ایران اُنا: مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی از تولید حدود دو میلیون تن گوشت مرغ در سال جاری خبر داد و گفت: برای تامین گوشت مرغ شب عید نیز میزان تولید و عرضه افزایش یافته و با فراوانی تولید و عرضه گوشت مرغ مواجه هستیم. |
مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید
راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش
چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد
نماینده شوش: هدف اصلی تروریستها صحن مجلس بود
اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش
هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش
جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش
بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش
تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش
جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان
چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ
نگاهی به جاذبههای گردشگری شهرستان شوش
اداره آموزش و پرورش شوش در احتضار
دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش
ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی
انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش
شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2
معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش
دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد
تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1
اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش
وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش
گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ
دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم
اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش
ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش
نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش
اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس
ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود
توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه
وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز
بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز
تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش
آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش
کد خبر: 4673
ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 21 اسفند ماه، 1392 -
03:30
همایون دارابی اظهار کرد: تولید گوشت مرغ در کشور در واحدهای تولیدی کشور روند خطی را دنبال میکند؛ به گونهای که ماهانه به طور متوسط 90 میلیون قطعه جوجهریزی صورت گرفته که در سال به بیش از یک میلیارد قطعه جوجه میرسد.
وی افزود: با توجه به میانگین تبدیل هر کیلوگرم دان مرغ به گوشت که در ایران به ازای هر دو کیلوگرم دان مرغ یک کیلوگرم گوشت تولید میشود امسال حدود دو میلیون تن گوشت مرغ تولید شد و متوسط وزن هر لاشه بیش از دو کیلو و 600 گرم بود. در حالی که استاندارد جهانی میانگین وزن هر لاشه یک 1.4 تا 1.8 کیلوگرم است.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد: یکی از دلایل بالا بودن وزن لاشه مرغ گوشتی در ایران بالا بودن قیمت جوجه یک روزه است چرا که مرغداران هر قدر وزن لاشه خود را بالا ببرند میتوانند هزینههای خود را بیشتر جبران کنند. از سوی دیگر نیز از آنجاکه کشتارگاهها که متقاضی این محصول هستند با بالا بودن وزن لاشه افت کمتری پیدا میکنند نیز تعیین کننده وزن لاشه مرغ گوشتی هستند.
دارابی تاکید کرد: در حال حاضر اگر تنها سن و وزن لاشه در نظر گرفته شود میتوان متوسط وزن لاشه مرغ گوشتی در کشور را تا حدود یک کیلو و 900 گرم کاهش داد.
وی افزود: بازار مرغ گوشتی در سال جاری به دو برهه زمانی شش ماهه اول و دوم تقسیم میشود چراکه در شش ماهه دوم علیرغم تغییر نرخ ارز و بالا رفتن هزینهها بازار کشش افزایش قیمت گوشت مرغ را نداشت و نهایتا مرغداران متضرر شدهاند.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی گفت: براساس هزینههای تولید افزایش یافته در شش ماهه دوم، قیمت منطقی تمام شده برای هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری 4900 تومان بود اما متوسط قیمت فروش مرغداران کیلویی 4300 تومان بود. از سوی دیگر علیرغم این که هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار مصرف باید حدود 7000 تومان فروخته میشد قیمت متوسط این محصول در بازار مصرف کیلویی 6400 تومان است.
منبع: ایسنا
مرغ ایران اُنا
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):
مرتبط باموضوع : ادامه کشمکش بر سر قیمت خودرو [ دوشنبه، 4 خرداد ماه، 1394 ] 1364 مشاهده
پیشبینی قیمت طلا در چند روز آینده [ جمعه، 4 مهر ماه، 1393 ] 1528 مشاهده
فروش اقساطی محصولات ایران خودرو + جدول شرایط [ چهارشنبه، 23 فروردين ماه، 1396 ] 1847 مشاهده
صنایعی که تاریخ مصرف را جدی نمی گیرند [ جمعه، 6 فروردين ماه، 1395 ] 2530 مشاهده
جزئیات بازنشستگی با کمتر از 10 سال سابقه [ شنبه، 13 تير ماه، 1394 ] 1158 مشاهده
|
امتیاز دهی به مطلب
|