امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 4229      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 23 بهمن ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: جدا شدگان از اسلام حقیقی که در زمان حضرت علی (ع) عنوان خوارج را از آن خود کردند، هرگز پرچم «لااله الا الله، محمد رسول الله» را از دوش زمین نگذاشته اند و به همین سبب جدا کردن نام اسلام از آنها رسالتی دشوار است.



وهابیت،تروریسم و ضربه به اسلام ناب

انبوه اخبار و اتفاقات اخیر کشورهای گرفتار تروریسم، تفکر انتقال دهنده رویدادها را تنها محصور پیگیری و رصد رخدادها می کند، در این میان پیشنهاد جالب حذف اسم « مسلمان» و یا «اسلام گرای افراطی» از شناسنامه تروریسم جهانی،خط ترمز مناسبی به نظر رسید، تا درست در زمانی که گروههای تروریستی فارق از هر تفکر و گرایشی تلاش دارند خود را به هر طریق ممکنی در جهان ثابت و در تاریخ ثبت کنند و اسم ادیان اعم از مسیحیت و اسلام را لکه دار سازند، جمعیتی اندیشمند و نه الزاما مقید به مذهبی خاص به پا خیزند و اسم اسلام با هر پسوند و پیشوندی را از این تروریستهای جنایتکار جدا کنند، چه بسا مهم است که یهودیان و مسیحیان واقعی در حمایت از دین الهی خود به همین امر مبادرت ورزند.
تروریسم در معنا و مفهوم برخاسته از تفکرات و عقایدی غلط و افراطی است که فرد را به کشتار انسان ها وا می دارد، در این باره غلبه تفکری غیرمنطقی بر منطق تروریست رویدادهای تروریستی را سبب می شود که در غالب آنها انسان های بیگناه هدف قرار می گیرند و ادیان الهی تخریب می شوند.
از صدر اسلام همواره کسانی که اتفاقا از متعهدترین افراد به احکام اسلامی بوده اند به یکباره با ادعای شناخت بهتر و دقیق و صحیح تر از این دین از فرستادگان الهی جدا شده و در برابر آنها ایستاده اند و به واقع مسلمانان طعم شهادت را به واسطه خیزش افرادی چشیده اند که زمانی در کنار آنها در یک صف برای اقامه نماز می ایستاده اند.
جدا شدگان از اسلام حقیقی که در زمان حضرت علی (ع) عنوان خوارج را از آن خود کرده اند، هرگز پرچم «لااله الا الله، محمد رسول الله» را از دوش زمین نگذاشته اند و از همین رو است که جدا کردن نام اسلام از آنها رسالتی دشوار و پیچیده بوده و نیازمند صدور فتواهایی در سطح رهبران شیعه و سنی است.
به نظر می رسد رهبران تروریسم به عمد عنوان ادیان را در کنار اسم خود گذاشته اند و با تلقین تفکرات افراطی به مغز کسانی که به آنها می پیوندند اینگونه مدعی می شوند که دین چنین دستوراتی را به آنها داده و فرمان کشتار را صادر کرده است، در این باره آنها با توسل جستن به اصل معاد،جهان دیگر را آنگونه که می خواهند برای پیروانشان تعریف می کنند و حتی درجاتی و جایگاهی را که فرد بعد از مرگش به آن نائل می شود برایش تصور سازی می کنند از همین رو است که می بینیم برخی از افراد انتحاری در زمان انجام عملیات تروریستی ابزاری را با خود همراه می کند و ابراز می دارد که می خواهم دربهشت به اینها مجهز باشم.
پرداختن به حمایت کشورهای استعمارگر از گروههای تروریستی که از پس آن منافعی برای این دول فراهم می شود، و بررسی وجه حمایت سیاسی از این گروهها برای سرکوب کشورهای اسلامی و جمعیت های مسلمان و یا اینکه خود این گروههای تروریست با تمام قدرت و ثروتی که دارند در عمده موارد بازیچه دست سیاستمداران جاه طلب می شوند، موجب اطاعه کلام می شود و از حوصله این بحث خارج است.
