در حالی که عمر دوره نهم مجلس شورای اسلامی به نیمه خود رسیده است، راضی نوری نماینده شوش در مجلس وعده های جدیدی در خصوص اجرایی کردن چند طرح عمرانی در سال 93 در سطح شهرستان شوش داد.
به گزارش ایران اُنا از شوش، نماینده شوش در مجلس نهم در نشست هم اندیشی بنیاد نخبگان و دانش آموختگان عالی شهرستان شوش وعده های زیر را داد:
1- توسعه پل شهید ناجیان
2- اجرایی کردن طرح بازسازی مدارس فرسوده
3- کلنگ زنی احداث کتابخانه مرکزی شهرستان شوش
4- گرفتن مجوز احداث پتروشیمی و نیز کارخانه تراکتور سازی در شهرستان
5- پیگیری پروژه منطقه ویژه اقتصادی شوش
هرچند 5 موضوع مطرح شده توسط نماینده شوش از ابتدایی ترین مطالبات مردم فهیم شهرستان شوش می باشد، اما باید منتظر ماند و دید آیا این وعده ها جامه عمل خواهد پوشید یا فقط در حد کلنگ زنی خواهند ماند؟ و نیز در سال 93 چند درصد پیشرفت کار این طرح ها را شاهم خواهیم بود؟!
*********************************************
اگزار هم در مطلبی با عنوان "نبود صنایع تبدیلی کشاورزی در شوش و وعده ی نماینده این شهرستان" نوشت:
نبود صنایع تبدیلی کشاورزی در شهرستان شوش موجب شده تا سالانه بخش مهمی از تولیدات کشاورزی این شهرستان از جمله نیشکر، مرکبات و سبزیجات از بین برود.
کارشناسان معتقدند در صورت احداث صنایع تبدیلی کشاورزی می توان ارزش محصولات کشاورزی استان را تا پنج برابر افزایش داد.
بر اساس آمار رسمی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، سالانه 2/13میلیون تن محصولات کشاورزی به ارزش 60هزار میلیارد ریال در استان تولید می شود.
دی ماه گذشته محمود حقیقت خواه، مدیرصنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صدور 14مجوز احداث صنایع تبدیلی خبر داده بود.
حقیقت خواه در این باره توضیح داد: مجوزهای احداث صنایع تبدیلی در زمینه ترشی جات، هسته گیری، بسته بندی و درجه بندی خرما، سبزیجات منجمد بسته بندی شده، سردخانه دو مداره، برنج سفید شده، خدمات سردخانه ای، خوراک آماده دام و کود آلی، کود از ضایعات گیاهی و کود بیولوژیک است.
وی یادآور شد: این طرح ها در شهرستان های گتوند، شوش، بهبهان، اندیمشک ، کارون، اهواز، دزفول، حمیدیه، باوی و شوشتر اجرایی می شود.
اخیرا نیز سایت نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی از راه اندازی شهرک تخصصی کشاورزی خبر داد.
سید راضی نوری با اشاره به مشکلات صنعت گران شهرستان گفت: باید زمینه را برای رشد و پیشرفت صنعت در شهرستان مهیا کنیم و این امر مستلزم رفع برخی مشکلات پیشروی صنعت گران خواهد بود.
نوری با بیان اینکه شهرک صنعتی شوش دارای ظرفیت بسیار بالایی است توضیح داد: این امر می تواند نوید بسیار خوبی برای کاهش بیکاری در شهرستان باشد.
وی اضافه کرد: استفاده از صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی می تواند باعث رونق کشاورزی و همچنین استفاده بهینه از محصولات کشاورزی باشد که امیدوارم با راه اندازی شهرک تخصص کشاورزی این مهم محقق شود.
بارها مسئولان استانی و شهرستانی از توجه به ایجاد صنایع تبدیلی در شهرستان شوش گفته بودند. باید منتظر ماند و دید که این سخنان وارد عرصه عمل می شوند یا نه؟