امروز:  شنبه، 3 آذر ماه، 1403
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 5334      ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 11 تير ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



تهران - ایران اُنا: نخست باید برای ‌استفاده نکردن از قلیان فرهنگ‌سازی کرد و به فکر تفریحی جایگزین برای آن بود، زیرا بسیاری قلیان را با دید تفریح و تفنن می‌بینند؛ بنابراین، اینکه بی‌گدار به آب بزنیم و آنی ممنوعیت قلیان را بدون تحقیقات و بررسی اجرایی کنیم، نتیجه‌ای ‌نخواهد داشت و شاید هم نتیجه‌ای معکوس بدهد.



قلیان اولویت اصلی بخش سلامت، نیست

از زمانی که رئیس اتحادیه قهوه‌خانه‌داران تهران در مقام شکایت از مصوبه منع عرضه قلیان در اماکن عمومی‌ به رئیس جمهور وقت و دیوان عدالت اداری عریضه نوشت تا امروز، نزدیک‌ به چهار سال می‌گذرد؛ هر چند این مصوبه، ملغی نشد و همچنان سرنوشت آن دستخوش کش‌و‌قوس است،‌‌ کم و بیش قلیان در مکان‌های عمومی عرضه می‌شود و به گونه‌ای در دسترس عموم است.

به گزارش تابناک، اما این روز‌ها دوباره با نامه ۴۰۰۰ پزشک به رئیس جمهور برای جمع آوری قلیان‌ها، بحث قلیان دوباره به بحث روز تبدیل شده است. برخی از مسئولان بر این باورند‌ که باید برای حفظ سلامت جامعه، عرضه قلیان‌ در اماکن عمومی را باید به کل ممنوع کرد، ولی برخی نیز با این ادعا مخالفند و اجرای این دستور‌العمل را نادرست می‌دانند.

این افراد که مخالف جمع‌آوری قلیان‌ها از قهوه‌خانه‌ها هستند، بر این باورند، جمع‌آوری قلیان از قهوه‌خانه‌ها، این وسیله را به پستو‌خانه‌ها خواهد کشاند و این امکان هست که در کنار مصرف قلیان به مرور زمان پای مواد مخدر دیگری نیز به میان کشیده شود که در این صورت برای جوانان بسیار خطرناک‌تر از مصرف قلیان خواهد بود.

از سوی دیگر برخی نیز باور دارند که کشور به لحاظ فرهنگی، محدودیت‌های تفریحی بسیاری دارد و قهوه‌خانه‌ها به نوعی به محلی برای تفریح و اوقات فراغت تبدیل شده است؛ بنابراین، شاید محدود کردن این اماکن، باعث شود که جوانان اوقات فراغت خود را به گونه‌ای دیگر پر کنند و این احتمال می‌رود که روی به اعمال خلاف بیاورند.

بنا‌براین، به نظر می‌رسد، تا هنگامی که برای اوقات فراغت جوانان کاری فکری نشده، بهتر است به ترکیب جامعه دست زده نشود، زیرا امکان دارد هر گونه تغییر باعث از بین رفتن تعادل در جامعه شده و صدمات جبران ناپذیری ‌وارد آورد.

از سوی دیگر، گویا‌ آگاهی دادن بهتر از روش قهری و برخورد عملی با یک جریان است‌ و به قول رئیس جمهور باید زمینه‌ای ‌فراهم کرد و به مردم آگاهی ‌داد تا آنان خود انتخاب کنند، کدام راه بهتر است.

همچنین دولت و مجلس باید با برنامه‌ریزی منظم و منسجم، زمینه را برای اشتغال و اوقات فراغت جوانان فراهم کنند‌ و با ‌دادن اطلاعات لازم از پیامدهای مصرف مواد دخانی به جوانان، زمینه‌های کاهش به مصرف را در جامعه فراهم کنند.

محمد اسماعیل سعیدی درباره این موضوع و نیز نامه ۴۰۰۰ پزشک متخصص به رئیس‌جمهور جهت اجرای قانون جمع‌آوری قلیان گفت: اولویت اصلی بخش سلامت را نمی‌توان صرفاً مبحث قلیان دانست. علاوه بر قلیان مواد غذایی، آلودگی محیط‌ زیست و بنزین نیز از جمله این معضلات به شمار می‌آیند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: جلب توجه همگانی نسبت به مبحث قلیان و درگیر کردن اذهان عمومی به آن تبعاتی ‌خواهد داشت که در گذشته نیز شاهد آن از جمله کشیده شدن مصرف قلیان به خانه‌ها، ایجاد محافل در خانه‌ها و نهایتاً دریافت شکایت از زنان خانه‌دار بوده‌ایم.

‌سعیدی تأکید کرد: نخست باید برای ‌استفاده نکردن از قلیان فرهنگ‌سازی کرد و به فکر تفریحی جایگزین برای آن بود، زیرا بسیاری قلیان را با دید تفریح و تفنن می‌بینند؛ بنابراین، اینکه بی‌گدار به آب بزنیم و آنی ممنوعیت قلیان را بدون تحقیقات و بررسی اجرایی کنیم، نتیجه‌ای ‌نخواهد داشت و شاید هم نتیجه‌ای معکوس بدهد.

‌نماینده مردم تبریز، اسکو و آذر‌شهر یادآور شد: بخشی از اثرات ممنوعیت قلیان به مشتریان، مصرف‌کنندگان و اطرافیان آن‌ها برمی‌گردد؛ بخش دیگر مربوط به صاحبان این قهوه‌خانه و شاغلین این اماکن است. بسیاری از افراد از این راه زندگی ‌می‌گذرانند و بسیاری نیز این پیشه را به عنوان شغل پدری دنبال می‌کنند. اگر موضوعی می‌خواهد عملی بشود، باید کاملاً در مورد آن اندیشیده شود تا این تصمیم از همه جهات جامع، کامل و مانع باشد.

‌وی در مورد اینکه بسیاری از جوانان و نوجوانان مصرف‌کنندگان این نوع از دخانیات هستند اظهار داشت: ما برای اوقات فراغت جوانان حتی در تابستان نیز برنامه جامعی نداریم. دولت به رغم وعده‌ها، نتوانسته برنامه‌ریزی کامل و جامعی برای اوقات فراغت جوانان کرده و در حوزه تفریحات سالم انتظارات جامعه و جوانان را برآورده کند و در این حوزه فکر خاصی هم نشده است. وقتی زمینه تفریحات سالم در جامعه فراهم نیست، بستر سایر تفریحات ناسالم در جامعه فراهم می‌شود.

وی افزود: اگر بسیاری از مردم و جوانان به سمت و سوهای دیگر کشیده نشده‌اند، به علت آداب و فرهنگ، رسوم و باورهای جامعه ماست. وقتی شبکه‌های ماهواره‌ای مشوق حرکت به ‌سوی تفریحات ناسالم هستند، باید در مقابل آن‌ها، ما نیز کارهایی انجام دهیم تا مانع ایجاد و گسترش تفریحات ناسالم در جامعه شویم.

سعیدی با پیشنهاد ایجاد ستاد فرابخشی مخصوص جوانان گفت: این ستاد توانایی داد در تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و نظارت در حوزه جوانان نقش داشته باشد. اکنون هیچ سازمان مسئولی در حوزه فراغت جوانان نداریم و هر سازمان مربوط به جوانان ‌جزیره‌ای عمل می‌کند و این مسأله منتج به فقدان برنامه‌ریزی در حوزه جوانان شده است.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


ایران اُنا   
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دیدار جمعی از مداحان و ذاکرین با رهبر انقلاب  [ يكشنبه، 31 فروردين ماه، 1393 ] 917 مشاهده
 رئیس دفتر رهبری: کتاب یک شمشیر دو لبه است  [ سه شنبه، 27 آبان ماه، 1393 ] 848 مشاهده
 همه منتظرند صدای شجریان را بشنوند  [ يكشنبه، 5 مرداد ماه، 1393 ] 1047 مشاهده
 شوش آماده ورود ارزیابان یونسکو است  [ جمعه، 9 آبان ماه، 1393 ] 1332 مشاهده
 شوش در راه ثبت جهانی  [ پنجشنبه، 19 تير ماه، 1393 ] 1940 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب