش اوقات فراغت خود را پر می کنند و برای امور تفریحی اکثریت مردم به پارک ها و اماکن ورزشی و کنار رودخانه و رفتن به باشگاه ها روی می آورند ، که باید عرض شود شهر شوش دارای مکان تفریحی مناسب نیست و همین امر باعث گردیده که مردم برای تفریح به شهر های همجوار مانند ، دزفول ، اندیمشک و اهواز سفر  نمایند .
5- برسی قیمت زمین و تمایلات سرمایه گذاری :
در این خصوص باید گفت که زمین در شهر شوش به طور کلی گران است و از این نظر شهر شوش یکی از شهرهای گران استان است ، و این امر موجب گردیده که تمایل سرمایه گزاران در این شهر کمتر گردد ، چنانچه زمین ارزان در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد تمایل آنان برای فعالیت تجاری بیشتر خواهد شد . هم اکنون قیمت هر متر مربع زمین مسکونی در طول مسیر پروژه بالای دو میلیون ریال است و چنانچه برای استفاده تجاری در نظر گرفته شود به طریق اولی گران تر است .
 
گفت و گو از: رضا کرد


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


رضا بداوی شورای شهر شهرستان شوش مکان تفریحی شوش   
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 بخشدارمرکزی:روستاها نقش بسيار مهمي دارند  [ شنبه، 24 مهر ماه، 1389 ] 8408 مشاهده
 تجلیل مدیرکل ارشاد خوزستان از استاد میرشکاک  [ پنجشنبه، 17 فروردين ماه، 1396 ] 566 مشاهده
 ديانت و تدبير امام جمعه شوش را قدر بدانيم  [ دوشنبه، 12 ارديبهشت ماه، 1390 ] 9675 مشاهده
 سرقت در شوش سير صعودي را طي مي كند  [ يكشنبه، 9 بهمن ماه، 1390 ] 4156 مشاهده
 عملکرد 5 ماهه شهردار شوش  [ چهارشنبه، 27 مرداد ماه، 1389 ] 13895 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب