امروز:  چهارشنبه، 11 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 4068      ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 17 بهمن ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: نماینده دائم سوریه در سازمان ملل اعلام کرد که 40 هیات برای شرکت در ژنو2 انتخاب شدند که اکثریت قاطع آن‌ها مخالف دولت سوریه بودند.



مخالفت‌اکثریت قاطع در ژنو2 بادولت اسد

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بشار الجعفری،‌ نماینده دائم سوریه در سازمان ملل اظهار کرد: هیات اعزامی از سوی دولت سوریه تنها با هیات ائتلاف مخالفان سوریه مذاکره نکرد بلکه با 13 هیات که عبارت از متشکل از ائتلاف مخالفان و هیات سازمان ملل با میانجیگری اخضر الابراهیمی، فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب به سوریه و 11 هیات دیگر بودند که در هتل ائتلاف مخالفان ساکن بودند، بحث و مذاکره کرد. این 11 هیات دستوراتی را هرازگاهی دریافت می‌کردند تا به سوال‌های هیات اعزامی از سوی دولت سوریه پاسخ دهند.

وی عنوان داشت: مشکلات هیات‌های دیگر در ژنو برای ما آشکار شد و در آغاز ناصر القدوه، نماینده اتحادیه عرب استعفا داد و سخنان جدی در خصوص اینکه رابرت فورد، سفیر غیرمقیم آمریکا در سوریه تا پایان این ماه منصبش را ترک می‌کند، مطرح شد.

وی عنوان داشت: اعضای هیات ائتلاف مخالفان در مدیریت مذاکرات شکست خوردند. به همین دلیل تغییراتی در چارچوب اعضای هیات مخالفان صورت خواهد گرفت و همگان از جمله سازمان ملل و دولت آمریکا قانع شدند که نمی‌توان در خصوص آینده سوریه با این چنین هیاتی و بدون نمایندگی طیف گسترده‌ای از مردم سوریه مذاکره کرد.

بشار الجعفری خاطرنشان کرد: گسترش هیات مخالفان به نفع مردم سوریه است و به متوقف کردن بحران کمک می‌کند و تشدید شکاف‌ها به این دلیل بوده است که طیف گسترده‌ای از نمایندگان مردم سوریه در هیات مخالفان حضور نداشتند.

این مقام سوری عنوان داشت: بحران سوریه با وجود ابعاد داخلی که دارد، دیگر یک بحران میان طرف‌های سوری نیست؛ بلکه دارای ابعاد عربی، منطقه‌ای و بین‌المللی شده است که ما در مونترو سوئیس شاهد آن بودیم. چرا که 40 هیات انتخاب شدند که اکثریت قاطع آن‌ها مخالف دولت سوریه بودند و علیه کشور ما مواضعی خصمانه داشتند و انتخاب این هیات‌ها به این دلیل بود تا بر هیات سوری اعمال فشار کنند و آن را تحت محاصره قرار دهند و تلاش کنند تا شرایط را اینگونه جلوه دهند که هیات سوری قادر به مقابله با این فشارهای از پیش آماده شده نیست.

بشار الجعفری گفت: امری که این هیات‌ها را غافلگیر ساخت، عملکرد هیات سوری و ملی‌گرایی و فعالیت‌های دسته جمعی منسجم و هماهنگ آن بود، چرا که این هیات توانست شرایط را که بر علیه سوریه طرح ریزی شده بود، به شرایطی به نفع خود تغییر دهد.

نماینده سوریه در سازمان ملل تصریح کرد: ما امیدوار هستیم تا زمان مذاکرات و گفت‌وگوها طولانی نشود و ما می‌خواهیم که در دور آتی هیاتی را ببینیم که دست کم طرف‌های دیگر نیز در آن نماینده داشته‌ باشند و اگر این امر حاصل شود نشانگر آن است که آن‌ها به صورت جدی خواهان مذاکره در خصوص ترسیم آینده سوریه و به دور از مداخله‌های بیگانگان و به دور از تروریسم هستند.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


هیات ، ملی گرایی ، مواضع ، ایران اُنا   
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 طرح توسعه حرم حضرت عباس(ع) عملیاتی شد  [ دوشنبه، 23 دي ماه، 1398 ] 377 مشاهده
 پاکسازی کامل پادگان اشرف از گروهک نفاق  [ پنجشنبه، 21 شهريور ماه، 1392 ] 1009 مشاهده
 چرا به اینستکس اعتماد نکنیم؟  [ چهارشنبه، 15 اسفند ماه، 1397 ] 409 مشاهده
 نگاهی به فضای یمن در دوره گذار  [ دوشنبه، 7 مهر ماه، 1393 ] 891 مشاهده
 جزئیات جدید از سقوط هواپیمای اوکراینی  [ شنبه، 21 دي ماه، 1398 ] 450 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب