امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 4417      ارسال شده در مورخه : جمعه، 2 اسفند ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: وزیر اسبق اطلاعات در دولت اصلاحات با بیان اینکه کسانی که ادعا می‌کنند یک جریان حذف شده است چشمان خود را بسته‌اند و نمی‌خواهند روز را ببینند، تصریح کرد: اگر زمانی جریان اصلاح طلبی با نجابت برای انقلاب و وحدت اسلامی کوتاه می‌آمده است و یا سکوت می‌کند نشأت گرفته از ذات اصلاح طلبی است و سکوت دلیل نابودی نیست.



وحدت ملی با تکثر و تنوع همراه است

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت‌ها و اقوام گفت: اگر زمانی جریان اصلاح طلبی با نجابت برای انقلاب و وحدت اسلامی کوتاه می‌آمده و یا سکوت می‌کند نشأت گرفته از ذات اصلاح طلبی است و سکوت دلیل نابودی نیست.

حجت الاسلام والمسلمین علی یونسی در ششمین کنگره حزب اراده ملت ایران گفت: خداوند بنا ندارد خودش سرنوشت مردم را مدیریت کند، تغییر دهد و اصلاح کند واین اراده را به مردم واگذار کرده است.

وی ادامه داد: مردم صاحب این اختیار و حق هستند که سرنوشت خود را مدیریت کنند که نمونه واضح آن امسال رخ داد و مردم سرنوشت خود را تغییر دادند.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت‌ها و اقوام با بیان اینکه نقش احزاب گروه‌ها و نخبگان در این تغییر یک نقش مقدماتی بود، خاطر نشان کرد: اگر مردم نبودند اتفاقی نیز رخ نمی‌داد و این مردم بودند که لزوم تغییر را احساس کردند، شرایط سنگین ویاس آور بود وجامعه انقدر افسرده بود که این یاس به نخبگان هم منتقل شده بود اما مردم کاری کردند که مافوق درک خواص است و شرایط انسدادی را تغییر دادند.

یونسی با اشاره به آیه «ما سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهیم مگر آنکه آن قوم خود خواستار تغییر باشند» تاکید کرد: این آیه نشان می‌دهد در کنار هویت فردی هویت جمعی نیز وجود دارد که خدا از آن به قوم اسم می‌برد که و این قوم است که سرنوشت یک جامعه راتغییر می‌دهد که در انقلاب و تحولات اجتماعی مصداق این اراده هستند.

دستیار ویژه رئیس جمهور با طرح این سوال که آیا وحدت ملی با تکثر و تنوع قومی و حزبی قابل جمع است، تصریح کرد: افرادی هستند که هر گونه فعالیت قومی و حزبی را مغایر با وحدت و امنیت ملی می‌دادند و از نظر ایشان این مسئله خطرناک است و برای ادعای خود سعی می‌کنند نظرات فلسفی بیاورندو به نوعی به مردم و ایران دوستی نظرشان را ربط می‌دهند.

وی افزود: ایشان نوعی حزب ستیزی دارند و دلایلی می‌آورند که احزاب متشکل از چندنفر است که بعد از مدتی نیز منشعب می‌شوند و می‌گویند این اختلافات دلیلی بر نبودن آنهاست و عین این استدلال را برای اقلیتهای دینی و قومیت‌ها می‌اورند و می‌گویند نباید اسمی از فلان قوم و مذهب بیاوریم چون خطرناک است و نوعا عملکردشان نیز ضد وحدت ملی است.

وزیر اسبق اطلاعات با تاکید بر اینکه وحدت ملی با تکثر و تنوع همراه است، ابراز داشت: این مسئله در دنیا رخ داده است و با وجود تنوع و تکثر وحدت ملی هم هست و این مسئله برای ایران ما نیز رخ داده که تجلی در آن انقلاب اسلامی است.

یونسی با بیان اینکه در انقلاب اسلامی همه اقلیت‌ها و گرایش‌ها با حفظ تنوعشان حضور داشتند: اذعان داشت حضرت امام نیز مکررا آن‌ها رامخاطب قرار می‌داد و از آن‌ها حمایت می‌کرد و این مسئله در انتخابات و رفراندوم‌ها نیز تکرار می‌شد.

دستیار ویژه ریئس جمهور درامور اقلیت‌ها مذهبی و دینی با بیان اینکه تنوع اقلیت‌ها و اقوام و احزاب یک واقعیت لازم است، گفت: خداوند این تنوع‌ها را ایجاد کرده و بدون تنوع و تکثر وحدت ملی بی‌معنی است و زمانی وحدت ملی می‌تواند معنا دار باشد که در داخل آن تکثر‌ها را جمع کند. جامع بودن یک جریان سیاسی و اجتماعی این است که گرایشهای مختلف را در خود جمع کند و یک هدف مشترک را ترسیم و مدیریت کند.

وی افزود: بعضی از هویتهای اجتماعی که شکل گرفته از گذشته بوده‌اند، مانند اقوام و بعضی‌ها را هم باید شکل داد، مانند احزاب و امروز بدون این هویت جدید نمی‌توان توسعه همه جانبه را عملی کرد.

یونسی با تاکید بر اینکه بدون هویتهای جدید ما به استبداد و بن بست خواهیم رسید، اظهار داشت: باید این هویتهای جدید باشند ومهم این است که یکدیگر را با وجود همه تفاوت‌ها بپذیریم و تحمل کنیم.

دستیار ویژه رئیس جمهور با اشاره به دو جریان اصلاح طلبی و اصول گرایی در کشور گفت: این دو جریان شناخته شده و ریشه دار هستند که در خود نیز گونه‌های متعددی دارند و قبل از انقلاب و بعد از مشروطه نیز بوده‌اند وامکان حذف دو جریان یا یکی از آن‌ها عملی نیست و منطقی هم نیست.

وزیر اسبق اطلاعات در دولت اصلاحات با بیان اینکه کسانی که ادعا می‌کنند یک جریان حذف شده است چشمان خود را بسته‌اند و نمی‌خواهند روز را ببینند، تصریح کرد: اگر زمانی جریان اصلاح طلبی با نجابت برای انقلاب و وحدت اسلامی کوتاه می‌آمده است و یا سکوت می‌کند نشأت گرفته از ذات اصلاح طلبی است و سکوت دلیل نابودی نیست.

وی ادامه داد: گاهی این غرور نیز به اصلاح طلبان منتقل می‌شود مثلا در زمان دوم خرداد می‌گفتند جریان ما برای همیشه جای آن‌ها را گرفت و این درست نیست. این در حالی است که باید هر دو جریان باشند و باهم رقابت کنند، چرا که هر کدام حامل ارزشهای دینی و ملی وتاریخی کشور هستند.

یونسی با اشاره به هشت سال گذشته خاطر نشان کرد: ملت توانست شرایط را بشکند و مجددا شرایط رقابت را فراهم کند و با وجود موانع باید بدور از افراط و تفریط و باحفظ اهداف اصلی و اساسی حرکت شود.

دستیار ویژه رئیس جمهور درپایان گفت امیدوارم در این رقابتهای سیاسی گام های مهمتری برداشته شود ورقابت سیاسی در مسیر اصلی خود قرار بگیرد.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 نمایندگان در دولت گذشته كجا بودند؟  [ يكشنبه، 22 دي ماه، 1392 ] 940 مشاهده
 گونه های نظام انتخاباتی در ایران  [ يكشنبه، 14 تير ماه، 1394 ] 1930 مشاهده
 ایران و امنیت پایدار  [ پنجشنبه، 6 خرداد ماه، 1395 ] 1055 مشاهده
 نگذارید یاددوران دفاع مقدس ازیادها برود  [ چهارشنبه، 6 فروردين ماه، 1393 ] 977 مشاهده
 چین 150 سال قبل + تصاویر  [ چهارشنبه، 29 آذر ماه، 1396 ] 465 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب