در حالی که فضای کشور رفته رفته انتخاباتی می شود و شاهد رایزنی جریانات و گروه های سیاسی برای حضور در این عرصه می باشیم و چند جبهه از سوی جریان اصولگرا توسط تعدادی از شخصیت های سرشناس این گفتمان تشکیل شده است و تلاش در جهت رسیدن به وحدت حداکثری در جناح راست با محوریت آیت الله مهدوی کنی همچنان ادامه دارد.
نحوه حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نهم با اما و اگرهایی همراه شده است که حوادث پس از انتخابات سال 88 و مواضع این جریان در خصوص برخی مسائل کشور وضعیت جناح موسوم به چپ را با دوره های قبل قدری متفاوت کرده است.
اما در شوش افشین سگوند را باید نوازنده زنگ انتخابات مجلس نهم در این شهرستان دانست. عضو فعلی شورای اسلامی شهر شوش که برای حضور در ماراتن انتخابات مجلس نهم از حوزه انتخابیه شوش مصمم بود در واپسین روزهای منتهی به پایان مهلت استعفا برای حضور در انتخابات مجلس از تصمیم خود منصرف شد.
افشین سگوند دارای مدرک کارشناسی ارشد جامعه شناسی است و سابقه دو دوره حضور در شورای اسلامی شهر شوش را داراست، وی به عنوان فردی میانه رو محسوب می شود و خود را جدا از اصولگرایان نمی داند.
پس اعلام احتمال حضور افشین سگوند در این دوره از انتخابات واکنش های متفاوتی از سوی افراد مختلف در این خصوص نشان داده شد، اما در نهایت پس از جلسه با تعدادی از چهره های اصولگرا در شهرستان شوش ماندن در شورای اسلامی شهر شوش را به استعفا برای حضور در انتخابات مجلس ترجیح داد.
بحث اعلام حضور و سپس انصراف افشین سگوند از جهات مختلف قابل تفسیر است. اما تاًمل دار ترین زاویه آن نحوه برخورد برخی فعالان انتخاباتی در شوش با این مسئله می باشد .
جای هیچ گونه شک و تردیدی نیست فردی مانند افشین سگوند که پیش از این دو بار در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خود را در معرض انتخاب مردم شوش قرار داده بود و دوره قبل به عنوان نفر اول به شورای اسلامی شهر شوش راه یافته بود در صورت کاندیدا شدن برای انتخابات مجلس قطعاً از حمایت طیف کثیری از مردم و نخبگان شهرستان شوش برخوردار بود چه آنکه وی ثابت نموده است که توانایی زیادی در جذب آرای مردم را دارد.
به سخن دیگر توانایی فعالان انتخاباتی که موفق به متقاعد کردن افشین سگوند به عدم استعفا از شورای شهر برای حضور در انتخابات شده بودند نشان از یکسانی و نزدیکی دیدگاه و اهداف این افراد با وی در مورد مسائل شهرستان شوش دارد.
از این رو شرایط امروز نخبگان و فعالان سیاسی شهرستان شوش برای رسیدن به وحدت حداکثری را با دوره های قبل بسیار متفاوت می باشد.
برخی اخبار تایید نشده حکایت از آن دارد که علی رحیمی فر استاد اقتصاد دانشگاه و چهره معتدل جریان اصلاحات در شوش که دوره قبل خود به میدان آمد این دوره نیز قصد حضوری تاثیرگزار در انتخابات را دارد البته نه به عنوان کاندیدا بلکه به عنوان فردی که جهت افزایش مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب فردی اصلح از هیچ تلاشی جهت اعتلای نظام اسلامی و شوش فرو گذار نخواهد کرد.
از سوی دیگر خبرنگار شبکه شوش در تلاش برای انجام یک مصاحبه با دکتر سید راضی نوری و دکتر عبدالناصر میرشکاک، کاندیداهای انتخابات مجلس هشتم در شوش است تا در خصوص مسائل امروز شهرستان شوش با آنها گفتگو کند.
آنچه طی هفته ها و یا ماه های آتی قطعی به نظر می رسد اعلام موجودیت و آغاز به کار یک جبهه سیاسی در شهرستان شوش برای انتخابات مجلس نهم توسط تعدادی از شخصیت های اصولگرا می باشد.
امیدواریم اصول پذیرفته شده و مسلم همه اخلاق مداری ، پایبندی به قانون اساسی و آرمان های شهدای گرانقدر ، امام راحل و عمل به کلام هدایت مقام معظم رهبری باشد.
گروه سیاسی شبکه شوش نیز در صدد است با امکان ایجاد فضایی برابر و غیرجانبدارانه برای جرایانات و فعالان انتخاباتی شهرستان شوش؛ همشهریان فهیم را در جریان آخرین اخبار و تحولات سیاسی و انتخاباتی شهرستان، استان و کشور قرار دهد.