نکته حائز اهمیت این است که عمده افراد جوامع بشری فارق از سن و سطح سواد و آگاهی ای که دارند به ندرت گروههای تروریسم را با مقیدان واقعی به ادیان الهی یکی می دانند و این امر موجب می شود تا مسلمانان، مسیحیان و یهودیان لحظه ای دم راحت برآورند.
اما از سویی توسعه غیر قابل کنترل اسلام هراسی در جهان که مسلمانان شهروند را نشانه رفته است کم از جنایات تروریسی نیست، که مستقیم یا غیر مستقیم به دنبال انتقام جویی از تروریستی که خود را مسلمان می خواند، صورت می گیرد و ناخواسته و یا هدفمند تفکر انزجار از اسلام را در میان افراد همچون بیماری واگیردار آبیاری می کند.
پررنگ شدن تروریستها تحت عناوینی چون «مسلمان افراطی» و یا «اسلام گرای افراطی»، قدرتمند تر شدن نیروهای تروریستی به مدد کشورهای غربی و آزاد شدن سلاح در میان آنها،ورود بی مهابانه تروریستها به کشورهای نا امن و ناتوان سیاسی، نیرو گیری آنها در میان جوانان، بهره جویی تروریسم از ایدئولوژی گرایی جوانان،تلفیق سیاست و تروریسم، رشد طمع درآمد زایی از راه تروریسم از سویی و از سوی دیگر عدم واکنشی جدی از سوی مسلمانان برای حمایت از هویت دین، حمله به مسلمانان در جای جای جهان و اشاعه حس نفرت علیه اسلام، کاهش گرایش افراد به اسلام مگر در شرایط خاص تحولات درونی در جامعه غرب، ترس مسلمانان از آشکار کردن دین خود در کشورهای بیگانه، کمرنگ شدن حمایت های امنیتی نظامی کشورهای مسلمان از یکدیگر، موضوع جدا کردن نام اسلام از سیستم های نظام مند تروریسم را حساس تر و پر اهمیت تر می سازد.
کنترل تروریسم که عنوان افراطی را به خود گرفته است کاری بس دشوار بوده که غلبه بر آن نیازمند طرحهای مهندسی در سطح رهبران دینی است، اما آیا واقعا هر فرد مسلمان نمی تواند نقشی در مرتفع کردن این چالش داشته باشد؟
جذب افراد به گروههای تروریسم که هروز شمار آنها بیشتر می شود نشان از این امر دارد که جامعه، مستعد پذیرش عقاید و دیدگاههای ایدئولوژیکی ادیان است بنابراین آیا هر مسلمان نمی تواند با تبلیغ دین واقعی اسلام به جذب انسانهای مستعد بپردازد؟ چرا مسلمانان از بازار داغی که تروریسم افراطی راه انداخته است به نفع اسلام حقیقی بهره نمی جوید؟
البته باید تذکر داد که پیش از تبلیغ اسلام و جلب تفکر افراد به اسلام هر مسلمان باید اصول دین اسلام که عمده آن در اخلاق خلاصه می شود را در خود احیاء کند و با رفتاری منطبق بر پایه انسانیت و اسلام همچون آهن ربایی برای جذب افراد به دین اسلام مبادرت ورزد.
متاسفانه بی تفاوتی مسلمانان امروز به این موضوع و عمدتا موروثی شدن اسلام در جوامع فقیر همچون کشورهای آفریقایی و نداشتن الگویی صحیح از اسلام در جوامع غربی از دیگر مشکلات بر سر راه است.

منبع: شبستان


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تشریح محورهای استیضاح وزیر نیرو  [ يكشنبه، 19 دي ماه، 1395 ] 808 مشاهده
 جیش العدل: گروگانها داخل خاک ایران هستند!  [ شنبه، 9 فروردين ماه، 1393 ] 719 مشاهده
 از قانون آزادی بیان؛ تا ممیزی‌های سلیقه‌ای  [ شنبه، 8 تير ماه، 1392 ] 1229 مشاهده
 سردار سلیمانی:ایران به دنبال ماجراجویی نیست  [ يكشنبه، 23 اسفند ماه، 1394 ] 746 مشاهده
 تصویب لایحه بودجه 1393 در مجلس  [ يكشنبه، 20 بهمن ماه، 1392 ] 965 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب