امروز:  سه شنبه، 10 تير ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 4918      ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 12 فروردين ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: جاده ورودي خوزستان از سمت تهران (انديمشك-شوش-به اهواز) به دليل حجم سنگين تردد نفت‌كش‌هاي منطقه كردستان عراق، به شكل بي‌سابقه‌اي ناامن، آلوده به مواد نفتي خام و بسيار بالاتر از ظرفيت و توان خود به جاده‌اي براي سرويس‌دهي به صادرات نفت اقليم كردستان عراق تبديل شده است كه البته اين مسير به اهواز ختم نمي‌شود و تا بندر امام خميني نيز امتداد مي‌يابد.


جاده‌هاي شوش در اشغال نفت‌كش‌هاي عراقي!

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی اعلام كرد استان‌های خوزستان، خراسان جنوبی و لرستان بیشترین افزایش تصادفات و کشته‌ها را در نوروز امسال داشتند. سردار اسکندر مومنی افزود: آمارها نشان می‌دهد استان‌های خوزستان، خراسان جنوبی و لرستان بیشترین افزایش تصادف و کشته را در نوروز امسال به خود اختصاص داده‌اند. در باره اين خبر، خبرنگار بهارنيوز  گزارش زير را تهيه كرده است كه حاوي نكات تكان دهنده و هشدار گونه‌اي به مسئولان استان و كشور مي‌باشد.

جاده ورودي خوزستان از سمت تهران (انديمشك-شوش-به اهواز) به دليل حجم سنگين تردد نفت‌كش‌هاي منطقه كردستان عراق، به شكل بي‌سابقه‌اي ناامن، آلوده به مواد نفتي خام و بسيار بالاتر از ظرفيت و توان خود به جاده‌اي براي سرويس‌دهي به صادرات نفت اقليم كردستان عراق تبديل شده است كه البته اين مسير به اهواز ختم نمي‌شود و تا بندر امام خميني نيز امتداد مي‌يابد.

ترانزیت نفت اقلیم کردستان عراق به بنادر جنوبی کشورمان چند سالی است آغاز شده و تانکرهای عراقی برای این منظور شب و روز در جاده‌های دو کشور ایران و عراق تردد مي‌کنند تا این محموله‌ها را به بنادر جنوبی کشورمان برسانند. رانندگان عراقی پس از تخلیه محموله‌هاي سوختی در مخازن کشتی‌هاي نفتکش مستقر در بنادر جنوبی (بندر امام خمینی) بسرعت به قصرشیرین بر مي‌گردند تا از طریق مرز پرویزخان و با هدف بارگیری مجدد محموله سوختی به اقلیم کردستان باز گردند. مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین بعنوان بزرگترین مرز رسمی کشورمان در حوزه صادرات کالاهای غیرنفتی به عراق و اقلیم کردستان است بطوریکه سالیانه بیش از 50 درصد صادرات غیرنفتی به عراق از این مرز انجام مي‌شود!

در حاليكه امسال قرار بود در تعطيلات نوروزي از تردد اين نفت‌كش ها جلوگيري به عمل آيد و حتي پليس راه استان رسما اين ممنوعيت را اعلام كرده بود، كاروان هاي طولاني از آنها همچنان جاده ورودي خوزستان را به اشغال خود در آورده و ترافيك سنگيني را توام با تصادفات و حوادث ديگر در مبدا اصلي ورودي خوزستان ايجاد كرده اند.

نفت كردستان عراق به صورت غيرقانوني و بدون موافقت دولت مركزي عراق از اين منطقه بارگيري و از مسير كردستان عراق، قصرشيرين كرمانشاه، انديمشك، اهواز به بندرامام حمل و از آنجا با كشتي براي مشتريان بارگيري مجدد مي‌شود. اينكه پشت پرده اين تجارت نفتي، چه دست هايي وجود دارد و اصولا منافع و سود سرشار اقتصادي حاصل از اين حجم سنگين تردد نفت‌كشهاي عراقي كه جاده‌هاي خوزستان را به نابودي كشانده و باعث تصادفات و ناامني چند برابري جاده هاي استان را فراهم آورده‌اند براي چه كساني است هنوز بي پاسخ مانده اما آنچه معلوم است در پس پرده، دستهاي قدرتمندي نهفته است كه حتي توانايي ناديده گرفتن مقررات پليس راه در ممنوع بودن تردد اين تانكرها در 15 روز اول فروردين را دارد و بدون كمترين توجهي، همچنان اين نفت‌كش‌هاي مرگ و آلودگي را روانه جاده‌هاي خوزستان مي‌كنند!

از طريق تردد شبانه روز صدها تريلر و تانكر حامل نفت عراق،‌ ضمن استهلاك جاده‌هاي استان، به دليل تصادفات مرگبار پياپي هر سال جان تعداد زيادي از مردم اين خطه گرفته مي شود، فضاي استان به دليل تصاعد نفت خام از اين تانكر مملو از سموم و آلودگي هاي نفتي شده كه يكي از اثرات آن باران هاي شيميايي زمستان اخير و به خطر افتادن جان هزاران شهروند خوزستاني بود و .... اما در مقابل همه اين مضرات مردم خوزستان حق دارند از مسئولان استان بپرسند از بابت اين همه هزينه بهداشتي، امنيتي و ... اين استان و مردمش چه منافعي از اين تجارت مي‌برند؟!

اين روزها اگر سري به خوزستان بزنيد در اولين شهر استان (انديمشك) با صدها تريلر و تانكر نفت‌كش عراقي مواجه مي‌شويد كه مبادي ورودي اين استان را به شكل يك پاركينگ و نمايشگاه عمومي از تريلرها و تانكرهاي نمره اربيل، دهوك و سليمانيه عراق در آورده و جاده ترانزيتي خوزستان را به منطقه‌اي پرخطر، آلوده و پرحادثه مبدل نموده‌اند كه كمترين آثار آن آمار رييس پليس راه كشور است مبني بر اينكه خوزستان بيشترين سانحه رانندگي را در تعطيلات نوروز داشته است!

خبرگزاری رویترز اواسط سال گذشته به نقل از منابعی در کردستان عراق گزارش داده بود که دولت اقلیم کردستان عراق مسیر جدیدی برای صادرات نفت خود از طریق ایران بدون نظارت دولت بغداد ایجاد کرده و به طور تخمینی روزانه رقمی نزدیک به 30 هزار بشکه نفت منطقه کردستان عراق از طریق بندر امام خمینی ایران روانه بازارهای جهانی مي كند. گفته مي‌شود کردستان عراق از طریق تانکرهای نفتی و از طریق ترکیه نیز روزانه 50 هزار بشکه نفت بدون نظارت دولت بغداد به خارج صادر مي‌کند.

طبق قانون اساسی عراق دولت اقلیم کردستان بر اساس اصل خودمختاری داخلی به وسیله یک پارلمان و دولت محلی اداره مي‌شود. در سال‌هاي گذشته اختلاف نظر بغداد و اربیل (مرکز دولت اقلیم کردستان عراق) بر سر مالکیت حوزه‌هاي نفتی کرکوک یکی از مهم ترین چالش ها میان دولت بغداد و اربیل بوده است. یک مقام عراقی در بغداد همان موقع در واکنش به این خبر گفته است که از نظر بغداد تنها راه مشروع و قانونی صادرات نفت از طریق خط لوله رسمی عراق است و دولت بغداد خارج از این چارچوب هر گونه صادرات نفت به هر کشوری از جمله ایران و ترکیه را یک معامله غیر قانونی و قاچاق مي‌داند.

با وجود مخالفت‌هاي دولت بغداد کردها مي‌گویند طبق قانون اساسی فدرال عراق، دولت اقلیم کردستان عراق این حق را دارد که منابع نفتی خود را به طور مستقلانه صادر کند؛ اما مقامات بغداد مي‌گویند کردها به انداره کافی سهم از صادرات کلی نفت عراق(به میزان 30 درصد) مي‌گیرند و با وجود چنین شرایطی حق فروش مستقل نفت از منابع داخلی شان را بدون توافق و هماهنگی با دولت بغداد ندارند.

........................

سخن پايان اينكه؛ خوزستاني‌ها به جز مسئولان بي تفاوت و نمايندگان عمدتا صامت! خود در مجلس، كه در مقابل اوضاع بغرنج و حاد محيط زيست فقط نظاره گر بدتر شدن زندگي مردم اين ديار هستند، حق دارند همواره از عراقي‌ها شاكي باشند كه چه آن زمان كه در 8 سال جنگ، بسياري از شهرهاي اين استان را ارتش اين كشور به ويرانه تبديل نمود و چه حالا كه با ارمغان نكبت‌بار ريزگردهاي عراقي و عربي، زندگي را بر مردم جنوب غرب ايران سياه كرده و حالا نيز اين نفت‌كش‌هاي بي شمار كه چهره اي زشت، غيربهداشتي، نا امن و بسيار طاقت فرسا براي اين خطه مظلوم بوجود آورده است و ظاهرا فعلا مسئولي در اين خطه قرار نيست از منافع اين مردم و اين استان در برابر بلاهاي عراقي دفاع كند!



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


نفت کش های عراقی شوش اخبار شوش شهرستان شوش   
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 تقدیر نماینده شوش از عملکرد دکترعلی خدادادی  [ دوشنبه، 4 بهمن ماه، 1395 ] 819 مشاهده
 افتتاح شهرک پرورش ماهی شهید احمدیان  [ سه شنبه، 3 آذر ماه، 1394 ] 1310 مشاهده
 جدال خوزستان با یک عامل ناشناخته  [ يكشنبه، 17 آبان ماه، 1394 ] 1110 مشاهده
 تعیین محدوده منطقه‌ ویژه اقتصادی شوش  [ پنجشنبه، 21 دي ماه، 1396 ] 702 مشاهده
 انتصاب مشاور فرهنگی مدیرکل ارشاد خوزستان  [ يكشنبه، 26 دي ماه، 1395 ] 841 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب