کد خبر:
3938
ارسال شده در مورخه :
جمعه، 11 بهمن ماه، 1392 -
03:30
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شواری اسلامی تاکید کرد: این که انقلاب اسلامی ایران در طول حیات خود و بعد از گذشت بیش از سه دهه هنوز اصالت خود را حفظ کرده و راه انتخابی اش را همچنان ادامه می دهد و اصول و شعارش همانی است که از روز اول مبارزه را با آن آغاز کرده بود ، دلیلش وجود عوامل دین، رهبری دینی و مردم آگاه و پایبند به آموزه های دینی است.
|

دکتر عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی در میزگرد ایران انا که به مناسبت آغاز دهه فجر برگزار شد گفت: انقلاب اسلامی ایران حماسه جاوید مردمی بود، که تحت فرمان رهبر الهی خود _ حضرت روح الله _ و با الهام گرفتن از عاشورای حسینی (ع) برای احیای مجدد اسلام و مجد و عظمت ایران اسلامی قیام کرده بودند.
این نماینده مجلس افزود: از آن روزهای سراسر عزت و سر افرازی 32 سال پر افتخار می گذرد و مردم بزرگوار ایران هنوز همان شور و نشاط و انگیزه مبارزه با قدرت های استکباری جهان را در خود زنده نگه داشته اند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از واقعیت های غیر قابل انکار درباره انقلاب اسلامی ایران، این است که تنها با تکیه بر قدرت الهی و پشتیبانی و حمایت مردمی که درس عزت و سرافرازی و ایستادگی در مقابل ظالمان را از مکتب حسینی (ع) آموخته بودند، در مبارزه با رژیم خونخوار و مستبد پهلوی، که از حمایت کامل استکبار و صهیونیست جهانی بهره مند بود، به پیروزی رسید، انقلابی که وقتی پای به عرصه وجود گذاشت، شگفتی همگان را برانگیخت و در تحلیل و تفسیر نظریه پردازان درباره نظام های سیاسی و انقلاب های مردمی تغییرات اساسی ایجاد کرد
دکتر عزیزی بیان داشت: در بررسی عوامل موثر بر بروز انقلاب اسلامی و پیروزی آن بر رژیمی که ماًموریت داشت منافع نامشروع قدرت های استکباری و صهیونیست جهانی در منطقه را حفظ کند و به همین دلیل لقب « ژاندارم منطقه » را دریافت کرده بود، در می یابیم که سه عامل اصلی « دین، رهبری دینی و مردم آگاه و پایبند به آموزه های دینی » نقش اساسی داشتند.
سخنگوی مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی اظهار داشت: این که انقلاب اسلامی ایران در طول حیات خود و بعد از گذشت بیش از سه دهه هنوز اصالت خود را حفظ کرده و راه انتخابی اش را همچنان ادامه می دهد و اصول و شعارش همانی است که از روز اول مبارزه را با آن آغاز کرده بود، دلیلش وجود همین عوامل است .
نماینده مردم شیروان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی بر مبنای توحید استوار است و به همین دلیل اهداف آن دچار تغییر نمی شود، همان طور که در اهداف توحیدی نمی توان تغییری ایجاد کرد، انقلاب اسلامی ایران به رهبری روحانیت آغاز شد، به پیروزی رسید و به راهش ادامه می دهد، چون روحانیت و رهبری دینی هدایت و راهنمایی مردم به سر چشمه اصلی حیات طیبه و تکامل انسانی را از وظایف خود می داند. برای همین، بدون تغییر مسیر به سوی همان هدف در حرکت است .
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی از پشتیبانی مردمی آگاه و بصیر بهره مند است، مردمی که وظیفه اصلی خود را عمل به احکام و اعتقادات دینی می دانند و به دلیل این که در راه دین قدم بر می دارند و به فرمان رهبری دینی حرکت می کنند، به طور یقیین منحرف نمی شود و از طولانی بودن راه نیز هراس به دل راه نمی دهند.
عزیزی تاکید کرد که بهره مندی از چنیین ویژگی هایی باعث ماندگاری، بالندگی و افتخار آفرینی نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی شده است.
وی ادامه داد: البته دشمن نیز به وظیفه خود، که همانا دشمنی کردن با خوبی ها و پاکی هاست، عمل می کند و در همین راستا در همه دوران انقلاب از زمان شروع تا به امروز انواع و اقسام توطئه ها را برای نابودی انقلاب اسلامی ایران ، که می خواهد مردمش آزاد و مستقل و در زیر سایه عدالت اسلامی زندگی کنند ، و علاوه بر آن نجات همه انسان ها از زیر ظلم و بی عدالتی ظالمان و شب پرستان را رسالت اصلی خود می داند ، همواره به کار بسته است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: انواع تحریم های اقتصادی و صنعتی و کارشکنی های سیاسی در عرصه جهانی ، طرح ریزی کودتاهای داخلی و شورش های نظامی، تحمیل جنگ هشت ساله و مقابله با پیشرفت های علمی و فناوری صلح آمیز هسته ای نمونه هایی از انواع دشمنی استکبار جهانی با انقلاب اسلامی است که تا این تاریخ به لطف الهی و با همت مردم مسلمان ایران ، به ویژه جوانان آگاه و پرشور ، با شکست رو به رو شده است.
نماینده مردم شیروان در خاتمه اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امروز و در چهارمین دهه حیات پر افتخار خود با درایت و رهبری آگاهانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی _ حضرت آیت الله خامنه ای دامت برکاته _ همت مردم مومن و فداکار، به ویژه جوانان متعهد و دانشمند خود در اوج عزت و افتخار قرار دارد ، دست یابی به فناوری هسته ای و پیشرفت های عظیم علمی و صنعتی در زمینه های مختلف که بسیاری از آنها در دنیا بی نظیر می باشد و رسیدن به خود کفایی در تولید اکثر نیازمندی های علمی ، کشاورزی و صنعتی کشور در کنار وحدت و وفاداری ملت به آرمان های الهی خود ، ایران اسلامی را به جایگاهی رسانده است که هیچ قدرتی توان مقابله با آن را ندارد و انواع شیطنت هایی که استکبار و صهیونیست جهانی برای مقابله و تضعیف این نظام مقدس انجام می دهند ، آب در هاون کوبیدن است چرا که امت اسلامی با الگو گرفتن از سیدالشهدا و نهضت حسینی (ع) راه خود را یافته است و مطمئن هستم که در آینده نیز دشمن در رسیدن به اهداف پلیدش ناکام خواهد ماند و سرانجام حاکمیت زمین در اختیار صالحان قرار خواهد گرفت.
بر پایه این گزارش همزمان با آغاز ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، صفحه ویژه اخبار شهرستان های بهارستان و رباط کریم، کرمانشاه و شوش دانیال در جامعه خبری ایران آنلاین (ایران اُنا) توسط دکتر عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس افتتاح شد.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|