امروز:  شنبه، 30 فروردين ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 4594      ارسال شده در مورخه : شنبه، 17 اسفند ماه، 1392 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: اگر ايران در اين فاصله اين پيشرفت‌ها را نكرده بود محال بود پشت ميز مذاكرات هسته‌يي به شما تكنولوژي هسته‌يي بدهند.



دليلي ندارد كه از حصر ناراحت نباشم

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی گفتگویی با اعتماد اظهار داشت: دليلي ندارد كه ناراحت نباشيم. مگر ما دنبال اين هستيم كه مردم را ناراحت كنيم.

به گزارش «ایران اُنا»، وی در بخش دیگری بیان داشت: دولت فعلي بنا را بر ايجاد «آرامش» در كشور دارد و اين نكته مثبتي است.

متن این مصاحبه در زیر می اید:

از رييس مجلس شوراي اسلامي از روزهاي مسووليتش در تيم مذاكره‌كننده هسته‌يي و حس و حالش بعد از آنكه تيم مذاكره‌كننده در سوم آذر سال جاري با 1+5 به توافق رسيد. از اينكه چقدر حسرت خورده است كه چرا چنين موفقيتي در كارنامه‌اش نداشته است؟ مي‌پرسيم رييس مجلس اما تاكيد مي‌كند كه خبري از حسرت خوردن نبوده است و از دلايل تغيير رفتار غرب مي‌گويد و تاكيد مي‌كند: «بعضي‌ها مي‌گويند با آمدن دولت جديد فضا تغيير كرد و اين توافق صورت گرفت. حالا فضا هم تغيير كرد ولي اينها تقاضايشان براي مذاكره قبل از اين دولت بود. چرا؟ به دليل اينكه آنها فهميدند ايران از يك حدي گذشت و حالا بايد نوع سلوك را عوض كنند. تحريم هم كردند ولي حل نشد. ايران هم رو به جلو مي‌رود. پس بايد اين موضوع را از طريق سياسي حل كنند».

لاریجانی تاكيد مي‌كند كه ضعف از تيم مذاكره‌كننده‌يي كه رياستش را بر عهده داشته نبوده است و اين تفاهم به دليل« تغيير شرايطي بوده است كه ظرف زماني به غرب تحميل كرد». از «تفاهم» مي‌گويد و در پاسخ به اينكه آيا مي‌شد مساله هسته‌يي با هزينه كمتري به توافق برسد؟ مي‌گويد: «بله، با هزينه كمتر مي‌شد از اين مرحله عبور كرد. ولي در كل هزينه‌بر بود چون ميزان دخالت بيروني آن زياد است. الان موقع تفاهم است». ادامه مي‌دهد كه «اگر ايران در اين فاصله اين پيشرفت‌ها را نكرده بود محال بود پشت ميز مذاكرات هسته‌يي به شما تكنولوژي هسته‌يي بدهند. اگر امروز شما در خاورميانه نقش‌آفرين هستيد مي‌گويند كه با شما مشورت كنيم و اگر نقش‌آفرين نباشيد اصلا محل‌تان نمي‌گذارند. پس صاحب اين تكنولوژي شدن قدري زحمت داشته است و بايد اين زحمت را مي‌كشيديم. حالا اين زحمت از طريق مذاكره به بار نشسته است.»

دولت بنا را بر ايجاد «آرامش» در كشور دارد

رييس مجلس شوراي اسلامي اما از همان شخصيت‌هايي است كه دل پردردي از دولت محمود احمدي‌نژاد و رفتارهايش دارد. مجلسي كه رياستش را بر عهده داشت در دو سال آخر اين دولت بيشترين حجم مشكلات و تنازعات را با محمود احمدي‌نژادي داشت كه نقش اساسي در روي كار آمدنش داشتند. حالا نظر رييس مجلس شوراي اسلامي را در مورد تفاوت‌هاي دولت روحاني با دولت احمدي‌نژاد مي‌پرسيم. سوالي كه براي پاسخ به آن درنگ نمي‌كند و با همان دل پر مي‌گويد: « تفاوت‌شان زياد است. به نظر من نخستين تفاوت اين است كه دولت فعلي بنا را بر ايجاد «آرامش» در كشور دارد و اين نكته مثبتي است». از تفاوت سليقه‌هاي مجلس با دولت قبلي ياد مي‌كند كه در دولت جديد خبري از آنها نيست و مي‌گويد: «نكته ديگري كه در كار مي‌بينم اين است كه تحليل ما در مجلس از مشكلات اقتصادي با دولت مشابه است. در گذشته اين‌گونه نبود و چنين تفاهمي نمي‌ديديم.»

قانون اجرا نشد

بي‌توجهي دولت‌هاي نهم و دهم به اجراي قانون در سال‌هاي اخير كابوس شب‌هاي نمايندگان مجلس شده بود. با تذكر، سوال و استيضاح هم نتوانستند دولت را بر سر سازگاري بياورند و دعاي شب و روزشان شده بود پايان دولت احمدي‌نژاد. رييس قوه مقننه همين عدم اجراي قوانين را ريشه مفاسد اقتصادي مي‌داند مي‌گويد: «شما اگر بهترين قانون را هم بنويسيد اما درست اجرا نشود خب اشكال به وجود مي‌آيد. در پاسخ به اينكه چرا اين وضع به وجود آمده است بايد گفت كه چون قانون اجرا نشد. بنا بود 30 درصد منابع قانون هدفمندي يارانه‌ها به بخش توليد داده شود كه نرفت و حتي يك ريال‌اش هم نرفت»

او در همين حال به التزام دولت جديد به اجراي قانون هم اشاره مي‌كند و مي‌گويد: «كه تلاش مي‌كنند و مي‌گويند كه به قانون ملتزم هستند. اين موضوع خيلي روابط را تنظيم مي‌كند. مجلس كار اجرايي نمي‌كند بلكه تلاش مي‌كند كه قانون اجرايي شود. خب اگر به قانون توجه نشود كار عبثي است و مهم‌تر اين است كه دولتي كه معتقد به عدالت است بايد از محور قانون بگذرد.»

رييس مجلس شوراي اسلامي اما در پاسخ به دغدغه‌ها در مورد رنگ باختن فرهنگ حزبي در نظام پارلماني ابراز همدردي مي‌كند و مي‌گويد: «من به‌شدت معتقدم كه احزاب مزاحم ارتباط نزديك با مردم نيست چون خود حزب مي‌خواهد كه از مردم راي بگيرد. حزب دو كار مهم انجام مي‌دهد؛ يكي كادر تربيت مي‌كند و نگاه‌هاي ملي را القا مي‌كند، ديگري اين است كه كشور داراي برنامه مي‌شود. يكي از ضعف‌هايي كه شما به آن اشاره داريد همين مساله است».

علي لاريجاني اما از بدبيني‌هايي كه در كشور نسبت به حزب وجود دارد هم ناراحت است و تاكيد دارد كه «در كشورمان به خاطر شرايط تاريخي نسبت به حزب مقداري بدبيني وجود دارد، مقداري هم ما به آن اضافه مي‌كنيم. يعني افرادي كه صاحب تريبون هستند، طوري صحبت مي‌كنند كه حزب بد است لذا اين سوار بر آن حافظه تاريخي مي‌شود و كار را مشكل‌تر مي‌كند. در حالي كه از لوازم دموكراسي تشكيل احزاب است كه اين تشكيل به معناي قطع ارتباط با مردم نيست. چون خود آن تشكيلات بايد با مردم در ارتباط باشد لذا اين ضعف را بايد جبران كرد. تا وقتي كه يك همفكري بين رجال سياسي ما به‌وجود نيايد اين رخ نخواهد داد.»

دليلي ندارد كه از حصر ناراحت نباشم

از او درباره حسش از اينكه يك رييس مجلس پيشين يعني مهدي كروبي در حصر است مي‌پرسيم كه با حسي عجيب مي‌گويد: «دليلي ندارد كه ناراحت نباشيم. مگر ما دنبال اين هستيم كه مردم را ناراحت كنيم. اين سوال شما قدري عجيب است. هر كسي زندان برود ناراحت مي‌شويم، چه دليلي دارد كه جمهوري اسلامي افراد را زنداني كند؟ ولي اين افراد مشكلاتي دارند كه بايد از روش خاص خودش حل شود و راه‌حلش هياهوي رسانه‌يي نيست.»



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 رویای وحدت! کابوس اجماع!  [ سه شنبه، 24 دي ماه، 1392 ] 1033 مشاهده
 مطهری و پزشکیان ازمجلس نروند  [ چهارشنبه، 19 تير ماه، 1392 ] 1013 مشاهده
 معجزه ای عجیب در اربعین امسال  [ شنبه، 7 دي ماه، 1392 ] 2988 مشاهده
 حضور در انتخابات تجلی گاه بیداری اسلامی  [ پنجشنبه، 9 خرداد ماه، 1392 ] 1399 مشاهده
 صالحی: تحریم‌ها آذرماه برداشته می‌شود  [ سه شنبه، 27 مرداد ماه، 1394 ] 666 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب