کد خبر:
5214
ارسال شده در مورخه :
چهارشنبه، 24 ارديبهشت ماه، 1393 -
03:30
اهواز - ایران اُنا: لذا فرض واجب دانستیم برادرانه به جناب عالی به عنوان سکاندار اجرایی فرهنگ و هنر کشور متذکر شویم که در انتخاب مدیریت فرهنگ و هنر خوزستان شاخصه های اعتدال، ارزشی بودن و باور به فرهنگ و هنر اسلامی و مدیریت جهادی را مورد عنایت قرار داده و...
|
آقای جنتی! اینجا خوزستان است ....
خوزستان مدیر فرهنگی «مستقل و معتدل» می طلبد!
به گزارش ایران اُنا از اهواز، در نامه سرگشاده مشترک مجامع فرهنگی و ارزشی خوزستان از جمله جمعیت سایبری استان خوزستان ، مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت و جامعه رسانه نگاران ولایی استان خوزستان خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است:
در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام « اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» مزين شده، بديهي است آنچه که اهميت اساسي دارد توجه به بايسته¬هاي تحقق اين مهم می باشد. بدون تردید، یکی از اهدافی که مقام معظم رهبری با اعلام «شعار ملی سال» به منظور ترمیم، به روز کردن و ارتقای فرهنگ عمومی تعقیب می کنند، تغییر نگاه آحاد جامعه به مسائلی است که مغفول مانده یا از مسیر درست و اصولی خود فاصله گرفته اند.
در این راستا، مقوله فرهنگ و جایگاه آن، بر اساس تاکیدات معظم له اهمیت دوچندان دارد بطوریکه ایشان در سخنان شان در جمع اعضای محترم خبرگان رهبری «فرهنگ را مهمتر از اقتصاد خواندند» و اذعان فرمودند « رخنه های فرهنگی را نمی توان «نظیر اقتصاد با سبد کالا پر کرد!».
از این رو، دغدغه اصلی علما و فرهیختگان استان خوزستان و در رأس آن زعیم حوزه های علمیه حضرت آیت الله موسوی جزایری نماینده معزز ولی فقیه در استان توجه به مقوله فرهنگ است که جا دارد حضرت عالی بعنوان وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتخاب های خود جهت سکانداری فرهنگ و هنر خوزستان بایسته هایی نظیر خوشنامی، باور به جایگاه اسلامی در فرهنگ و اعتدال مدیریتی و تفکر را مورد عنایت قرار دهید.
تآکید ما در این حوزه از این جهت است که یادآور شویم اینجا خوزستان است؛ دروازه ورود تشیع به ایران، سرزمین « عالمان» برجسته شیعی و زاهدی همچون: بهبهانی ها، جزایری ها، شوشتریها، کرمی ها، شیخ انصاری ها و و دیار «وفاداران» به انقلاب و آرمان میهن اسلامی نظیر فرماندهان رشید شهید: علی هاشمی، داغری، شمخانی، علم الهدی، معماری، دقایقی، جهان آرا و مظهر اتحاد و «رنگین کمان اقوام ایرانی»...
آری؛ مردم خداجو و ولایت مدار خوزستان هنوز بی تدبیری برخی سیاستگذاران در دولت اصلاحات را که در قالب جشنواره غیر اسلامی (مبتذل و مستهجن) ایران زمین توسط تئورسین پردازهایی در تهران و برخی عوامل شان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان که موجبات جریحه دار شدن قلب مراجع تقلید و علمای کشور و استان شد را فراموش نکرده اند. البته اقدام انقلابی روحانیت معزز و مردم ولایت مدار کربلای ایران - خوزستان شهیدپرور در محکومیت آن جشنواره کذایی نیز شایسته یادآوری و تقدیر است. بدیهی است بهترین شاخص شناسایی این افراد مورد مداقه قرار دادن (مقطع زمانی) سوابق مدیریتی (عوامل مربوطه و یا اجرایی) رخدادهای مشارالیه می باشد.
لذا فرض واجب دانستیم برادرانه به جناب عالی به عنوان سکاندار اجرایی فرهنگ و هنر کشور متذکر شویم که در انتخاب مدیریت فرهنگ و هنر خوزستان شاخصه های اعتدال، ارزشی بودن و باور به فرهنگ و هنر اسلامی و مدیریت جهادی را مورد عنایت قرار داده و از انتصاب های افراد تحمیلی و شبه بازنشسته و دارای سوابق مخدوش فرهنگی و هنری نظیر دست اندرکار بودن جشنواره مبتذل ایران زمین و وابستگی فکری به فتنه 88 و برخی جریانات افراطی مجلس ششم جلوگیری نمایید که البته انتظار از شخصیت فرهیخته ای نظیر حضرت عالی به عنوان سیاستگذار فرهنگی باور مند به فرهنگ اسلامی نیز چنین است.
لذا ضمن تذکار فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر«ضرورت بصیرت در نگاه به گذشته برای عبرتگیری و نگاه متعالی به آینده»، انتظار میرود در کنار مشورت با علمای برجسته استان و در رأس آن عالم فرزانه حضرت آیت الله موسوی جزایری بعنوان رئیس شورای فرهنگ عمومی و توجه به جایگاه نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی بعنوان پیشنهاد دهندگان، شاخص هایی نظیر تجربه، دانش، تخصص، بومی و غیر بازنشسته بودن و در یک کلام «اعتدال» را به عنوان بایسته های انتخابی مورد توجه قرار داده و حوزه حساس و خطیر فرهنگ را با تدبیر مناسب از «انجماد فرهنگی کنونی» خارج فرمائید؛
لازم به ذکر است رونوشتی از این نامه به دفتر مقام معظم رهبری،کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ، نمایندگان محترم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و نمایندگان محترم خوزستان در مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.
امانت داري و اخلاق مداري
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع مجاز است.
|