امروز:  جمعه، 5 ارديبهشت ماه، 1404
Preview Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
اخبار برگزیده شوش

مشکل نقدینگی پگاه برای خرید تجهیزات جدید

راه اندازی وزنه برداری شهرستان شوش

رسمی غلط و مرگبـار

 

چغندرقند کشاورزان شوشی مشتری ندارد

نماینده شوش: هدف اصلی تروریست‌ها صحن مجلس بود

اسامی هیئت مدیره جدید منطقه ویژه اقتصای شوش

هشدار مسئول حراست شبکه بهداشت شوش

جزئیات جدید از قتل هولناک پدر و پسر در شوش

 

بازدید میرشکاک از پروژه های بیمارستان شوش

تکمیل ساخت دو پروژه مهم بیمارستان شوش

جزئیات کشف محموله برنج قاچاق در شهر الوان

چاپ کتاب آموزش و پرورش شوش در گذر تاریخ

نگاهی به جاذبه‌های گردشگری شهرستان شوش

مرگ دلخراش یک کشاورز در شوش

اداره آموزش‌ و پرورش شوش در احتضار

دستگیری رمال و فالگیر کلاهبردار در شوش

ویژه نامه سالروز شهادت فرمانده شهید صفر احمدی

انتصاب سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شوش

شهرستان شوش در مسیر توسعه ی سیاسی

شوش و تغییرات مدیریتی

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 2

معارفه سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش شوش

دستگیری عوامل ناامنی در منطقه ابراهیم آباد

تغییر در راس آموزش و پرورش شهرستان شوش

نگاهی به عملکرد فرماندار شهرستان شوش - 1

اعلام اسامی پرستاران نمونه شهرستان شوش

ترکیب آینده شورای شهر شوش

وضعیت تعاونی ها در شهرستان شوش

گفت و گو با عبدالحسین چعب رزمنده دوران جنگ

دکتر میرشکاک: برای جوانان شوش افسوس می خورم

 
 
 
 
 
 

اشراف کامل دستگاه قضایی به فضای مجازی شوش

ایجاد 226 فرصت شغلی در شهرستان شوش

شهرداری شوش و حلقه مفقوده آن

نگاهی به عملکرد شورا و شهرداری شوش

اعتراضات پنهانی علیه شاه در کاغذ پارس

ماجرای دبیر ریاضی در شوش که ضد شاه بود

شوش، رضایت و نارضایتی - ورزش

توضیحاتی درباره حضور دکتر میرشکاک در یک جلسه

وجود 20 دور برگردان خطرساز در جاده شوش - اهواز

بیکاری در شوش؛ چالشی بزرگ و فاجعه انگیز

تشکیل یک ائتلاف بزرگ انتخاباتی در شوش

هشدار مدیر کل میراث فرهنگی در خصوص شوش

 
 

تقدیر ویژه استاندار خوزستان از فرماندار شوش

آغار بازرسی سرزده از ادارات شهرستان شوش

بلاتکلیفی کارکنان بازنشسته نیشکر هفت تپه

عدم پرداخت مطالبات ذرت کاران شهرستان شوش

  کد خبر: 5457      ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 24 تير ماه، 1393 - 03:30   ._PRINT.  



ایران اُنا: نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نسبت کشف حجاب رضاخانی به دانشگاه آزاد اسلامی ظلم است.



اعتدال، گزینه مدنظر دانشگاه آزاد

به گزارش ایران اُنا به نقل از فارس حجت‌الاسلام تیمورعلی عسگری ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در رابطه با سازندگی اخلاقی، چالش‌ها و راهبردها از منظر آموزش عالی اظهار کرد: تنها باید وامدار خدا باشیم تا ریا و تزویر از زندگی ما رخت بربندد.

وی افزود: مردم ایران با خودسازی در قالب یک انقلاب درونی و بیرونی تمام مظاهر مربوط به طاغوت و غیرخدا را نفی کردند و حکومت جمهوری اسلامی ایران را ایجاد نمودند.

عسگری تصریح کرد: ملت ما در جریان تکامل انقلابی خود از آمیزه‌های فکری بیگانه خود را پاک کرد و اکنون بر آن است تا با مواضع اسلامی جامعه خود را بنا کند و شرایطی را به وجود آورد که انسان در آن با ارزش‌های بالا پرورش یابد.

* دانشگاه باید تعریف ناب و جذاب از دین داشته باشد

وی با اشاره به اینکه دانشگاه محیطی مساعد برای انسان‌سازی و باید آزاداندیشی دینی و نظریه‌پردازی اسلامی در آن وجود داشته باشد تا انسان رسیدن به وجود بی‌نهایت را تجربه کند افزود: دانشگاه باید تعریف ناب و جذاب از دین داشته و به عنوان یک الگوی سازنده باشد.

عسگری با بیان اینکه در روایتی اسلامی آمده است که اساس دین در برابر نفس دین ایستادن و اجرای کامل برنامه خداوندی است گفت: بالاترین آزادی از منظر دین آزادی از خود و خویشتن‌ها است.

نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه انگیزه گرایش به دین تلاش برای خروج از محدودیت‌هایی است که انسان در وجود خود احساس می‌کند افزود: از منظر دین آزادی، رستن و رها شدن از هر آنچه که رنگ خدایی ندارد است.

* دین را در حد سلایق شخصی نباید پایین آورد

وی خاطرنشان کرد: از تکامل انسان، رشد و تعالی، ارزش و کرامت، پرورش انسان‌های مکتبی، شرف انسانی، عدالت و شجاعت و ... که در متن آموزه‌های دینی ما وجود دارد نباید غفلت کنیم و دین را در حد سلایق شخصی خویش نباید پایین بیاوریم.

نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در قانون اساسی آمده است که دولت و حاکمیت موظف به ایجاد بستر مناسب برای رشد مظاهر اخلاقی و نفی رذایل اخلاقی، تأمین آزادی‌های اجتماعی و سیاسی طبق قانون، رفع تبعیضات ناروا و ... هستند گفت: با توجه به این رویکرد قانون اساسی جامعه دانشگاهی ما امروز باید خواهان پرهیز از شعارزدگی، رفتارهای جناحی و باندی برخلاف حرکت‌های آرمانی ملت و پرهیز از لجبازی‌ها و انتقام‌گیری‌ها باشد.

وی با تأکید بر اینکه باید در جامعه دانشگاهی اصلاح و اعتدال به منظور درست کلمه مدنظر باشد گفت: حکومت با زور در فرهنگ دینی اصل و پایه‌ای ندارد و بر این اساس در حوزه علم و دانشگاه چالش‌هایی پیش روی ما است که باید به راهبردهایی برای رفع این چالش‌ها بیندیشیم.

وی ادامه داد: اولین چالش گذار از دانشگاه سنتی به دانشگاه جدید است چرا که نظام تولید دانش به سبک قدیم دستخوش تحول شده و طبق بررسی‌های صورت گرفته در عصر انفجار ارتباطات و تکنولوژی ارائه دانش در سطوح عالی تنها در اختیار مراکز عالی نیست و امپراطور رسانه‌ای به گونه‌ای پیش رفته که اقتدار دانشگاه را در شکل سنتی خود به مخاطره افکنده است و به نوعی بحران نهادی برای دانشگاه ایجاد شده است.

عسگری تصریح کرد: توجه جدی جامعه به آثار ضروری سواد و دانش و ضرورت پاسخگویی به نیازها از راه علمی امری غیرقابل انکار است لذا در این راستا نباید کیفیت فدای کمیت شود و برای رهایی از وضع پیش آمده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد باید به بازنگری در رشته‌‌های تحصیلی، پذیرش دانشجو به شکل پژوهش محوری و پرداختن به کیفیت به جای کمیت توجه داشته باشد.

وی همچنین از اینکه دانشگاه‌ها مأموریت محور نیستند به عنوان چالش دیگر نام برد و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی 10 میلیون فارغ‌التحصیل به جامعه تحویل داده شده است اما در این راستا کارآفرینی در دانشگاه‌ها باید بیشتر مورد توجه قرار می‌گرفت زیرا دانشگاه پویا در دنیا کارآفرینی داشته و فعالیت‌هایش هدفمند بوده و توازن بین آموزش‌ها، خدمات و نیاز جامعه در آن مطرح است که متأسفانه این مسئله در دانشگاه‌های ما مغفول مانده است.

* کاهش 12 درصدی وابستگی مالی دانشگاه‌های آزاد به شهریه دانشجویان

نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری در بودجه سالانه خود باید 12 درصد وابستگی مالی خود را به شهریه دانشجویان کاهش دهد و در این راستا باید با تجاری‌سازی علم، هدفمندی و کارآفرینی شاهد بیش از 10 درصد کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان باشیم.

وی در ادامه به سیاسی‌ شدن آموزش عالی در کشور به عنوان یکی دیگر از چالش‌ها که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز امر و نفی کرده‌ و فرمودند سیاسی شدن دانشگاه‌ها آنها را دستخوش حوادث کرده است گفت: در دانشگاه‌های آزاد اسلامی شاهد چالش‌های درونی و بیرونی هستیم.

* دانشگاه ‌آزاد اسلامی بدون بار مالی بر دولت برابر با همه دانشگاه‌های دولتی فارغ‌التحصیل داشته است

عسگری در رابطه با چالش‌های درونی در دانشگاه‌های آزاد اسلامی به تغییر اساسنامه برخلاف قانون توسط دولت قبلی اشاره کرد و گفت: در دولت قبل بدون نظر هیئت مؤسس به اساسنامه دست برده شد و هیئت امنا به گونه‌ای طراحی شد که دانشگاه آزاد از دست متولیان اصلی آن گرفته شد در حالی که دانشگاه آزاد اسلامی با پول مردم و بدون حمایت دولت تأسیس شده بود و این دانشگاه بدون بار مالی بر دولت برابر با همه دانشگاه‌های دولتی فارغ‌التحصیل داشته است.

عسگری خاطرنشان کرد: در آن هنگام دولت موظف بود به اینکه اقداماتی که مردم می‌توانستند خود انجام دهند را به آنان واگذار کند اما نزدیک به 300 تن از مدیران باسابقه که از بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی بودند نیز کنار زده شدند و حتی حق و حقوقشان در مواردی نیز پرداخت نشد.

وی افزود: پس از آن شرایط کشور و نظام دچار تغییر شد و حماسه سیاسی صورت گرفت و اتفاقاتی که نباید پیش می‌آمد رخ داد و هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد و همان هنگام وی اعلام کرد خانه‌نشینی را بر نخواهد گزید بلکه تعامل فعال نیز خواهد داشت سپس به روحانی رئیس جمهور وقت رأی داده شد و بالاخره روحانی منتخب مردم شد و در نهایت دانشگاه آزاد اسلامی پس گرفته شد.

* در دانشگاه آزاد اسلامی اعتدال مدنظر است

نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی اعتدال از نوع اصلاح‌طلبی، اصولگرایی و مستقل‌هایی که در دانشگاه وجود دارند مدنظر است.

وی خاطرنشان کرد: جریانی که نمی‌خواست رفسنجانی رئیس تشخیص مصلحت نظام شده و پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود و حتی دانشگاه آزاد را درصدد پس ندادن بودند امروز به عنوان چالش سیاسی فعال عمل می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: در رابطه با موضوع فرهنگ و ارزشهای دینی باید کار فرهنگی به جای کار سرهنگی انجام شود و صحیح نیست امام جمعه مشهد بگویند که دانشگاه آزاد اسلامی جولانگاه بی‌عفتی شده است و باید واژه اسلامی را از این دانشگاه برداشت.

عسگری خاطرنشان کرد: چنین برخوردی در رابطه با دانشگاه آزاد اسلامی بی‌انصافی است چرا که این دانشگاه دارای رسانه نیست اما هنگامی که برنامه‌هایش را به نمایندگان عرضه می‌کند از این دانشگاه تقدیر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از 30 سال روش قبل انجام شده اما جوابی گرفته نشده است گفت: آنچه مسلم است دانشجوی متخلف در دانشگاه آزاد اسلامی به نیروی حراست معرفی می‌شود و محترمانه مشاوره و ارشاد برای وی صورت می‌گیرد و حتی پس از تکرار فرایند نامطلوب از سوی این دانشجو کمیته انضباطی نیز ایجاد می‌شود.

نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: نوع برخورد دانشگاه آزاد اسلامی با نوع برخورد حضرات متفاوت است و ما به نام دین نمی‌خواهیم زور بگوییم ممکن است روش‌هایمان متفاوت باشد اما نسبت به کشف حجاب رضاخانی نیز به دانشگاه آزاد اسلامی ظلم است.



 امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع   مجاز است.


  
  ._PRINT.   Share
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 علت جنجال درسخنان هاشمی چیست؟  [ جمعه، 20 تير ماه، 1393 ] 1075 مشاهده
 با دروغگویی کودکان چه کنیم؟  [ سه شنبه، 29 مهر ماه، 1393 ] 1097 مشاهده
 انتخابات مظهر مردم سالاری دینی  [ سه شنبه، 3 اسفند ماه، 1395 ] 16108 مشاهده
 تاکید فرماندار شوش بر لزوم رعایت قانون  [ يكشنبه، 7 تير ماه، 1394 ] 1933 مشاهده
 اجرایی‌سازی توافق ژنو در روزهای آتی  [ سه شنبه، 24 دي ماه، 1392 ] 1351 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب