امروز:  شنبه، 9 تير ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 4509      ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 13 اسفند ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: اصولگرایان به بحران رسیده‌اند. بحرانی که برخی تلاش دارند روی آن سرپوش بگذارند، بحرانی که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته به اوج خود رسید و سبب شد که آن‌ها با تعدد نامزد وارد عرصه رقابت شوند. در انتخابات پیش رو هم گریبان آن‌ها گرفته خواهد شد چرا که هنوز برای بحران «مدیریت» و «راهبرد» در این طیف سیاسی فکری نشده است.



اصولگریان گرفتار بحران مدیریت اند؟

اصولگریان در ادوار گذشته برای آنکه میدان را به رقیب واگذار نکنند راهکار ثابتی را پیش رو داشتند. این راهکار توسل به ریش سفیدان برای ایجاد اجماع میان احزاب و گروه‌های سیاسی بود. 

 
پای ثابت این ریش سفیدی هم یا آیت الله مهدوی کنی و محمد یزدی بوده‌اند و یا مرحوم عسگراولادی، دبیرکل سابق جبهه پیروان خط امام و رهبری. با درگذشت مرحوم عسگراولادی، مسوولیت ریش سفیدی برای ایجاد اجماع و راهبری در درون این طیف به محمد رضا باهنر دبیر کل فعلی جبهه پیروان خط امام رهبری واگذار شده است؛ فردی که بر خلاف عسگراولادی دارای شخصیتی صاحب نفوذ در میان اصولگریان نیست. 
 
آیت الله مهدوی کنی و محمد یزدی هم بخت خود را در چند انتخابات گذشته از جمله انتخابات مجلس هشتم، نهم و ریاست جمهوری یازدهم برای ایجاد اجماع در میان اصولگریان آزموده‌اند، بختی که هر دوره نسبت به دوره قبل دچار افول شد. به طوری که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد عملا تیغ آن‌ها از برش لازم برخوردار نبود. 
 
همین امر سبب شده است که اکنون برای در اختیار گرفتن فرمان هدایت اصولگریان اشتیاقی از خود نشان ندهند. بر همین اساس نیز به سید رضا تقوی، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور چراغ سبز نشان داده شده است که او این بار مسوولیت سابق آن‌ها را برعهده بگیرد. 
 
این در حالی است که تقوی هم‌‌ همان مشکلی را دارد که باهنر در جبهه پیروان خط امام و رهبری دارد؛ یعنی عدم نفوذ و مقبولیت میان احزاب اصولگرا. 
 
همین امر سبب شده است که تلاش‌های نصفه و نیمه، تقوی برای ایجاد اجماع در میان اصولگریان تحت عنوان جلسات هم‌اندیشی، از کارایی لازم برخوردار نباشد. برخی از جمله سعید جلیلی دست رد به سینه او بزنند و دعوت تقوی برای اجماع را نپذیرند. 
 
بنابراین در چنین شرایطی بحران مدیریت و راهبری در اردوگاه اصولگریان کتمان ناپذیر است. این در حالی است افرادی چون احمد کریمی اصفهانی وجود چنین بحرانی را به کل رد می‌کند. 
 
بحران، القائات رقبا است
دبیر کل جامعه اسلامی اصناف و بازار با رد وجود بحران مدیریت در میان اصولگریان گفت: بالاخره جریان‌های سیاسی در ادوار مختلف دارای محوریت خاص خود هستند. اینگونه نیست که اگر یک محوریتی کنار رفت فرد جایگزین اصلا نمی‌تواند نقش فرد قبلی را به طور کامل ایفا کند و به نوعی فاقد مقبولیت گذشته است. 
 
احمد کریمی اصفهانی، با بیان این مطلب در گفتگو با فرارو گفت: بنابراین این حرف اشتباهی است که جبهه پیروان خط امام و رهبری با از دست دادن مرحوم عسگراولادی با بحران مدیریت روبرو است چرا که فرد جایگزین از توان آن مرحوم برخوردار نیست. این حرف‌ها ناشی از القائات اشتباهی است که از طرف رقبا مطرح می‌شود. 
 
وی افزود: اگر چه آقای باهنر از تجارب آقای عسگراولادی برخوردار نیست اما این به آن معنا نیست که ایشان فرد کم تجربه‌ای است. آقای باهنر اتفاقا در حوزه کار حزبی و تشکیلاتی از تجربه بسیاری برخوردار است و ایشان بیش از ۳۰ سال است که در مناصب مختلف مدیریتی حضور داشته‌اند و در مجلس هم تواضع و احترام به کار تشکیلاتی بود که منجر به آن شد که جایگاه ریاست مجلس را در اختیار نگیرند. 
 
دبیر کل جامعه اسلامی اصناف و بازار با بیان اینکه انتخاب باهنر در جبهه پیروان خط امام و رهبری با اجماع کامل و حداکثر آرا صورت گرفت گفت: معتقدیم که بعد از مرحوم عسگراولادی بهترین فردی که می‌توانست محوریت این جبهه را بر عهده بگیرد آقای باهنر بوده است و تجربه چند ماه اخیر هم گواهی است بر این مدعا چرا که جبهه پیروان خط امام و رهبری پس از این انتخاب با تحرک و پویایی بیشتری روبرو شده است. 
 
کریمی اصفهانی افزود: بنابراین در انتخابات آینده یکی از گزینه‌های ایجاد اجماع میان اصولگرایان می‌تواند جبهه پیروان خط امام و رهبری با محوریت آقای باهنر باشد. هرچند منکر این موضوع نیستم که برخی گروه‌های اصولگرا سلیقه آقای باهنر را نمی‌پذیرند و به همین دلیل حاضر نیستند زیر چتر اصولگریان بیایند. 
 
وی درباره اینکه در صورت عدم تمایل مهدوی کنی و محمد یزدی برای ایجاد اجماع در میان اصولگریان آیا سید رضا تقوی از توانایی ایجاد اجماع در این اردوگاه برخوردار است و آیا او می‌تواند محوریت اصولگریان را بر عهده بگیرد یا خیر گفت: آقا تقوی به عنوان یک فرد حقیقی و بنا بر تصمیم شخصی و احساس تکلیف تصمیم گرفته است که برای ایجاد اجماع در اردوگاه اصولگرایان پا پیش بگذارد. 
 
دبیر کل جامعه اسلامی اصناف و بازار افزود: بنابراین بنده بعید می‌دانم آقای تقوی ادعایی برای جانشینی آقایان مهدوی کنی و یزدی و بر عهده گرفتن نقش محوریت در اردوگاه اصولگریان را داشته باشد. 
 
کریمی اصفهانی با بیان اینکه همه اصولگریان باید برای ایجاد اجماع در این اردوگاه احساس تکلیف کنند گفت: برپایه همین احساس تکلیف راهکارهای ایجاد اجماع باید مورد ارزیابی قرار گیرد که یکی از آن‌ها می‌تواند همین جلسات هم اندیشی با محوریت آقای تقوی باشد و به نوعی این جلسات می‌تواند شروع خوبی برای آغاز اجماع در اردوگاه اصولگرایان باشد. 
 
وی افزود: ضمن آنکه اینگونه نیست که به طور قطعی آقایان مهدوی کنی و یزدی و در مجموع جامعتین از تلاش برای ایجاد اجماع در اردوگاه اصولگریان کنار کشیده‌اند. جامعتین که در فرمول اجماع در اصولگریان قرار دارند، آقایان مهدوی کنی و یزدی هم هرگاه احساس تکلیف کنند خود به خود وارد عمل می‌شوند. 
 
دبیر کل جامعه اسلامی اصناف و بازار گفت: بنابراین اصولگریان در درون خود به هیچ وجه نگرانی از بابت محوریت، راهبرد و رهبری ندارند و هر آنچه در این باره مطرح می‌شود القائات جریانات رقیب است. این در حالی است که آشفتگی و از هم گسیختگی در اردوگاه اصلاح طلبان به مراتب بیشتر از اصولگرایان است. 
 
اصولگریان لویه جرگه تشکیل دهند 
با این حال دبیرکل آبادگران جهادی معتقد است که اصولگریان در دورن خود با بحران مدیریت مواجه هستند که این بحران در انتخابات آتی اگر رفع نشود منجر به انشعاب در این طیف سیاسی خواهد شد. 
 
علی دورانی در گفتگو با فرارو ضمن بیان این مطالب با تاکید بر اینکه اصولگریان با بحران رهبری مواجه هستند، گفت: اصولگریان بر خلاف اصلاح طلبان، در حال حاضر محروم از وجود شخصیت کاریزما و یا متفق الاجماعی هستند که توان ایجاد اجماع در میان آن‌ها باشد. 
 
وی درباره اینکه چرا اصولگریان اکنون با چنین بحرانی مواجه شده‌اند، گفت: در اردوگاه اصولگرایان، طیف‌هایی مختلفی حضور دارند که یک طیف از آن‌ها ادعای آرمان گرایی دارد که به واسطه همین آرمان گرایی و تحت پوشش اخلاص گرایی رفتارهایی داشته‌اند که این رفتار‌ها باعث ضربه به اصولگرایان شده است. 
 
دورانی افزود: از جمله جریاناتی در این طیف قرار دارد همین جریان پایداری به رهبری آقای مصباح یزدی است که آیت الله محمد یزدی گفتند که در انتخابات ریاست جمهوری به ایشان (مصباح یزدی) اعلام کردیم که معرفی نامزدی همچون لنکرانی به صلاح نیست اما ایشان بر این امر تاکید کردند که همین تاکید هم در ادامه انتخابات به اصولگریان ضربه زد. 
 
وی تصریح کرد: این جریانات و طیف‌ها نگاه‌شان به ایجاد اجماع در درون اردوگاه اصولگریان نگاهی شخصی و قبلیه‌ای است و همین امر نیز سبب شده است که اکنون بزرگانی همچون آیت االله مهدوی کنی و یزدی احساس کنند حضورشان برای ایجاد اجماع در درون اردوگاه اصولگریان بی‌فایده است. 
 
دبیرکل آبادگران جهادی ادامه داد: یکی دیگر از عواملی که سبب بروز بحران مدیریت در اردوگاه اصولگریان شده است وجود کارگزارنی برای رهبری در این طیف سیاسی است که رویکردی سهم خواهان به مقوله اجماع و اتحاد دارند. 
 
وی افزود: این افراد اصولگرایی را دانگی و سهمی می‌بینند و تماما درصدد این هستند که سهمی بیشتر برای خود و جریان وابسته به آن کسب کنند این افراد به هیچ وجه نگاه دراز مدتی به مقوله اتحاد و اجماع در اردوگاه اصولگریان ندارد و دچار جزم اندیشی هستند. 
 
دورانی درباره راهکار پیشنهادی برای گذر اصولگریان از بحران مدیریت گفت: من فکر می‌کنم راهکار کوتاه مدتی که در این باره وجود دارد تشکیل یک لویی جرگه در میان اصولگریان با حضور رییش سفیدان این طیف است که آن‌ها بتوانند به تببین راهکار و رویکرد برای ادامه حرکت اصولگریان به خصوص در انتخابات مجلس بپردازند. 
 
وی افزود: این لویه جرگه می‌تواند شورای مرکزی داشته باشد که این شورا ملاک‌های انتخاب نامزد‌ها برای انتخابات مجلس و یا ریاست جمهوری و در کل وزن کشی طیف‌های مختلف جریان اصولگریان بپردازد. 
 
دورانی در خاتمه گفت: با این حال فکر می‌کنم که اصولگریان برای ایجاد اجماع به خصوص در انتخابات آتی راه سختی را پیش رو دارند و اگر نتوانند در انتخابات آتی از بحران رهبری گذر کنند یا شاهد انشعاب در دورن این طیف خواهیم بود و یا اینکه شاهد یک اجماع بسیار متزلزل و شکننده‌ای خواهیم بود که به واسطه آن اصولگرایان اکثریت نسبی خود در مجلس را از دست خواهند داد.
 
منبع: فرارو


 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 هدف دشمن ایجاد شکاف بین مردم و سپاه است  [ سه شنبه، 3 بهمن ماه، 1396 ] 414 مشاهده
 بهمن شریف زاده بازداشت شد  [ دوشنبه، 29 ارديبهشت ماه، 1393 ] 971 مشاهده
 غلامعلی مجدیان: 9 دی کف خواسته های مردم بود  [ چهارشنبه، 9 دي ماه، 1394 ] 1218 مشاهده
 اعلام جزئیات عملیات انتقام شهید حججی  [ شنبه، 28 مرداد ماه، 1396 ] 999 مشاهده
 افزایش موج تخریب و هجمه علیه شهردار شوش  [ شنبه، 9 شهريور ماه، 1392 ] 1365 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب